Има ли сили ЦСКА да стане шампион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Има ли сили ЦСКА да стане шампион

Мнениеот Синя Гордост » 12 ное 2010 23:35

rbs написа:нищо чудно подуенци да ни върнат тото жеста от преди няколко години когато с помоща на В.Божков освен че си закърпиха бюджета ,станаха и 1 в БГ/не шампиони/...вс е възможно заради пари :mrgreen:

Аман от деградирали типове. Я кажи ,колко пари взе Божков за да ни даде титлата? Прекалено много четеш вашия червен гуру-шаман.Както писа Кашчей- по банков път ли Батков преведе парите на Божков или кеш ? п.с. цялата история я направи оная недоносена сръбска маймуна Йешич ,защото голяма уста отвори ,ама много бързо го върнахме в небитието с мача завършил 1-0 за Левски,дето не минахте центъра. :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 12 ное 2010 23:35

Контрольорката пак се изцепи :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 13 ное 2010 00:29

Защо НЕ!? С малко късмет можем всичко! Видя се във Виена!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 13 ное 2010 02:03

ingolsht написа:Има да, само че на волейбол! 8-)

Пич, на волейбол, лефски няма шанс, колкото до футбола, ако не се осираме с/у малките отбори, и ако ви треснем вас на говеждия стадион, не виждам причина да не станем шампиони. Лично на мен ми стига победа насред "гарена", пък после и 3-ти да завършим, няма да се сърдя.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
naduene
Контакти:

Мнениеот naduene » 13 ное 2010 02:26

CSKAEOTBORA написа:

Пич, на волейбол, лефски няма шанс, колкото до футбола, ако не се осираме с/у малките отбори, и ако ви треснем вас на говеждия стадион, не виждам причина да не станем шампиони. Лично на мен ми стига победа насред "гарена", пък после и 3-ти да завършим, няма да се сърдя.

Съгласен ,и аз мисля така за говеждия стадион .........какво пък толкова голямия отбор сте няма що видяхте някоя друга победа и край НИЕ СМЕ НАЙ Великите .....смешници питайте Батето за мнението му за вас .....куци коне ...Гарата сега на полусезона ще се пропие покрай вас, отварят и Син Сити!!! (обновен) и тогава ще ви питам какво ще правите ,ще стискате палци всички ония хамал Гадженцето да нацели някое топче да ви измъкне тук там .....

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 ное 2010 03:22

В спора за шампионска титла спокойно могат да се намесят и Черноморец, Локо Сф, Локо Пловдив, че и Славия. Аз не виждам по какви критерии ги прескачате, ей така някак си ! Всеки в 6-цата има реални шансове за титлата. Разликите в точките са никакви.
А това "Гришата е купил титлата" не ви ли е вече изтъркано и безсмислено ? Да, ако Литекс станат шампиони на Испания, или Германия, Англия, Италия... но защо пък трябва да се купува титла в България, за да стане някой шампион ? Защото останалите български отбори са върха ли ?
Хайде моля ви се :lol: Аз досега не видях някой да смачка Литекс с прекрасна игра, че да няма логика да води. Естествено, както временно води, така може и да слезе надолу, но това си зависи и от тях и от съперниците.
По темата, кратко и ясно: Да ЦСКА имат шансове за титлата толкова, колкото и останалите отбори от първата половина на таблицата.
Ако някой вижда тотално превъзходство на своя отбор над останалите, нека сподели. За мен шансовете са равни.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 ное 2010 10:03

Най-вероятен шампион тази година е Литекс.
Мястото му на върха в момента не е случайност.
Гришата е биснесмен и знае как да прави пари от футбола, нещо което при другите собственици липсва.
Вярно е също и, че има лоби в БФС и го използва. Но и това е част от бизнеса.
Левски и ЦСКА нямат по-добри футболни аргументи в момента. Локо Сф, Славия, Локо Пд - също.
Черноморец ги има, но пък няма лоби. А без това, явно не може. Пък и Събев е по друг тип биснесмен от Ганчев.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 13 ное 2010 10:35

naduene написа:
CSKAEOTBORA написа:

Съгласен ,и аз мисля така за говеждия стадион .........какво пък толкова голямия отбор сте няма що видяхте някоя друга победа и край НИЕ СМЕ НАЙ Великите .....смешници питайте Батето за мнението му за вас .....куци коне ...Гарата сега на полусезона ще се пропие покрай вас, отварят и Син Сити!!! (обновен) и тогава ще ви питам какво ще правите ,ще стискате палци всички ония хамал Гадженцето да нацели някое топче да ви измъкне тук там .....

Да ги бием на Герена пък ...

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 ное 2010 10:37

Мечтите са безплатни. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Дерзайте.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 13 ное 2010 10:44

naduene написа:
CSKAEOTBORA написа:

Да де,само ,че не сте виждали победа от близо 30 години на тоя стадион. А ние си ви шибаме редовно на вашия. Всъщност кой ви е стадиона :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “ЦСКА”