Информация за билетите за мача с Бешикташ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кажете ми, че има грешка !
Извинете ме,но тези се *бават с вас много!
Може ли някои ако знае, да разясни за 35 блок в сектор Г.... 55лв??? Защо така?
bigbonusprize написа:vaskonti написа:Чакай малко, на теб какъв ти е проблема - цените на билетите или качеството на футбола? Нали правите сравнения със заплатите на запад и цените там? Като се оказа, че тук не е по-различно(дори напротив - в пъти по-евтино е защото цените за първенство са по 2-3 лева), сега пък качеството на играта ви пречи? Ами извинявай, ама защо ми се струва, че на мач например ЦСКА - Бешикташ или ЦСКА - Порто качеството на футбола ще е малко по-високо от това на ЦСКА - Берое, например?
Че какво им има на Берое. С какво турците са по-добри?Нашето си е хубаво...
А иначе не ви знам какво смятате. Минималната работна заплата в бг е 240лв. 20лв билет е 10% от нея. Минималната работна заплата в Австрия е около 1200 евро. Там билетите определено не са 100 евро. Е я ми обяснете къде я намерихте тая прилика???
240 лева заплата не знам дали взимат повече от 20 хиляди човека общо в България. В София и всички по-големи градове на практика не можеш да намериш такива хора. Както казах, в София заплата под 650-700лв почти няма, каквато ще да е работата. Същото е във Варна и до някъде в Пловдив.
А дори и при заплата 240лв при цена на билет 2-3 лв в първенството, това си е 1%. Да не говорим, че има цени и по 1лв. Когато намериш в Австрия билети за какъвто и да е мач по 1 евро или 50 евроцента, ела ми с обади.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Титан ще спре ли с глупостите?
От 25 септември в продажба бяха пуснати билетите за домакинския мач на ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа с турския Бешикташ (02.11.2010). Билетите ще могат да бъдат закупени от търговските вериги на Германос, Office1Superstore и Пикадили. Закупените от търговските вериги билети са с 1 лев по-скъпи, заради такса „обслужване”.
От понеделник, 29.11., до сряда, 01.12., касите на Ариана ще работят от 14:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 до 21:00 часа, като тогава ще бъдат отворени и касите на улица „Гурко”, информира официалният сайт на червените.
Цени на билети за мача ЦСКА – Бешикташ:
- сектор А - 30 лева;
- сектор В - 20 лева;
- сектор Г - 18 лева;
- сектор Г 35-и блок - 55 лева;
Притежателите на абонаментни карти (*) ще ползват специални отстъпки при закупуването на билети за мача на червените от груповата фаза на Лига Европа:
- сектор А картодържатели – 12 лева;
- сектор В картодържатели – 9 лева;
- сектор Г картодържатели – 6 лева;
* Картодържателите могат да закупят билети на преференциални цени само от търговската дирекция на ПФК ЦСКА ЕАД на стадион Българска армия. ----------Инфо: Гонг.бг
Интересно ми е след като намаляват билета за мача с Локо Пд защо бешикташ ще струва 18 лева за Г?Къде е логиката за мача с Порто билета за Г да беше 10 лева, а гранда бешикташ ще го гледам на горе / долу двойна цена!!!
така не се управлява отбор от ранга на ЦСКА, вземете се научете вече, че ставате смешни титани.
От понеделник, 29.11., до сряда, 01.12., касите на Ариана ще работят от 14:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 до 21:00 часа, като тогава ще бъдат отворени и касите на улица „Гурко”, информира официалният сайт на червените.
Цени на билети за мача ЦСКА – Бешикташ:
- сектор А - 30 лева;
- сектор В - 20 лева;
- сектор Г - 18 лева;
- сектор Г 35-и блок - 55 лева;
Притежателите на абонаментни карти (*) ще ползват специални отстъпки при закупуването на билети за мача на червените от груповата фаза на Лига Европа:
- сектор А картодържатели – 12 лева;
- сектор В картодържатели – 9 лева;
- сектор Г картодържатели – 6 лева;
* Картодържателите могат да закупят билети на преференциални цени само от търговската дирекция на ПФК ЦСКА ЕАД на стадион Българска армия. ----------Инфо: Гонг.бг
Интересно ми е след като намаляват билета за мача с Локо Пд защо бешикташ ще струва 18 лева за Г?Къде е логиката за мача с Порто билета за Г да беше 10 лева, а гранда бешикташ ще го гледам на горе / долу двойна цена!!!
така не се управлява отбор от ранга на ЦСКА, вземете се научете вече, че ставате смешни титани.
Re: Титан ще спре ли с глупостите?
Не мисля че са толкова ненормални 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Факт е.Това е официална информация.
Тези билети ги дискутирате в три теми cska/viewtopic.php?f=2&t=65979 и на това отгоре си има такава за мача 

Извинявам се тогава не съм я видял.Нека затворят моята.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Има билети за всеки джоб!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Пияницата борисов ще избива премиите за рапид
Нищо общо нямате с Апостола