Нов шеф на фенклуба на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: Нов шеф на фенклуба на ЦСКА?

Мнениеот TPAtkov » 06 ное 2010 23:27

Viroglav е много прав..какво наистина прави Дучето :?: Нали отбора е най-важен, защо тогава, той се опитва да заеме медийно пространство и време.Сега ми идва на ум, че мога да основа национален фен клуб на любителите на ракия,да набера членове, да искам по 3 бона от всеки производител на това вълшебно :) питие, а като ми спрат кинтите, да заема и аз подобаващото ми на осанката место във всички сродни форуми, сайтове, платени журналя и телевизии и да плюя,псувам,бойкотирам и т.н......а през това време,"любителите" ще продължават да си поркат....Какво да кажа :?: :!: ,любовта към отбора е в сърцето, не във фенклуба или в някоя папка и винаги , когато мога, ще съм на стадиона за да покажа любовта си към този отбор, без значение кой е президент,треньор,шеф на фенклуба,домакин,масажист,изгонен, измамен, недооценен и т.н...САМО ЦСКА

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2010 02:26

TPAtkov написа:Viroglav е много прав..какво наистина прави Дучето :?: Нали отбора е най-важен, защо тогава, той се опитва да заеме медийно пространство и време.Сега ми идва на ум, че мога да основа национален фен клуб на любителите на ракия,да набера членове, да искам по 3 бона от всеки производител на това вълшебно :) питие, а като ми спрат кинтите, да заема и аз подобаващото ми на осанката место във всички сродни форуми, сайтове, платени журналя и телевизии и да плюя,псувам,бойкотирам и т.н......а през това време,"любителите" ще продължават да си поркат....Какво да кажа :?: :!: ,любовта към отбора е в сърцето, не във фенклуба или в някоя папка и винаги , когато мога, ще съм на стадиона за да покажа любовта си към този отбор, без значение кой е президент,треньор,шеф на фенклуба,домакин,масажист,изгонен, измамен, недооценен и т.н...САМО ЦСКА

И какво викаш - не ви трябва водач :lol: Всеки сам ще си организира екскурзиите за мачовете в ЛЕ, всеки може да наеме 3 автобуса и да организира 150 човека за мача във Варна, примерно ... та това си е фасулска работа :lol: Нали има любов към отбора...оттам нататък сърцето ще води хората, ще прави организацията, и не на последно място - ще се справи с хореографията, ще посети срещите с МВР преди някои мачове...лесна работа е това :lol:
Така че Вироглавия хич не е прав - за всяко нещо си трябва ръководител ...или както казва народът: "Козата си иска пръч..."
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 ное 2010 18:54

TristaNNN написа:
TPAtkov написа:Viroglav е много прав..какво наистина прави Дучето :?: Нали отбора е най-важен, защо тогава, той се опитва да заеме медийно пространство и време.Сега ми идва на ум, че мога да основа национален фен клуб на любителите на ракия,да набера членове, да искам по 3 бона от всеки производител на това вълшебно :) питие, а като ми спрат кинтите, да заема и аз подобаващото ми на осанката место във всички сродни форуми, сайтове, платени журналя и телевизии и да плюя,псувам,бойкотирам и т.н......а през това време,"любителите" ще продължават да си поркат....Какво да кажа :?: :!: ,любовта към отбора е в сърцето, не във фенклуба или в някоя папка и винаги , когато мога, ще съм на стадиона за да покажа любовта си към този отбор, без значение кой е президент,треньор,шеф на фенклуба,домакин,масажист,изгонен, измамен, недооценен и т.н...САМО ЦСКА

И какво викаш - не ви трябва водач :lol: Всеки сам ще си организира екскурзиите за мачовете в ЛЕ, всеки може да наеме 3 автобуса и да организира 150 човека за мача във Варна, примерно ... та това си е фасулска работа :lol: Нали има любов към отбора...оттам нататък сърцето ще води хората, ще прави организацията, и не на последно място - ще се справи с хореографията, ще посети срещите с МВР преди някои мачове...лесна работа е това :lol:
Така че Вироглавия хич не е прав - за всяко нещо си трябва ръководител ...или както казва народът: "Козата си иска пръч..."

Да, всеки може да го направи.Това, че ти неможеш си е твой проблем.Дали Дучето ще ми организира "екскурзията" до където и да е , а?,как мислиш?. Пък ти , като без пръч не можеш, ми земи си го с теб Дучето бе Изолда

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 08 ное 2010 20:02

TristaNNN написа:

Организирането на екскурзиите може да го прави и клуба. Не е толкова много работа 3-5 пъти в годината да се организира екскурзия до страните, които са домакини. 150 човека за мача във Варна може и сестра ми да ги организира (при това е на 18). Хореографията изисква организация, но не тип "Дуче" - просто хората, които я правят трябва да се разберат помежду си. В училищата по изобразително сигурно правят по-големи плакати без да ги организира някой - разбират се помежду си. МВР да го посещава който иска.

Аз като ходя на мач нито хореография правя, нито ходя в МВР, нито имам нужда някой да ме организира до Варна, ПРОСТО ОТИВАМ И ГЛЕДАМ ЛЮБИМИЯ ОТБОР. Не ми трябват разни келеши като Дуче, Муче, Мунчо и други малоумници да се бият с Цимбика, Кофата, Ромба за едни 3к, 20к, 100к. Действително може да няма хореография и да възникнат други дребни проблеми ако нямаме "шеф", но честно казано не ми дреме, отишъл съм да гледам ЦСКА и нито хореографията, нито зурлута на Дучето ще ме спре - предпочитам малките минуси пред продажните манипулации на така наречения "шеф" и разцеплението на агитката.

Върни се в “ЦСКА”