Защо Любо Пенев?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kpos
Контакти:

Re: Защо Любо Пенев?

Мнениеот kpos » 11 мар 2009 00:48

Тези футболисти Д.Пенев ги мотивираше първия сезон,без да им плащат вкл. и на трен.състав непрекаснато ги лъжеха условията са непоносими и благодарение на него отбора е на това място,ако продължават така да не плащат и да разиграват хората ще продал. загубите до края с какво ги мотивира Л.Пенев с това че им казаха че проблеми с парите няма да има ами ако това не се случи..... Това беше наи голямата грешка че махнаха Д.Пенев нито беше времето, нито беше момента ,да не говорим за неговия наследник.....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 мар 2009 09:48

Ами виж сега пич. Всеки си има право на мнение, както и ти. Но аз мисля ,че ако продължат да лъжат футболистите със заплатите ,от тук на татък и Д.Пенев не може да направи нищо. Даже по скоро бих се надявал, че Л.Пенев понеже си е малко перде, може да тропне по масата и да се застъпи за тях, отколкото Д.Пенев. Той може да е най-добрия треньор, най-добрия стратег и най-добрия откривател на млади таланти, но незнам дали ще може да бъде опонент на новото ръководство. Така, че според мен Л.Пенев ще е по-голям гарант на футболистите, за това всичко с плащанията да е наред. А дали ще направи отбора шампион и добър европейски конкурент, времето ще покаже. Ние искаме силен ЦСКА, и промените започнаха. От тук на татък, можем само да чакаме и да се надяваме. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 мар 2009 22:51

Deliba6 написа:Абсолютно!!! Шансът на Л. Пенев е в т. нар. му помощник... защото е смешно европейски шампион да е помощник на незнаен треньор, ама нейсе! Ако може да се изучи в движение може и да стане, но много се съмнявам! Време е Велев да си вземе за помощник Рийкард. :lol:

За съжаление съм сигурен, че екипът на Пенев не е сформиран в последният момент. Не е сериозно да се смята, че Паредес ще се хване да работи с първият, случайно поканил го. Човекът със сигурност не идва да работи в България заради "висока" заплата, която да идва от дъжд на вятър или "прекрасната" база, още по-малко заради липса на оферти. Дано Чичовото се окаже поредният провалил се, но като гледам как започва не съм оптимист :lol: .

Върни се в “ЦСКА”