Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pladneshki_obir
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?

Мнениеот pladneshki_obir » 03 ное 2010 13:17

Благословен да си!!!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/7aaa1533ff3bf870cd275411d1f87dcd/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go3_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cabfe2abffa5837aefe137d39b8ab4aa/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go1_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/1ae3a2dcb5ff62b80b7154c5b0bb5057/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go2_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/3f99acd27ac0e36bbc6103b864d58759/tumblr_mm6vw3qGtE1rn8ggdo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 03 ное 2010 13:58

pladneshki_obir написа:Благословен да си!!!

това мисля е достатъчно... щом сините се радват ние няма какво да говорим! слекцията трябва да се прави от треньора и от нимкой друг.
на ЦСКА трябва силен характер и мотиватор за треньор и да доведе много добър специалист по физическа подготовка, че не могат да ходят момчетата, а съвременият футбол е 70% бяхане и 30% тактическа подготовка... техниката и атракцията са бонуси, които си ги позволяват само най-силните, но не са задължително изскване за успех- вижте Германците и Холадците на световното, или Интер и Байерн Мюнхен в ШЛ...

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 03 ное 2010 14:00

danko_sot написа:
realist написа:Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.

Майкъла и той не става за шеф. Прекалено е истеричен и малко луд. Доказано е, че такива хора, дето първо дават воля на емоциите, а после на мозъка не стават за ръководители. Трябва на първо място да си дипламат и да мислиш с главата и чак после, ако се налага да се скараш, да накажеш някой и т.н. Нека не забравяме, че футболистите не са деца, те са големи мъже повечето. Това не е детска градина и не става само с дърпане на уши. Ето сега например Радуканов се държи много добре с тях, влиза им в положението така да се каже и ето те му се отблагодаряват.
А Майкъла само му дай да плюе по ЦСКА и играчите, иначе се мисли за голям цесекар и той. Преди две седмици някъде му четох един от анализите в 7 дни спорт, май беше след равния с Калиакра. Беше първия мач на Минев като титуляр след контузията. майкъла беше писал нещо от сорта на това, че ЦСКА е взело брата менте, а пък Левски по-добрия, демек Веско Минев. Чакай малко бе! Първо -Данчо Минев се връща след контузия и 2 месеца не е играл. Второ - преди контузията се представяше зобре и беше един от постоянните ни играчи. И трето- всеки има слаби мачове. Доста се ядосах на този анализ Майкъла, не може така да се говори за играчи, които не го заслужават. Само плюе тоя Майкъла, за друго май не става

а кой става според теб? или ти си просто обикновен хейтър, който само може да отрича и никога не прави нищо конструктивно?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 ное 2010 14:13

Pichichi написа:Той Борисов косвено си го каза това още лятото че отбори в италянските долни дивизии били фалирали и той щял да доведе оттам великолепни играчи без пари :lol:
Според мен Шеридън и Акуаро ги взе П.Дочев . Даже помниме за Шеридън колко се напъва Дочев докато накрая в последния момент го взеха . Тиеро ме съмнява да не е на Костадинов - отговаря на всички критерии : от Португалия , свободен агент и некадърен :lol:
Иначе Гранден , Нелсън , Тибони , Еспозито и Грило са 100 % по желание на Борисов но са му препоръчани от някой близък до него мениджър (съмнявам се той да се прави на скаут).

Pichichi написа:Майкъла не го харесвам никак . Само говори простотии по медиите .
Имам чуството че пуска лафове и после им се кефи като ги чете във вестниците .
:lol: :lol: :lol:

Две много , много точни мнения ! РЕСПЕКТ !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 14:14

Аз пък смятам, че когато нещата в ЦСКА като цяло се успокоят и наредят и когато феновете се върнат на стадиона, тогава можем да държим сметка защо тази селекция не играе. В абсолютно ненормална обстановка, за която феновете носят не малка вина, не можем да очакваме отборът да се раздава и да играе с желание. Нека се върнем на Армията и нека на всеки мач да има минимум 5к народ, пък тогава да имаме претенции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

LordPJ
Контакти:

Мнениеот LordPJ » 03 ное 2010 14:32

"Да проблем е........г-н Борисов"

бие Томов по неадекватно управление

sett1234
Контакти:

Мнениеот sett1234 » 03 ное 2010 14:44

vaskonti написа:Аз пък смятам, че когато нещата в ЦСКА като цяло се успокоят и наредят и когато феновете се върнат на стадиона, тогава можем да държим сметка защо тази селекция не играе. В абсолютно ненормална обстановка, за която феновете носят не малка вина, не можем да очакваме отборът да се раздава и да играе с желание. Нека се върнем на Армията и нека на всеки мач да има минимум 5к народ, пък тогава да имаме претенции.

абслютно съгласен!!!
ореваха орталъка още на първия мач и то на 20- та минута, на мачове не ходят ама претенциите са им големи.....

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 ное 2010 15:08

Azz написа:
danko_sot написа:
realist написа:Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.

Майкъла и той не става за шеф. Прекалено е истеричен и малко луд. Доказано е, че такива хора, дето първо дават воля на емоциите, а после на мозъка не стават за ръководители. Трябва на първо място да си дипламат и да мислиш с главата и чак после, ако се налага да се скараш, да накажеш някой и т.н. Нека не забравяме, че футболистите не са деца, те са големи мъже повечето. Това не е детска градина и не става само с дърпане на уши. Ето сега например Радуканов се държи много добре с тях, влиза им в положението така да се каже и ето те му се отблагодаряват.
А Майкъла само му дай да плюе по ЦСКА и играчите, иначе се мисли за голям цесекар и той. Преди две седмици някъде му четох един от анализите в 7 дни спорт, май беше след равния с Калиакра. Беше първия мач на Минев като титуляр след контузията. майкъла беше писал нещо от сорта на това, че ЦСКА е взело брата менте, а пък Левски по-добрия, демек Веско Минев. Чакай малко бе! Първо -Данчо Минев се връща след контузия и 2 месеца не е играл. Второ - преди контузията се представяше зобре и беше един от постоянните ни играчи. И трето- всеки има слаби мачове. Доста се ядосах на този анализ Майкъла, не може така да се говори за играчи, които не го заслужават. Само плюе тоя Майкъла, за друго май не става

а кой става според теб? или ти си просто обикновен хейтър, който само може да отрича и никога не прави нищо конструктивно?

Хейтър съм! :) Колкото и да е странно за момента като гледам развитието на нещата ми се струва, че най-добрият вариант е Борисов да си остане президент и Радуканов треньор поне до зимата. Понякога липсват полезни ходове или трябва да си гении за да ги видиш и реализираш. Трябва да питам Веселин Топалов какъв е верният ход на ръководството на ЦСКА в момента :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 03 ное 2010 16:36

Истината,че финансовата криза се отрази на всичко,дори и на футбола.За това се поизравни и първенството.Истина е и друго-ние като фенове не постъпваме правилно.Който и да е футболист ако го освиркваш и псуваш няма как да покаже качествата си....отделно е какви качества имат,но това е.С бойкоти нищо няма да се постигне,дори резултатите са точно обратни.Проблемите в ЦСКА не са от сега.Имаше ги и при предишните собственници.Моето мнение е,че отборът трябва да се подкрепва за да се вдъхне увереност на футболистите.Колкото до Титан............има и прекрасни примери и то в меката на футбола.Истинските привърженици трябва да се позамислят по този въпрос.По този начин както е в момента нищо добро не ни очаква.

Върни се в “ЦСКА”