Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- pladneshki_obir
- Контакти:
Re: Димитър Борисов: Аз направих селекцията в ЦСКА.Проблем ли е?
Благословен да си!!!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/7aaa1533ff3bf870cd275411d1f87dcd/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go3_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cabfe2abffa5837aefe137d39b8ab4aa/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go1_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/1ae3a2dcb5ff62b80b7154c5b0bb5057/tumblr_mlg0nmF28A1r9vg1go2_250.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/3f99acd27ac0e36bbc6103b864d58759/tumblr_mm6vw3qGtE1rn8ggdo1_500.gif[/wrapimg]
- captain_drifuss
- Контакти:
pladneshki_obir написа:Благословен да си!!!
това мисля е достатъчно... щом сините се радват ние няма какво да говорим! слекцията трябва да се прави от треньора и от нимкой друг.
на ЦСКА трябва силен характер и мотиватор за треньор и да доведе много добър специалист по физическа подготовка, че не могат да ходят момчетата, а съвременият футбол е 70% бяхане и 30% тактическа подготовка... техниката и атракцията са бонуси, които си ги позволяват само най-силните, но не са задължително изскване за успех- вижте Германците и Холадците на световното, или Интер и Байерн Мюнхен в ШЛ...
danko_sot написа:realist написа:Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.
Майкъла и той не става за шеф. Прекалено е истеричен и малко луд. Доказано е, че такива хора, дето първо дават воля на емоциите, а после на мозъка не стават за ръководители. Трябва на първо място да си дипламат и да мислиш с главата и чак после, ако се налага да се скараш, да накажеш някой и т.н. Нека не забравяме, че футболистите не са деца, те са големи мъже повечето. Това не е детска градина и не става само с дърпане на уши. Ето сега например Радуканов се държи много добре с тях, влиза им в положението така да се каже и ето те му се отблагодаряват.
А Майкъла само му дай да плюе по ЦСКА и играчите, иначе се мисли за голям цесекар и той. Преди две седмици някъде му четох един от анализите в 7 дни спорт, май беше след равния с Калиакра. Беше първия мач на Минев като титуляр след контузията. майкъла беше писал нещо от сорта на това, че ЦСКА е взело брата менте, а пък Левски по-добрия, демек Веско Минев. Чакай малко бе! Първо -Данчо Минев се връща след контузия и 2 месеца не е играл. Второ - преди контузията се представяше зобре и беше един от постоянните ни играчи. И трето- всеки има слаби мачове. Доста се ядосах на този анализ Майкъла, не може така да се говори за играчи, които не го заслужават. Само плюе тоя Майкъла, за друго май не става
а кой става според теб? или ти си просто обикновен хейтър, който само може да отрича и никога не прави нищо конструктивно?
Да, голям проблем е !
Pichichi написа:Той Борисов косвено си го каза това още лятото че отбори в италянските долни дивизии били фалирали и той щял да доведе оттам великолепни играчи без пари![]()
Според мен Шеридън и Акуаро ги взе П.Дочев . Даже помниме за Шеридън колко се напъва Дочев докато накрая в последния момент го взеха . Тиеро ме съмнява да не е на Костадинов - отговаря на всички критерии : от Португалия , свободен агент и некадърен![]()
Иначе Гранден , Нелсън , Тибони , Еспозито и Грило са 100 % по желание на Борисов но са му препоръчани от някой близък до него мениджър (съмнявам се той да се прави на скаут).
Pichichi написа:Майкъла не го харесвам никак . Само говори простотии по медиите .
Имам чуството че пуска лафове и после им се кефи като ги чете във вестниците .
![]()
![]()
Две много , много точни мнения ! РЕСПЕКТ !
Аз пък смятам, че когато нещата в ЦСКА като цяло се успокоят и наредят и когато феновете се върнат на стадиона, тогава можем да държим сметка защо тази селекция не играе. В абсолютно ненормална обстановка, за която феновете носят не малка вина, не можем да очакваме отборът да се раздава и да играе с желание. Нека се върнем на Армията и нека на всеки мач да има минимум 5к народ, пък тогава да имаме претенции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
"Да проблем е........г-н Борисов"
бие Томов по неадекватно управление
vaskonti написа:Аз пък смятам, че когато нещата в ЦСКА като цяло се успокоят и наредят и когато феновете се върнат на стадиона, тогава можем да държим сметка защо тази селекция не играе. В абсолютно ненормална обстановка, за която феновете носят не малка вина, не можем да очакваме отборът да се раздава и да играе с желание. Нека се върнем на Армията и нека на всеки мач да има минимум 5к народ, пък тогава да имаме претенции.
абслютно съгласен!!!
ореваха орталъка още на първия мач и то на 20- та минута, на мачове не ходят ама претенциите са им големи.....
Azz написа:danko_sot написа:realist написа:Майкъла и той си има кусури, но има и 4 преимущества:
1.Не е обременен от минали неуспехи и гафове;
2.Не цепи басма на никого;
3.Обича ЦСКА и няма да работи против клуба никога;
4.Достатъчно независим е финансово и от мениджърски интереси и едва ли ще започне като Емо да превръща ЦСКА в битпазар.
Не е много, но не е и малко.
Майкъла и той не става за шеф. Прекалено е истеричен и малко луд. Доказано е, че такива хора, дето първо дават воля на емоциите, а после на мозъка не стават за ръководители. Трябва на първо място да си дипламат и да мислиш с главата и чак после, ако се налага да се скараш, да накажеш някой и т.н. Нека не забравяме, че футболистите не са деца, те са големи мъже повечето. Това не е детска градина и не става само с дърпане на уши. Ето сега например Радуканов се държи много добре с тях, влиза им в положението така да се каже и ето те му се отблагодаряват.
А Майкъла само му дай да плюе по ЦСКА и играчите, иначе се мисли за голям цесекар и той. Преди две седмици някъде му четох един от анализите в 7 дни спорт, май беше след равния с Калиакра. Беше първия мач на Минев като титуляр след контузията. майкъла беше писал нещо от сорта на това, че ЦСКА е взело брата менте, а пък Левски по-добрия, демек Веско Минев. Чакай малко бе! Първо -Данчо Минев се връща след контузия и 2 месеца не е играл. Второ - преди контузията се представяше зобре и беше един от постоянните ни играчи. И трето- всеки има слаби мачове. Доста се ядосах на този анализ Майкъла, не може така да се говори за играчи, които не го заслужават. Само плюе тоя Майкъла, за друго май не става
а кой става според теб? или ти си просто обикновен хейтър, който само може да отрича и никога не прави нищо конструктивно?
Хейтър съм!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Истината,че финансовата криза се отрази на всичко,дори и на футбола.За това се поизравни и първенството.Истина е и друго-ние като фенове не постъпваме правилно.Който и да е футболист ако го освиркваш и псуваш няма как да покаже качествата си....отделно е какви качества имат,но това е.С бойкоти нищо няма да се постигне,дори резултатите са точно обратни.Проблемите в ЦСКА не са от сега.Имаше ги и при предишните собственници.Моето мнение е,че отборът трябва да се подкрепва за да се вдъхне увереност на футболистите.Колкото до Титан............има и прекрасни примери и то в меката на футбола.Истинските привърженици трябва да се позамислят по този въпрос.По този начин както е в момента нищо добро не ни очаква.