Има ли все още истински фенове ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Има ли все още истински фенове ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 01 ное 2010 10:12

DmG написа:Въпроса е - ИМА ЛИ ЦСКА ?
Има червени фенове , но този ЦСКА прилича на Ботев от времето на Христолоффффф !

има и къде са, защото аз не ги виждма?500 човека на мач на ЦСКа -Берое като 300 човека са фенове на Берое!300 отвънка протестират!Е това ли са ни феновете?500 човека?Имаме фенове ама те са като равнището на дунав!Като играем добре са на стадиона, като не играем добре не са на стадиона!Това не са фенове!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 01 ное 2010 10:27

Според мен, който е истински фен на ЦСКА, трябва да е на стадиона срещу Бешикташ и Локо Пд! Вижда се, че отборът се възражда, играе с желание, бори се! Така че: ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 01 ное 2010 10:46

Фенове си има просто в момента така сме решили да изразим несъгласието си с политиката на клуба тоест липсата на такава кажете ми според вас сериозно ли е вече две седмици нито един от собствениците да не излезе и да каже какво се случва. Нали щяха да избират президент, спортно технически директор сега пак на Емо ще му търсим пост, защото иначе няма как да вземем лиценз или заради Паунич, неможе да викаш уволнявам го а после да казваш аз съм доволен от работата и да не идвам на стадиона защото ми омръзна дс гледам това безхаберие, а не че съм спрял да обичам ЦСКА аз ще съм от ЦСКА дори и да няма такъв клуб.

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 01 ное 2010 10:58

от zavinagicska на 01 Ное 2010 09:46
Фенове си има просто в момента така сме решили да изразим несъгласието си с политиката на клуба тоест липсата на такава кажете ми според вас сериозно ли е вече две седмици нито един от собствениците да не излезе и да каже какво се случва. Нали щяха да избират президент, спортно технически директор сега пак на Емо ще му търсим пост, защото иначе няма как да вземем лиценз или заради Паунич, неможе да викаш уволнявам го а после да казваш аз съм доволен от работата и да не идвам на стадиона защото ми омръзна дс гледам това безхаберие, а не че съм спрял да обичам ЦСКА аз ще съм от ЦСКА дори и да няма такъв клуб.
===================================================================================

И с какво помагате на клуба като протестирате, че не ми е ясно? Липсата на фенове означава липса и на приходи от билети. А това значи още по - лошо финансово състояние на клуба! С две думи активно участвате в погребението на клуба! Това е истината. А ако на вас ви се струва, че Дучето или Главата са ЦСКА то много сте се объркали. И Дучето и Главата имат точно по една седалка от сектор "Г". Не трябва много мозък, за да се стигне до извода, че тези просто обслужват свои интереси и нищо друго. Но останалите, дето се биете в гърдите, че сте фенове защо ви няма на стадиона? Значи когато биеме наред сте фенове, а когато падаме никакви ви няма! Ми това пък да ви кажа аз си е точно КУРВЕНСКА РАБОТА и няма нищо фенско в него! Дори не сте и симпатизанти!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 01 ное 2010 11:06

bingo_CSKA написа:от zavinagicska на 01 Ное 2010 09:46
===================================================================================

И с какво помагате на клуба като протестирате, че не ми е ясно? Липсата на фенове означава липса и на приходи от билети. А това значи още по - лошо финансово състояние на клуба! С две думи активно участвате в погребението на клуба! Това е истината. А ако на вас ви се струва, че Дучето или Главата са ЦСКА то много сте се объркали. И Дучето и Главата имат точно по една седалка от сектор "Г". Не трябва много мозък, за да се стигне до извода, че тези просто обслужват свои интереси и нищо друго. Но останалите, дето се биете в гърдите, че сте фенове защо ви няма на стадиона? Значи когато биеме наред сте фенове, а когато падаме никакви ви няма! Ми това пък да ви кажа аз си е точно КУРВЕНСКА РАБОТА и няма нищо фенско в него! Дори не сте и симпатизанти!

Аз с Дучето и с Главата ма нямам нищо общо нито членувам въвъ фенклуб някакъв просто се вижда, че клуба не върви не от тази година а попринцип и защо си мислиш че титан нямат пари имат и то много но не им се дават само гледат да спечелят от ЦСКА нали не мислиш че те са се хванали от чиста любов и като им даваме пари някой казва ли къде отиват, защото тази година освен Шеридън да си чул за някой футболист да са дадени пари.Кажи защо не са платени парите за Трифонов,защо се бавят заплати, защо сме пред фалит.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 01 ное 2010 11:10

Димитър Борисов щял да остане президент на ЦСКА, пише близкият до кухнята на ЦСКА вестник "Тема спорт".

След отказа на Валентин Михов собствениците на червените не са водили преговори за нов президент. И едва ли ще го направят. Ако ситуацията около клуба се поуспокои, а това може да стане чрез добър мач във Виена и победа над Пирин в понеделник, Димитър Борисов твърдо ще остане президент на ЦСКА и ще продължи да взима решенията за бъдещето на клуба.

Нов спортно-технически директор също няма да бъде търсен. Поне засега.

Днес футболистите на червените ще разберат за какви премии ще играят в мачовете срещу Рапид Виена и Пирин.

Очаква се те да бъдат завишени.
Ето поредното доказателство че незнаяк какво искат и какво правят.

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 01 ное 2010 11:24

zavinagicska написа:
bingo_CSKA написа:от zavinagicska на 01 Ное 2010 09:46

Аз с Дучето и с Главата ма нямам нищо общо нито членувам въвъ фенклуб някакъв просто се вижда, че клуба не върви не от тази година а попринцип и защо си мислиш че титан нямат пари имат и то много но не им се дават само гледат да спечелят от ЦСКА нали не мислиш че те са се хванали от чиста любов и като им даваме пари някой казва ли къде отиват, защото тази година освен Шеридън да си чул за някой футболист да са дадени пари.Кажи защо не са платени парите за Трифонов,защо се бавят заплати, защо сме пред фалит.

Ти нали не си въобразяваш, че има някой собственик на клуб, който е собственик само защото футбола му е хоби. Не ти ли минава през главата, че "Титан" също може да са зле в условията на световната финансова криза? Или това няма значение за тебе! Важното е и последните си стотинки от бизнеса да влагат в дейността, която е най - губеща и безсмислена от финансова гледна точка! Така ли е според теб? Да си чул случайно, че държавата е най - големият длъжник към частния бизнес? Да си чул, че повечето Софийски общини не са превели сигурно нищо по договирите за сметопочистване, от което "Титан" издържа ЦСКА? Или и това няма значение? Нещо май механизмите на пазарната икономика са заменени с червено - розови очила! Да ти е минавало през ума, че ако не бяха "Титан" отдавна да сме във "В" група вече? Или видя розово бъдеще и без тях, сигурно имаш ЖОКЕР в ръкава си и смяташ доведеш Шейх Мансур Хуяндър за нов собственик на клуба? Та взехте и акъл да давате на тия дето си хвърлят парите в кофата за нашия кеф как да го правят точно, така че на нас да ни е кеф!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 01 ное 2010 11:33

И къде е кефа явно на тебе ти харесва ситуацията и то е не само да даваш пари ами да знаеш защо ги даваш, според теб защо не се назначава да речем Стойчо за треньор аз ще ти кажа защото не е послушко няма да дава да му се месят в работата и да си водят измислени италянчета, а кажи защо не се маха Костадинов според теб питам те пак защо няма ясен бюджет на клуба в началото на годината ама реални пари и после да не мислиш коя община ти е платила, защо Борисов не излезе и не каже кой общини не си плащат, занчи има нещо гнило.

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 01 ное 2010 11:57

zavinagicska написа:И къде е кефа явно на тебе ти харесва ситуацията и то е не само да даваш пари ами да знаеш защо ги даваш, според теб защо не се назначава да речем Стойчо за треньор аз ще ти кажа защото не е послушко няма да дава да му се месят в работата и да си водят измислени италянчета, а кажи защо не се маха Костадинов според теб питам те пак защо няма ясен бюджет на клуба в началото на годината ама реални пари и после да не мислиш коя община ти е платила, защо Борисов не излезе и не каже кой общини не си плащат, занчи има нещо гнило.

Абе момче, не знам на каква възраст си, ама ще ти кажа, че най - вероятно съм доста по - голям от тебе. И гледам мачове на ЦСКА от 30 години, а днес вече го правя и с големия си син, който е на 15 години. Не си мисли, че на мен ми харесва положението в клуба! Ходил съм на мачове, вероятно още когато не си бил роден. Не виждаш ли че пари в клуба няма! За да се направи бюджет трябва да има ясна приходна и фиксирана разходна страна! Незнам дали разходната е точно определена, но със сигурност приходната я няма никъде! А оттам ни тръгват и много от проблемите. Всичко е свързано с пари и когато ги няма нещата не вървят отникъде. Аз примерно съм чул и че на Титан не им е трябвал футболен клуб! Били са принудени да го вземат за да получат сметопочистването на София. Незнам до колко е вярно, но е истина, че ЦСКА е каца без дъно. Това не е Локо ПД. Тука трябват много повече пари. Лично аз не съм изобщо сигурен, че някой по - беден от Гриша Ганчев например или Васил Божков имат фиансовата възможност да издържат клуб като ЦСКА!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 01 ное 2010 12:04

bingo_CSKA написа:
zavinagicska написа:И къде е кефа явно на тебе ти харесва ситуацията и то е не само да даваш пари ами да знаеш защо ги даваш, според теб защо не се назначава да речем Стойчо за треньор аз ще ти кажа защото не е послушко няма да дава да му се месят в работата и да си водят измислени италянчета, а кажи защо не се маха Костадинов според теб питам те пак защо няма ясен бюджет на клуба в началото на годината ама реални пари и после да не мислиш коя община ти е платила, защо Борисов не излезе и не каже кой общини не си плащат, занчи има нещо гнило.

Абе момче, не знам на каква възраст си, ама ще ти кажа, че най - вероятно съм доста по - голям от тебе. И гледам мачове на ЦСКА от 30 години, а днес вече го правя и с големия си син, който е на 15 години. Не си мисли, че на мен ми харесва положението в клуба! Ходил съм на мачове, вероятно още когато не си бил роден. Не виждаш ли че пари в клуба няма! За да се направи бюджет трябва да има ясна приходна и фиксирана разходна страна! Незнам дали разходната е точно определена, но със сигурност приходната я няма никъде! А оттам ни тръгват и много от проблемите. Всичко е свързано с пари и когато ги няма нещата не вървят отникъде. Аз примерно съм чул и че на Титан не им е трябвал футболен клуб! Били са принудени да го вземат за да получат сметопочистването на София. Незнам до колко е вярно, но е истина, че ЦСКА е каца без дъно. Това не е Локо ПД. Тука трябват много повече пари. Лично аз не съм изобщо сигурен, че някой по - беден от Гриша Ганчев например или Васил Божков имат фиансовата възможност да издържат клуб като ЦСКА
На 31 г. съм е аз знам че от липсата на пари ма като ги нямат излизат и казват ей нямаме пари това мислим да правим ще продаваме ли ще играем с юноши ли ама те неказват нямаме пари викат всичко е ок и обаче не е ок.

Върни се в “ЦСКА”