ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
SEKTOR G

ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Мнениеот SEKTOR G » 19 юли 2008 16:38

Не се занимавайте с комплексираните лефскари. Наказвайте малоумниците с мълчание.
Мразя лефскарите!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 17:00

SEKTOR G написа:Не се занимавайте с комплексираните лефскари. Наказвайте малоумниците с мълчание.

...Един от хората с очевиден комплекс в този форум си именно ти драги.Аз комплекси от ЦСКА,нито от друг клуб в Б-я нямам.Когато сме слаби и ни бият,значи сме го заслужили.Когато сме силни и бием,е нужно да ни се отдаде заслуженото уважение.Това важи за всички клубове.
Пък и ти си този,дето напоследък най-много провокира феновете на левски,така че съм доста очуден на тази ти тема.Нещо не се връзва с досегашното ти държание в този форум.
Ама всъшност какво ли ти обеснявам,предполагам ти е по-лесно да биеш с още 29 аверчета някой фен на Локо Пд.,много геройско,няма що.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 юли 2008 17:21

Hали знаеш ,че почти винаги по-слабия в дербито печели.Може би за това имате повече победи :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 юли 2008 17:43

Ми то тая година вие бихте! Значи вие сте по-слабите. Обаче пък станахте шампиони. Следователно мога да кажа, че по слабият почти винаги става шампион. Пък уж все повтаряте че повече пъти сте ставали шампиони...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 юли 2008 17:51

да де ама аз съм писал ПОЧТИ. Иначе веднага ще ти кажа мач в който сме ви били когато сме били по-слаби 1иa ми изплува когат ви бихме 1-0 на Армията с гол в 1та мин.
Последна промяна от lisynger на 19 юли 2008 19:09, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 17:57

Ми не приятелю,последните 19 години ЦСКА не е това което беше,вече не стои цял държавен апарат зад гърба им и си пролича истинската сила на отбора.Това го казвам като човек който следи бг.футбола през това време,не като фен на даден отбор.ЦСКА записа някои доста срамни загуби дори в България през този период,има времена (94-96),когато завършват извън 4-та.Нямат за два сезона един и същ треньор,нямат мач през пролетта в евротурнирите,нямат прилична база,няма и месец да не избухне някакъв вътрешен скандал в клуба,дори когато води с огромна преднина пред втория.Нямат дори две победи над Левски в един сезон.
Аз тези победи които съм гледал на Левски над червените бяха в 90% от случаите с голямо превъзходство за сините.Вие за този период имате по-малко титли ,а най-голямата ви победа над Левски е с 3-0.Хубаво е ,че въпреки всичко ,в клуба се намират хора като Пенев,които да откриват млади таланти -Петрови,Бербатов,Хр.Янев които да бъдат пласирани в добри отбори в чужбина(без последния,за съжаление).
Личното ми мнение,е че през тези 19 години Левски играе по-добре,като цяло с по-слабо финансиране постига по-добри резултати.Ествено в еждународен план,нещата стоят плачевно и за двата отбора,пък и за всички останали бг.клубове,опитали се да пробият на запад.
Ала без детски школи,без изградена скаутска мрежа,без ясен и добър закон за спорта,без запазени бази,без прогресивна държавна политика за спорта и футбола в частност,без нужните финансии за да постигнат клубовете ни поне някакво средно европейско ниво,с тези фенове,с този манталитет на клубни президенти,треньори и съдии,с това БФС-толкоз.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 юли 2008 18:04

mike28 написа:Ала без детски школи,без изградена скаутска мрежа,без ясен и добър закон за спорта,без запазени бази,без прогресивна държавна политика за спорта и футбола в частност,без нужните финансии за да постигнат клубовете ни поне някакво средно европейско ниво,с тези фенове,с този манталитет на клубни президенти,треньори и съдии,с това БФС-толкоз.

Ха, и само това ли ни липсва... :D Че как тогава не сме световни шампиони? :D Т малко като: в защита имаме много пропуски, в халфовата линия ги няма лидерите, а нападателите доста пропускат; и наистина защо паднахме в мача, сигурно от липса на късмет! Общо взето това казват отборите ни като паднат в международна среща.
А иначе този спор - Левски с/у ЦСКА може да се проточи доооста дълго време като и двете страни имат своите аргументи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 18:11

Така е-до 89-та са ЦСКА(предимно),след тази година са Левски(предимно).Въпросът е за вбъдеще как ще стоят нещата.
Истината е,че ЦСКА като клуб имат много да гонят и Литекс и Левски по отношение на клубна атмосфера(отношения м/у привърженици -ръководство,изплащане на заплати,вкл. и реални заплати на футболистите,вътрешни междуособици в отбора и т.н.).Примерно в Левски няма след всяка загуба обсада на клубния офис,както е при червените.Еми и аз да съм треньор,ако след всяка грешна стъпка ми искат главата,барабар с цялото ръководство на клуба,бая ще се замисля преди да приема офертата на армейците.Примерно,защо Младенов,Пенев,Генерала,Марков,Василев си тръгнаха по такъв начин ,след успешни кариери начело на тима ?
Колко пъти Дучето прави събрания и срещи с ръкодството на ЦСКА след неуспешни срещи? И какво постигна с всичко това-"от трън ,та на глог,че по-висок",както се казва.Ето сега,след като стана ясна ситуацията в клуба и отнетия лиценз,респективно и отстраняването на отбора от участие в евротурнирите-що декларации,подписки,митинги се направиха и какво стана в крайна сметка-Томов пак си е начело на отбора,а верните му подгласници-Костадинов и Гарибов пак са си край него.Аз ако съм фен на ЦСКА ще ми е безкрайно обидно от всичко това.Мен като запалянко ме е срам от цялата история,а пък за вас не знам.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 юли 2008 20:04

mike28 написа:Така е-до 89-та са ЦСКА(предимно),след тази година са Левски(предимно).Въпросът е за вбъдеще как ще стоят нещата.
Истината е,че ЦСКА като клуб имат много да гонят и Литекс и Левски по отношение на клубна атмосфера(отношения м/у привърженици -ръководство,изплащане на заплати,вкл. и реални заплати на футболистите,вътрешни междуособици в отбора и т.н.).Примерно в Левски няма след всяка загуба обсада на клубния офис,както е при червените.Еми и аз да съм треньор,ако след всяка грешна стъпка ми искат главата,барабар с цялото ръководство на клуба,бая ще се замисля преди да приема офертата на армейците.Примерно,защо Младенов,Пенев,Генерала,Марков,Василев си тръгнаха по такъв начин ,след успешни кариери начело на тима ?
Колко пъти Дучето прави събрания и срещи с ръкодството на ЦСКА след неуспешни срещи? И какво постигна с всичко това-"от трън ,та на глог,че по-висок",както се казва.Ето сега,след като стана ясна ситуацията в клуба и отнетия лиценз,респективно и отстраняването на отбора от участие в евротурнирите-що декларации,подписки,митинги се направиха и какво стана в крайна сметка-Томов пак си е начело на отбора,а верните му подгласници-Костадинов и Гарибов пак са си край него.Аз ако съм фен на ЦСКА ще ми е безкрайно обидно от всичко това.Мен като запалянко ме е срам от цялата история,а пък за вас не знам.

А ти как мислиш, че се чувстваме ние? Защо всички левскари все си мислят, че знаят повече неща от кухнята на ЦСКА. Защо през всичките тези години всички левскари, не си признаха, че поне един път сме били по добри? Защо когато сме побеждавали винаги сме били подпомогнати от съдийте или сме били най-слабия шампион? Защо винаги се оправдавате с комунистическия режим? - Защото така ви изнася, за това. Еми как да се чувстваме - изнервени, подтиснати и онеправдани. За това всеки фен на ЦСКА иска ВСИЧКО ИЛИ НИЩО. За това си отиват футболисти, треньори и собственици. Мисля, че си наясно, че никакви декларации, подписки и митинги не могат директно да махнат този или онзи от някакв пост ако самият той не се съгласи. Единственния начин в тази ситуация е чрез сила и ексцесии, но разбираш сам, че това няма как да стане. Такава е ситуацията в последните 19г. на демокрация.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 20:21

Признаваме си-как да не си признаваме.Поне аз,като има сезони като последния за ЦСКА винаги си признавам,че са били по-добрия отбор. Естествено твърди привърженици ,които не признават нищо,което не е сътворено от техния любим отбор има навсякъде.Не бива обаче,да слагаш всички под общ знаменател.
Мисля,че голяма част от левскарите тук,си казаха откровено,че вие заслужено сте били шампиони,бихте ни единия мач,нямате загуба и тн.Както пък беше за Левски предния сезон и т.н.

Върни се в “ЦСКА”