Калоян пак наби Главата, този път на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Калоян пак наби Главата, този път на "Армията"

Мнениеот kiko3 » 26 окт 2010 16:59

sandio83 написа:Смърт за тоя мизерник долен.Нещата в ЦСКА вече са необратими.Повече да не пускат разни декларацийки тия боклуци,защото само viroglavia,balona и още двама им се връзват.КУ_ ЗА ТИТАН

На кой се връзват че нещо немога да се сетя :!:
Малко му е боя на тоя изрод,а тва че ти е приятел и го защитаваш си е само твоя грешка.Най много и ти да изядеш боя покрай него в скоро време,че като гледам натам отиват нещата.На много хора вече почна да им писва от тия двамата и няма да се учудя ако още на мача с Берое или с Бешикташ стане нещо страшно в сектор Г.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 26 окт 2010 17:09

Аз не ги знам много фракциите но според мен "14" могат спокойно да заместят Дучето и според мен ще са 1000 пъти по организирани нещата и си мисля че могат да привлекат още повече почитатели на ЦСКА!Трябват млади и енегични хора като тези от 14 за да се пооправят нещата в Г!!!Иначе един к.. за Дучето и .....
Money Over Bitches

jeliazko_sat
Контакти:

Мнениеот jeliazko_sat » 26 окт 2010 17:13

хора като неви харесва дучето неходете в сектор г.аз ходя в сектор в и оттам си подкрепям отбора,,но все някои трябва да излезе и даси каже мнението/отбора е скапан отвсякаде нии с дучето се разправяме

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 26 окт 2010 17:25

jeliazko_sat на 26 Окт 2010 17:13
хора като неви харесва дучето неходете в сектор г.аз ходя в сектор в и оттам си подкрепям отбора,,но все някои трябва да излезе и даси каже мнението/отбора е скапан отвсякаде нии с дучето се разправяме

Защо сектор Г на Дучето ли е?

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 26 окт 2010 17:30

mertezaker написа:

Не не е на него. На феновете които не спират да пеят , да подкрепят отбора, да правят шоу и хореографии на трибуните на тях е сектор Г , а не на тези със семките и Дучето е част от тези които пеят и подкрепят отбора дори и при загуба. Така че сам си прави сметка на кой е сектор Г

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 26 окт 2010 17:37

Samo ti на 26 Окт 2010 17:30

mertezaker написа:

Не не е на него. На феновете които не спират да пеят , да подкрепят отбора, да правят шоу и хореографии на трибуните на тях е сектор Г , а не на тези със семките и Дучето е част от тези които пеят и подкрепят отбора дори и при загуба. Така че сам си прави сметка на кой е сектор Г

Ти си направил вече тази сметка, аз не чопля семки, пея и подкрепям отбора, дори и при загуба :roll: Дучето обича отбора, милее за него, но и се възползва от положението си за лични цели. Той направи погрома в Мездра и така ни лиши от възможността да сме шампиони!!!

jeliazko_sat
Контакти:

Мнениеот jeliazko_sat » 26 окт 2010 17:39

дучето и да нее шеф на фен клуба пак щее в сектор г

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 26 окт 2010 17:49

mertezaker написа:
Samo ti на 26 Окт 2010 17:30

mertezaker написа:

Ти си направил вече тази сметка, аз не чопля семки, пея и подкрепям отбора, дори и при загуба :roll: Дучето обича отбора, милее за него, но и се възползва от положението си за лични цели. Той направи погрома в Мездра и така ни лиши от възможността да сме шампиони!!!

Искрено се надявам да не се възползва и да взима някакви пари , защото е обидно и грозно и аз мисля че не е прибирал нищо в неговия си джоб. Относно мача с Мездра това е една изцепка точно на наркоманчетата и тем подобни тръгнал някакъв да нахлува и всички овци веднага по него това не искам да го коментирам, мисля че дучето не е замесен

todorovepodloga
Контакти:

Мнениеот todorovepodloga » 26 окт 2010 18:08

А Калоян да усмърти Дучето още един път не може ли?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 окт 2010 18:21

Червени_шампиони , предполагам че това е новия ти ник , прероден от CSKA_90 ... Писах ти веднъж , ще ти го напиша пак ... Ако Дучето и Главата са ти толкова симпатични , че браниш тези 3 000 лева , които взимат от клуба ЦСКА и то на всеки мач , то твоя си работа. Само че не насъсквай истинските ЦСКА - ри да следват твоите идеи и да стават един вид роби на Дучето и Главата ... Просто няма да стане ! Преди мача с Рапид ти споделих за това , че няма да се реализират замислите ви да съсипете ЦСКА с протести срещу клуба в лицета на Титан. Просто забрави ... ЦСКА е светиня и не е нито на Дуче , нито на 14 - ки , 15 - ки , 20 - ки или някакви други самозванци. Ако искате да подкрепяте отбора на ЦСКА , то начина е да го правите позитивно и в сектор Г , който междувпрочем Дуче си е втълпил , че е приватизирал , вадейки преди петнайсетина години фирма , с която отъждествява , че е шеф на Националния Фен Клуб на ЦСКА и всичките фракции в страната и чужбина. Такова животно няма и не може да има ... Юридически е просто да го създадеш , ама е неработещо , щото феновете не са негова собственост. Аз съм фен на ЦСКА и на мене не ми трябват хореографии и разни там чаршафи с надписи , с които този дебел дебил си изказва собствените виждания , олицетворявайки се с всички червени фенове. Ако за това се използват тези 3 000 лева , то в тези тежки времена могат да бъдат наместени например в ДЮШ , а не с тях да изхранваме пълничкия господин и семейството му. Вие сте трийсетина човека , дето му лижете дебелия гъз и ходите и попивате всяка негова прищявка. По - малко може да станете , но повече абсурд ... Аз не съм фен на Дуче и не е той този , дето ще казва кой ще влиза в сектор Г. Той дефакто е господин Никой ... Аз искам в култовия сектор хората да си водят децата и да ги закърмяват с червената идея , и то като гледат футболните мачове , а не да опъват транспаранти и да пеят по команда. Трябва да изчистим сектор Г от тези пиявици и ще го направим , със или без вашата помощ , за да почнат малко по малко хората да се връщат на стадиона. Тези хора , които Дучето и Главата прогонват от там , щото нямат никакво намерение да им се подчиняват. Ако Дуче иска някой да му се подчинява , то мястото не е на стадиона ... Да си го прави вкъщи , с жена си и децата си ... Двайсет години ЦСКА беше в кома заради такива меко казано олигофрении и мутризации на червения сектор. Щото Дучето си е чиста мутра и не се срамува индиректно да си го признава. Ако ви харесват неговите идеи и политика за облицоването на сектор Г с хореогафии и приоми останали от комунистическо време , то правете си го , но извън стадиона. Истинските ЦСКА - ри искат да гледат мача , а не да ги завиват през пет , десет минути с разни покривала и да не видят най - важните моменти от двубоите. Решете си го за вас ... Не очаквайте команди от Дуче и Главата , щото те във всички случаи ще са грешни и ще изгорите вие самите , не той. Щото той се крие зад вас , а вие опирате пешкира накрая. В правото си сте да решите кое е правилно за клуба ЦСКА и кое е доходоносно за Дучето и Главата и да вземете за себе си правилното решение. С пропаганда във форумите няма да постигнете очакваните от вас резултати ... Дори напротив , ще навредите на самите себе си и на семействата ви , които милеят за вас. Избора си е чисто ваш. Аз съм от ЦСКА и ще подкрепям отбора и собствениците му , които си влагат парите в клуба. Вашите идеи просто няма как да подкрепя , щото те са чисто комерсиални и са в посока едни 3 000 лева на мач ...

Върни се в “ЦСКА”