Мнениеот viroglav » 26 окт 2010 18:21
Червени_шампиони , предполагам че това е новия ти ник , прероден от CSKA_90 ... Писах ти веднъж , ще ти го напиша пак ... Ако Дучето и Главата са ти толкова симпатични , че браниш тези 3 000 лева , които взимат от клуба ЦСКА и то на всеки мач , то твоя си работа. Само че не насъсквай истинските ЦСКА - ри да следват твоите идеи и да стават един вид роби на Дучето и Главата ... Просто няма да стане ! Преди мача с Рапид ти споделих за това , че няма да се реализират замислите ви да съсипете ЦСКА с протести срещу клуба в лицета на Титан. Просто забрави ... ЦСКА е светиня и не е нито на Дуче , нито на 14 - ки , 15 - ки , 20 - ки или някакви други самозванци. Ако искате да подкрепяте отбора на ЦСКА , то начина е да го правите позитивно и в сектор Г , който междувпрочем Дуче си е втълпил , че е приватизирал , вадейки преди петнайсетина години фирма , с която отъждествява , че е шеф на Националния Фен Клуб на ЦСКА и всичките фракции в страната и чужбина. Такова животно няма и не може да има ... Юридически е просто да го създадеш , ама е неработещо , щото феновете не са негова собственост. Аз съм фен на ЦСКА и на мене не ми трябват хореографии и разни там чаршафи с надписи , с които този дебел дебил си изказва собствените виждания , олицетворявайки се с всички червени фенове. Ако за това се използват тези 3 000 лева , то в тези тежки времена могат да бъдат наместени например в ДЮШ , а не с тях да изхранваме пълничкия господин и семейството му. Вие сте трийсетина човека , дето му лижете дебелия гъз и ходите и попивате всяка негова прищявка. По - малко може да станете , но повече абсурд ... Аз не съм фен на Дуче и не е той този , дето ще казва кой ще влиза в сектор Г. Той дефакто е господин Никой ... Аз искам в култовия сектор хората да си водят децата и да ги закърмяват с червената идея , и то като гледат футболните мачове , а не да опъват транспаранти и да пеят по команда. Трябва да изчистим сектор Г от тези пиявици и ще го направим , със или без вашата помощ , за да почнат малко по малко хората да се връщат на стадиона. Тези хора , които Дучето и Главата прогонват от там , щото нямат никакво намерение да им се подчиняват. Ако Дуче иска някой да му се подчинява , то мястото не е на стадиона ... Да си го прави вкъщи , с жена си и децата си ... Двайсет години ЦСКА беше в кома заради такива меко казано олигофрении и мутризации на червения сектор. Щото Дучето си е чиста мутра и не се срамува индиректно да си го признава. Ако ви харесват неговите идеи и политика за облицоването на сектор Г с хореогафии и приоми останали от комунистическо време , то правете си го , но извън стадиона. Истинските ЦСКА - ри искат да гледат мача , а не да ги завиват през пет , десет минути с разни покривала и да не видят най - важните моменти от двубоите. Решете си го за вас ... Не очаквайте команди от Дуче и Главата , щото те във всички случаи ще са грешни и ще изгорите вие самите , не той. Щото той се крие зад вас , а вие опирате пешкира накрая. В правото си сте да решите кое е правилно за клуба ЦСКА и кое е доходоносно за Дучето и Главата и да вземете за себе си правилното решение. С пропаганда във форумите няма да постигнете очакваните от вас резултати ... Дори напротив , ще навредите на самите себе си и на семействата ви , които милеят за вас. Избора си е чисто ваш. Аз съм от ЦСКА и ще подкрепям отбора и собствениците му , които си влагат парите в клуба. Вашите идеи просто няма как да подкрепя , щото те са чисто комерсиални и са в посока едни 3 000 лева на мач ...