В Перник бе изнасилен българският футбол, признато бе върховенството на мутантите
ВЛАДИМИР ЗАРКОВ
SPORTLINE.BG
В неделя футболът в България за кой ли път бе изнасилен. Боят на феновете на ЦСКА от вътрешноведомствената полиция на боклукчиите е престъпление, сравнимо с бандата на Наглите, на Килърите и на която друга групировка решите от любимите на министър Цветанов. В Перник бе въведен нов ред в държавата, върнато бе върховенството на мутантите. Най-ужасяващото е, че 24 часа след инцидента държавата мълчи признавайки неспособността си да се пребори с Цимбиците в нея.
Оттук нататък за всички нас става страшно. Утре всеки регионален Цимбик може да събере 60 главорези и да пребие който си иска за каквото си иска. Не говорим само за футбол, иде реч за всяко едно място в държавата. Какъв му е проблемът на кюстендилския Цимбик да намлати протестиращите шивачки, които работят при нечовешки условия? Колко му е на фирмения Цимбик да пребие всеки искащ увеличение на заплатата и прозрачно управление на фирмата? Какво му пречи оттук нататък на морския Цимбик да обезобрази всеки турист, отказващ да играе на тука има, тука нема?
Разбирате ли, оттук нататък всеки, който има повече от 50 000 лева, може да се сдобие с личен Цимбик и да тероризира хората. Това се разбра от инцидента в Перник, където мутрите на "Титан" обявиха война не на сектор "Г", а на държавата и на народа.
Затова, ако все още сме държава, а не идиотско населено място, Бойко Борисов и Цветан Цветанов трябва да се намесят. Дано двамата да осъзнават, че в Перник набиха и тях, и обещанията им за ред в страната. За какъв ред говорим, когато полицията става васал на някакви регионални мутри. Нещо повече, униформените в Перник са охранявали тези, които бият, а не онези, които ги млатят. Това ли ни е надеждата, че ще живеем в мирна държава. Ако се връщаме към годините, когато на стадиона в Кюстендил намлатиха действащ офицер от МВР, да си го знаем. Да слагаме по една бронежилетка, да хвърляме на рамо по една торба с риванол и бинт и да отиваме на стадиона да си пием хапчетата, както ни призова г-н Стоянов. Дори на стадиона може да ни сложат ценоразпис - викаш срещу "Титан", бият ти два шамара, скандираш "Пернишки боклуци", нахулзват ти боклукчийско кошче, крещиш по адрес на Гърнето - чупят ти крак, за викове срещу Праховеца - чупят ти ръка. Ще има и програма "бонус пакет" - още преди да си почнал да викаш, просто те пребиват. С всичките му екстри.
Най-гадното е, че едни мутанти превърнаха ЦСКА в естествено продължение на други стряскащи съня съкращения като ВИС и СИК. Това направиха боклукчиите със славния някога клуб. Играчите повдигат въпроса за откраднатите им заплати - бият ги в "Окото". Феновете питат кога ЦСКА ще е шампион - направо им вадят окото. Извинявайте, но в този му вид ЦСКА е престъпна организация чиито тартори час по-скоро трябва да бъдат арестувани в името на обществения ред.
Ненаказуемостта на боклукчиите е автоголът, който може да даде преднина на опозицията в мача с Бойко Борисов. Извинявайте, но днес ЦСКА е една фалирала структура, с милионни дългове, с неизпълнени ипотеки, с куп дела и завлечени клиенти. А както стана ясно - от неделя е структура със собствени гавази. Че утре те ще пребият и хората на Красимир Стефанов, когато отидат на Армията да правят ревизия. Или тези на Свилен Нейков, ако още веднъж отворят дума за дълговете по "Българска армия". Всеки ден на "Титан" в ЦСКА е капка в морето от съмнения, че тази фирма и някой много важен в държавата имат нещо общо.
С вдигнатите на бунт фенове Димитър Ангелов даде шах на пернишките инквизитори на футблола. Сега за Генерала остава да ги сложи в матова ситуация. Това не е трудно. Щом мозъчният ресурс на боклукчиите стига до една декларация с 63 правописни грешки и една брутална мутраджийска акция, значи капацитетът им е за там, където някога са се подвизавали - при прасетата в Мошино. Днес продуктите на Пернишкия Техникум по Кофраж и Арматура превърнаха ЦСКА в ПТКА. И нищо чудно да прекръстят дори клуба, защото имат най-гадното средство за убеждение - сопата. Въпросът е докога държавата ще им позволява да въртят тази сопа. В държавата на Цимбиците.
Цимбика искаше да прави Левски шампион
Трогателна е наивността, с която Калоян Стоянов говори за "нашия ЦСКА". Все пак има хора, които още си спомнят как под контрола на Наско Сираков Цимбика пробва да направи Левски шампион. През пролетта на 1999 година той монтира подслушвателни устройства в съблекалнята на Металург, където бе вицепрезидент. След това предаде записите от разбора на мача с ловчанлии на Левски, с надеждата БФС да докаже, че мачът Металург - Литекс е уреден и да направи сините шампиони. Това доведе до голям скандал и регионални пернишки битки между хората на Цимбика и на Перо. Куриозното е, че днес двамата врагове пак са заедно, но в ЦСКА. И много обичат ЦСКА.
П.П. Превъзходна статия. Никога не съм го харесвал този Зарков, но шапка му свалям за тази статия и за смелостта да я напише. това е истината, което е написал той. Това са фактите, колкото и гадно и цинично да звучат написани от неговата ръка, но това е истината. И напълно споделям написаното.
Боят на ЦСКА-ри от "вътрешноведомствената полиция" на Титан
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Боят на ЦСКА-ри от "вътрешноведомствената полиция" на Титан
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Държавата на цимбиците!
Ти си върхът на сладоледа
Това е най-глупавото нещо което бях чел
[center]ВЪН[/center] [center]дучето[/center] [center]ОТ ЦСКА !!![/center]

catch me ... if you can !
("В неделя футболът в България за кой ли път бе изнасилен.")- За пореден път се мести центъра на вниманието, изнасилването беше вчера в Ловеч!
sandio83 написа:Balon или viroglav(знам че си ти): Ти си най-големият палячо който се прави на армеец.Кофти ми е да ти го кажа,но мисля че трябва.
Бегай да помагаш на октопода Поул.
Ти си палячо ... не знам кои е вироглав, обаче ти си страшно заблуден ... нищо всеки има право на мнение за това аз ценя твоето
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
BaLoN написа:Това е най-глупавото нещо което бях чел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля аргументираи се за да проведем нормален диалог.Кое точно от написаното е глупост или не е вярно.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Извинявам се за глупавия въпрос, но някой може ли да ми обясни какво всъщност означава и има ли някакво значение прякорът на Калоян Стоянов - Цимбик? Знам, че го е получил още докато се е занимавал с бокс, но никъде не пише какво означава или е просто няква малоумна измислена дума, прилягаща на една мутра. :D
Абсолютно вярна статия. Есенцията на цялата работа е не толкова един побой. Важното и трагичното е, че това е бит човек защото е имал смелостта да изкаже позицията си. Така всеки в страната може да наеме няколко мутри и да смели от бой когото си пожелае. А най-трагичното е, че държавата не прави нищо. Това е НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ. И тук наистина не става въпрос само за ЦСКА, случващото се в ЦСКА е само брънка от тоталният разпад в държавата.
Между другото въпросният Цимбик защо не ги впрегна тези петдесетина мутри да набият Бай Ганьо? Все пак Тодор Батков избълва по адрес на Титаните много по-голяма помия в сравнение с Главата!?!
Между другото въпросният Цимбик защо не ги впрегна тези петдесетина мутри да набият Бай Ганьо? Все пак Тодор Батков избълва по адрес на Титаните много по-голяма помия в сравнение с Главата!?!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
-
- Контакти:
Аз пък намирам статията за доста смислена гледайки отстрани развиващите се събития там.Гледах кадри отдавна още как някакво момченце с дебеловрати авери раздава правосъдие сред инакомислещите и никак не ми се понрави да гледам как жалки полицаи,уж пазители на реда и нашите граждански права срамежливо гледат в земята,правят се,че гледат в друга посока и т.н.....а в това време някакъв дерибей-бияч мутренски,един световен шампион!?!? и цяла сурия мутрагени самбисти,ММА файтъри,борци и т.н. да пердашат хората.Първо уж не сме 1997...или сме?Второ-чудя се защо иначе така великия Премиер и онзи негов министър,които го раздават мъжкари не предприемат нещо спрямо тази селения в Перник,а тя и в София се разиграваше в по-малки размери като прелюдие към случките от онзи ден?Явно е,че мутрите в България са все още над закона,все още са безнаказани и не,че имам някакви симпатии към Дучета,Глави,млави,но утре могат да решат да набият и вас разните Баги,Цимбици и други интересни прякори,но тогава няма да ви е смешно,никак даже.Учудвам се и на перничани от вчера...абе 60 човека,някакви си 60 мутри решават да пребият някого и всички гледат като нас*ани как ще убият човека....Сещам се за края на 90те,един мач Металург-Локо Пд,когато Перо,мутра пернишка засили подобна ударна група мутри срещу феовете от Лаута,но тогава помня какдрите как всеки изтръгна по 1 пейка и хукнаха срещу мутрите на онзки боклук....и мутрите набързо дадаха задна така както бяха ММА и не знам си какво.Затова следващия път като има подобно нещо без значение отборът,всички хващаме по 1-2 камъка и поне 200-300 човека да тръгнем,да не говоря за цял стадион и ще им наврем медалите по самбо,ММА и джудо там където трябва да им ги завре бате Бойко,но се прави на луд.Дъжд от камъни срещу такава мутренска измет
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Hrabar написа:Абсолютно вярна статия. Есенцията на цялата работа е не толкова един побой. Важното и трагичното е, че това е бит човек защото е имал смелостта да изкаже позицията си. Така всеки в страната може да наеме няколко мутри и да смели от бой когото си пожелае. А най-трагичното е, че държавата не прави нищо. Това е НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ. И тук наистина не става въпрос само за ЦСКА, случващото се в ЦСКА е само брънка от тоталният разпад в държавата.
Това,че така са ти представени нещата от ръководителите на фен клуба ..."Важното и трагичното е, че това е бит човек защото е имал смелостта да изкаже позицията си." Точно с това изречение хората биват манипулирани. Попринцип,ако е така, тогава това е страшно,но ти сигурен ли си,че причината да бъде бит главата е тази ??? Защо приемаш тези изказвания на Дучето и Главата и подобни за чиста монета. Нали това е начина да те накарат да ги подкрепиш като фен на ЦСКА,но защо пък точно Главата. Друг да е ял бой ??? Знаеш ли колко хора си изказват мнението,но такова нещо няма само с Главата има проблеми ??? Защо питам аз ??? Защото нещата са много по-дълбоко и нямат нищо общо с изказване на мнение и подобни глупости ....