Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 26 окт 2010 13:49

5kov,5rov написа:
mmaryan написа:На мача с Блекбърн не пускаха в сектор Г, но ние имахме билети,тогава отидохме при този дебелия и той ми продаде 2ти по-скъпи билети за сектор А и взе нашите за Г.Това е най големия фен на ЦСКА готов да продаде всичко за да изкара 5лв.Дучето прави търговия с отбора,аз не искам той да стои отпред и да ми казва какво да викам.

Дудучето да си ходи. Никога не съм го харесвал тоя интригант! На всички трябва да им е ясно, че тоя келеш всичко прави за пари и се смята за голям тарикат. Не ща ШИБ***ТА хореография, махайте свинята нещастна и стига интриги! Всички подмолни информации откъде мислите идват - от тоя дето ще изкара пари от тях! Сами се сетете! Това не е ЦСКА, това е ФК Дуче ЕАД, фирма за монопол и рекет на една свиня!

САМО ЦСКА!

+11111111111111111111111111111111111111111111111111111
напълно съм съгласна с теб
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 окт 2010 13:51

Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Костадинов? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?
Мисълта ми е, че Дучето може и да е зло за ЦСКА, в което аз лично се съмнявам. Но ако Дучето е зло, то господата Борисов и Иванов са несравнимо и много пъти по-голямо зло за ЦСКА в момента.
Помнете ми думата, всички тези неща с ЦСКА ще ударят и бизнеса им с боклука. Ако са умни мъже, сами трябва да разберат, че е по-добре за тях да се откажат от клуба час по-скоро. Всички вече ги разбраха как действат и процедират.
П.П. Апропо за случая в Мездра и аз да бях шеф на фенлуба и да видя, че играчите играят симулативно с Локомотив, също щях да кажа на феновете да нахлуят на терена в Мездра. И между другото, ако Дучето е успял покрай шефстването си в фенклуба на ЦСКА да се уреди само с един пункт на Еврофутбол, то този човек доста се е минал. Аз си мислех, че вече си е купил два-три апартамента, има друг проспериращ бизнес. Погледнете какво правят другите властоимащи?! Но не защитавам Дучето. Ако трябва да се маха и той. Но разберете, няма как Дучето да е най-виновен за състоянието в което се намира ЦСКА. Виновни са тези, които управляват. Всички ги знаете кои са
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 26 окт 2010 13:55

danko_sot написа:Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Костадинов? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?
Мисълта ми е, че Дучето може и да е зло за ЦСКА, в което аз лично се съмнявам. Но ако Дучето е зло, то господата Борисов и Иванов са несравнимо и много пъти по-голямо зло за ЦСКА в момента.
Помнете ми думата, всички тези неща с ЦСКА ще ударят и бизнеса им с боклука. Ако са умни мъже, сами трябва да разберат, че е по-добре за тях да се откажат от клуба час по-скоро. Всички вече ги разбраха как действат и процедират.
П.П. Апропо за случая в Мездра и аз да бях шеф на фенлуба и да видя, че играчите играят симулативно с Локомотив, също щях да кажа на феновете да нахлуят на терена в Мездра. И между другото, ако Дучето е успял покрай шефстването си в фенклуба на ЦСКА да се уреди само с един пункт на Еврофутбол, то този човек доста се е минал. Аз си мислех, че вече си е купил два-три апартамента, има друг проспериращ бизнес. Погледнете какво правят другите властоимащи?! Но не защитавам Дучето. Ако трябва да се маха и той. Но разберете, няма как Дучето да е най-виновен за състоянието в което се намира ЦСКА. Виновни са тези, които управляват. Всички ги знаете кои са

Не можеш да си представиш колко се лъжеш

Потребителски аватар
sentinel

Мнениеот sentinel » 26 окт 2010 13:55

vaskonti написа:Малоумен идиот е онзи, който смята, че с нахлуване, прекратяване на мач и подобни действия помага на ЦСКА. Да, вероятно така ще се ускори "махането" на Титан, но се ускорява и гибелта на този отбор. Протестите трябва да са на трибуните и да са културни и цивилизовани. Това е единственият начин.
Между другото, искам да запитам ако Титан кажат, че ако до 3 дни не се намери купувач ще обявят фалит, съответно ще се "махнат" от клуба, какво правим? Бойкотиращите ще постигнат целта си - Титан да се махнат. И после? Измислиха ли го?
За някои потребители в тоя форум(те си знаят кой имам пред вид), които ще се затруднят да осмислят написаното ще уточня, че НЕ защитавам Титан, но съм против напускането им на всяка цена.

+1
лошото е че нещата според мен са взели ноебратим развой и тия дето викат вън,марш и другите простотии ще го правят до дупка те. докато не катурнат отбора във В група!!??

jeliazko_sat
Контакти:

Мнениеот jeliazko_sat » 26 окт 2010 13:57

за дучето има много истини и лажи но за момента тои нее наи големия проблем на цска...играчите се боикотират взаимно неси говорят ите като нас гледат в джоба на другия кои кво изкарва,,,,абе никои ли нема класирането давиди кадесме.титаните даси намерят футболни хора да движат клуба,всеки трансферен прозорец копуват 10 махат 10 половината ги продават останалите неиграят а им плащат, неква тапа работа.или и тях ги работят яко или са ебати глопаците.,,според мен като я докарат като снощния мач дасе играе за парво и второ място..и вкарат клуба в час тогава да скочат на дучето и нии сами щего изнесем,ами догодина маи и евротурнирите се изплазват

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 26 окт 2010 13:58

jeliazko_sat написа:те само декларации пишат с такава енергия че неим остава време за проблемите в отбора,покраи скандала всичко се оспокои и отказа на михов,нямаме тренер,президент,спортен директор.никои неще дасе хване с титан.баси тандема имаме радоканов-женци живков-цимбика.и още неса разбрали защо има протест,клуба е станал като пернишки бардакш/ван боклуците от цска

Пич, кой ли те е учил на правопис?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 окт 2010 13:58

Данко, Дучето може да не е виновен за ситуацията в клуба, но със сигурност не помага за подобряването й, дори пречи целенасочено! Тук не обсъждаме политиката на Титан, а неговите действия, както и тези на Главата!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 13:59

danko_sot написа:Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Пенев? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?

ТИ НЕ СИ ФЕН НА ЦСКА !!! Щом одобряваш нахлуването на феновете на терена предвид ясното знание за опасност от изхвърляне на ЦСКА от А група,то какъв фен си тогава. Тогава ти си повече в защита на Дучето отколкото в защита на ЦСКА.щом си готов да пренебрегнеш ЦСКА за да оправдаеш тоя мазен дебелак !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА,защото повече това неможе да се търпи !!! Има си тема "Вън дучето от ЦСКА и безрезервна подкрепа за хората които наливат пари в отбора в случая това са ТИТАН !!! Тук не е мястото за опсъждане на подобни неща !!! danko_sot незнам дали разбираш,но това което си написал е СРАМ за самия теб !!!
catch me ... if you can !

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 26 окт 2010 13:59

jeliazko_sat написа:за дучето има много истини и лажи но за момента тои нее наи големия проблем на цска...играчите се боикотират взаимно неси говорят ите като нас гледат в джоба на другия кои кво изкарва,,,,абе никои ли нема класирането давиди кадесме.титаните даси намерят футболни хора да движат клуба,всеки трансферен прозорец копуват 10 махат 10 половината ги продават останалите неиграят а им плащат, неква тапа работа.или и тях ги работят яко или са ебати глопаците.,,според мен като я докарат като снощния мач дасе играе за парво и второ място..и вкарат клуба в час тогава да скочат на дучето и нии сами щего изнесем,ами догодина маи и евротурнирите се изплазват

Продължавам да се чудя, кое е това училище ,където си се учил на правопис?

jeliazko_sat
Контакти:

Мнениеот jeliazko_sat » 26 окт 2010 14:06

според мен на дучето точно това муе работата,всички виждаме че отбора е в осма глуха.титаните получиха 2 год. кредит на доверие а нещата стават все по зле.

Върни се в “ЦСКА”