То човек вече да се обърка от толкова гледни точки, протести, транспаранти....
Всеки нещо иска и смята че е прав!
А както каза Ники Александров в последната си статия - нищо не предлага като алтернатива, само плюнки...
Аз в Перник не ходих, но като гледах репортажите след мача видях един момент, в който дадоха как Цимбика и Дучето си приказват, като в началото Цимбика го дадоха как с още няколко човека премина през сектора и като отиде най-долу на първите 1-2 реда където беше и Дучето се спря, защото Дучето нещо му каза и се засмяха двамата и К.Стоянов се спря и нещо си поговориха за около поне минута време...Да ви кажа честно, не ми изглеждаха нещо нервни един към друг, даже напротив....Та затова ме учуди после по Ринг когато включиха Цимбика и той ядосано се озъби да него занимават с "охлюви" като Дучета и Глави.....
С 1 изречение - уж в конфликт а пък си говорят и се смеят заедно на стадиона...върви разбери вече каква им е далаверата дето се казва....
Бойкотиращите Титан да продължават както си знаят, но нека поне подкрепят отбора, момчетата с някои изключения се мъчат да се върнат на пътя на победите и добрата игра и имат нужда от подкрепа от трибуните...