Истина за случая в Перник

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Истина за случая в перник

Мнениеот danko_sot » 25 окт 2010 20:25

emarkon написа:Само с кръв ще се оправят нещата в Цска!Помнете ми думата.

Точно това ме притеснява да не стане. Все пак там има и много деца по мачове и т.н. Дано Борисов и Цветанов вземат мерки и не се стига до такива неща. Дучето и този Главата също не са света вода не напита. Този Цимбика го гледах онзи ден да пита: Защо Дучето и Главата се крият зад 15-годишни деца и ги карат те да буйстват и да се бият. Истината е, че тва са някви тинейджъри в пубертета и на тях всичко им се струва като игра. А Дучето и Главата може би наистина се възползват от това понякога
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 окт 2010 20:29

То човек вече да се обърка от толкова гледни точки, протести, транспаранти.... :roll:
Всеки нещо иска и смята че е прав!
А както каза Ники Александров в последната си статия - нищо не предлага като алтернатива, само плюнки...

Аз в Перник не ходих, но като гледах репортажите след мача видях един момент, в който дадоха как Цимбика и Дучето си приказват, като в началото Цимбика го дадоха как с още няколко човека премина през сектора и като отиде най-долу на първите 1-2 реда където беше и Дучето се спря, защото Дучето нещо му каза и се засмяха двамата и К.Стоянов се спря и нещо си поговориха за около поне минута време...Да ви кажа честно, не ми изглеждаха нещо нервни един към друг, даже напротив....Та затова ме учуди после по Ринг когато включиха Цимбика и той ядосано се озъби да него занимават с "охлюви" като Дучета и Глави..... :roll:

С 1 изречение - уж в конфликт а пък си говорят и се смеят заедно на стадиона...върви разбери вече каква им е далаверата дето се казва.... :evil:

Бойкотиращите Титан да продължават както си знаят, но нека поне подкрепят отбора, момчетата с някои изключения се мъчат да се върнат на пътя на победите и добрата игра и имат нужда от подкрепа от трибуните... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 25 окт 2010 20:38

Yasso написа:То човек вече да се обърка от толкова гледни точки, протести, транспаранти.... :roll:
Всеки нещо иска и смята че е прав!
А както каза Ники Александров в последната си статия - нищо не предлага като алтернатива, само плюнки...

Аз в Перник не ходих, но като гледах репортажите след мача видях един момент, в който дадоха как Цимбика и Дучето си приказват, като в началото Цимбика го дадоха как с още няколко човека премина през сектора и като отиде най-долу на първите 1-2 реда където беше и Дучето се спря, защото Дучето нещо му каза и се засмяха двамата и К.Стоянов се спря и нещо си поговориха за около поне минута време...Да ви кажа честно, не ми изглеждаха нещо нервни един към друг, даже напротив....Та затова ме учуди после по Ринг когато включиха Цимбика и той ядосано се озъби да него занимават с "охлюви" като Дучета и Глави..... :roll:

С 1 изречение - уж в конфликт а пък си говорят и се смеят заедно на стадиона...върви разбери вече каква им е далаверата дето се казва.... :evil:

Бойкотиращите Титан да продължават както си знаят, но нека поне подкрепят отбора, момчетата с някои изключения се мъчат да се върнат на пътя на победите и добрата игра и имат нужда от подкрепа от трибуните... :!:

По-хубаво от това на всеки мач на Цска да има поне 10 хиляди няма.Но БОКЛУЦИТЕ нема ли им е кеф 10000 души да им дадат по 10 лева,па нека си пеят против нас.И ква е гаранцията,че на следващото гостуване пак няма да има мутренски коли пред входовете на стадина?Чесно казано,верно много плюнки,ама нз кой в тоя момент може да даде адекватно решение за махане на титан!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 25 окт 2010 20:47

Само да попитам какво работи Дучето и как се издържа ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 25 окт 2010 20:50

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абе... добре...радвате ме... :) :) :)
нямам подпис...

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 25 окт 2010 21:09

viroglave: Само два въпроса имам към теб и ако си мъж на място ми отговори честно.
1. Някой плаща ли ти да пишеш всичките бълвочи за ЦСКА и да изкривяваш нещата през твойта призма?
2. Колко регистрации имаш?

Всички на стадиона-подкрепа за ЦСКА.Това може да стане е динствено като изметем боклука.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 25 окт 2010 21:12

ЦСКА-83 написа:viroglave: Само два въпроса имам към теб и ако си мъж на място ми отговори честно.
1. Някой плаща ли ти да пишеш всичките бълвочи за ЦСКА и да изкривяваш нещата през твойта призма?
2. Колко регистрации имаш?

Всички на стадиона-подкрепа за ЦСКА.Това може да стане е динствено като изметем боклука.

То за мене боклук има доста по стадиона, защото не го изметем и него ? Всеки път едни и същи виновниците:треньор и собственик. Футболисти- не, фенове- не ! Фенклуба на ЦСКА, както и на повечето отбори е тумор за футбола !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 25 окт 2010 21:13

Вън Дучето!!! После и Титан!!!

sandio83
Контакти:

Мнениеот sandio83 » 25 окт 2010 21:59

Единственно и само тоя селтак Цимбика пречи,но ако са в комплект с боклуците, КЗТ!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 25 окт 2010 22:26

Love_ написа:Само да попитам какво работи Дучето и как се издържа ?

Дучето се издържа с парите от ЦСКА и има пункт на Еврофутбол в Младост
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “ЦСКА”