ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

black_and_red
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот black_and_red » 25 окт 2010 14:46

Ааааа ще се сетите вие, че дудучето е мазно хулиганче-сладкодумник и ви води като стадо овце!

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 окт 2010 14:50

Кво да се сетим то се знае!Ама трябваше човек като цимбика да го почне че не се знае дали и той може да го разкара от сектор Г!Дучето ВЪН ОТ СЕКТОР Г
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 14:54

Аз като страничен наблюдател, мога да кажа, че Дучето не е за парите в ЦСКА, това че взимал 3000лв. е лъжа. Така, че на следващия мач, мощна подкрепа за Дучето и Главата. Без тях, няма и ЦСКА !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

black_and_red
Контакти:

Мнениеот black_and_red » 25 окт 2010 15:01

Levskar_90 написа:Аз като страничен наблюдател, мога да кажа, че Дучето не е за парите в ЦСКА, това че взимал 3000лв. е лъжа. Така, че на следващия мач, мощна подкрепа за Дучето и Главата. Без тях, няма и ЦСКА !

Точно така!

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 25 окт 2010 15:04

the wall написа:абе пич, извинявай, не се познаваме, ама си ми доста съмнителен... това дето си го написал е едно към едно с призивите на субекта Цимбик вчера по телевизията

Момчета, не се поддавайте на провокации... последният проблем в ЦСКА в момента е публиката/агитката... не позволявайте да ни разединяват, което е целта на цялата кампания в момента... че фенклубът има своите кусури е ясно, но не измествайте фокуса

и откъде накъде безрезервна подкрепа за Титан - затова, че ЦСКА е заприличал на посмешище...

същите ги говореше и на стадино вчера пред децата

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 25 окт 2010 15:05

Добре е, като го изгоните Дучето ще се оправят ли нещата в публиката на Цска, ще се оправи ли положението в отбора, защото едва ли не Дучето и неговите хора са виновни заради загубената титла миналата година... Неутрален съм, ама чак пък толкова анти-дуче ми се струва прекалено, че и даже се изказвате в подкрепа на "титаните". Дайте някакви доказателства, че взима пари за това и онова, от този и онзи, иначе всичко друго е празни приказки и форумни клюки.

ПС На мене лично други работи са ми казвали за Дучето момчета от вашата агитка, а и дори наши момчета, които са били на гостувания на националите, но нито го познавам лично Дучето, нито знам чак толкова много какво става във вашата публика и не искам да му се явявам като адвокат или нещо подобно, но някак си ми се струва смешно за цялата ситуация в Цска едва ли не той да е виновен.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 25 окт 2010 15:05

Леле, не Ви ли писна от простотии?! Имаше маааалък светъл лъч в края на тунела и вие започнахте да се чудите какво да правите.. пак протести.. едните простестират с/у Дучето, други с/у Титан..
Дайте да вземем да си седнем на задниците за 2 месеца. Да видим какво ще стане до края на годината, дали Михов наистина ще дойде, дали наистина ще има пълната власт и т.н. ... Ако този път Титаните са казали истината и остават пълната власт на Михов за какво ще протестирате с/у тях :?: За това че дават пари :?:
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

jeliazko_sat
Контакти:

Мнениеот jeliazko_sat » 25 окт 2010 15:07

днес к,стоянов ще прави тест за кока в пирогов,снощи при диков се разбраха.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 15:08

Абе, като им чета прякорите на тия.... все в едно гърне пърдят всичките май, но нещо не могат да го разделят сега.

Дучето ми е неприятен и като визия, и като поведение, а другите двама не съм ги виждал и чувал изобщо, но определено при вас е такава каша сега, че който и да посегне-ще се опари.Напълно съм съгласен с мнението на "канарчето" по-горе, че ставате вече за смях и на буболечките в Борисовата градина....Катеричките отдавна умряха от смях ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”