Само за истински фенове на ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

WEAH111
Контакти:

Re: Само за истински фенове на ЦСКА !!!

Мнениеот WEAH111 » 24 окт 2010 23:30

Няма такава простотия. Дано целата смрат, която се е настанила около ЦСКА бъде изхвърлена на боклука "от друга фирма, ама не почистваща боклука".
Като започнеш от Праховци, Гернета, Цимбици, Живковци и тем подобни ЪПСУРДИ !
Тоя клуб , ако има адекватни хора , които милеят за него да го управляват съм сигурен че ще бъде над всички в БЪЛГАРИЯ. Ама пусто - катаклизми вече повече от 20 години.
Сигурен съм само във 1- Ако Ст. Младенов е треньор отбора ще се бори до последно за титла.
Ала в тима има много "боклук" играчи.
Този отбор все пак създаваше звездите на Българския футбол толкова години, а сега????
Виданов, Костадинов, Делев, К. Янев, Галчев, Караджов те ли са звездите??? Не те дори не заслужават да играят в "А" група. Правят по 1 -2 мача на година и толкова!

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 24 окт 2010 23:53

Пичове, от сметки без кръчмар никой НЯМА НУЖДА! Не можем да гледаме и да се надяваме къде другите ще сбъркат и да броиме точки, които не сме спечелили. Отборът ни изживява криза, от която ще излизаме поетапно и не лесно. Та относно класирания е добре въобще да не говорим, щото нямаме играчи да пробиват сгъстени отбрани, както ще играят Берое срещу нас. Никой не знае дали Марко ще му е кеф него ден и дали Шеридън ще има нужното самочувствие да стреля към вратата. Та какво зависи от нас?
1 - КРАЙ НА ВОЙНАТА С ТИТАН И РАЗГРАНИЧАВАНЕ ОТ ПОЗИЦИЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ДУЧЕТО И КАЛОЯН КВОТО МУ Е ТАМ ИМЕТО. Там всеки ще дърпа към себе си, понеже са замесени и лични интереси и въпроса вече става не само клубен, ами частна война. Ако Вальо Михов дойде и е на място този пич, ще вземе да уволни този началник от стадиона, да пенсионира Дучето с необходимите му почести за особени заслуги към клуба (никой не може да му го отрече, колкото и недолюбван да е от някои хора), за да се започне мирно и тихо процеса на възраждане
2 - ПЪЛНА ПОДКРЕПА КЪМ ОТБОРА НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТА ПО ВРЕМЕ НА МАЧ - понякога признавам и мен ме хващат станчовите като видя колко безобразно се отнасят някои по време на даден мач, но едно освиркване ще повлияе не само на виновниците и заслужаващите го, ами и на тези, които се раздават и се опитват да направят нещо в мача.
3 - ДОВЕРИЕ В НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НЕЗАВИСИМО ОТ ИНФОРМАЦИИТЕ В МЕДИИТЕ - за медиите ЦСКА не е обичания клуб, за медиите ЦСКА е източник на информация и новини, които изопачени ще породят скандали и нови скандали т.е. постоянна работа за журналистическите мишки. Те така си изкарват хляба и ще се опитват да нин подхвърлят дестабилизараща информация, да пораждат скандали отвътре, които сетне с удовоствие ще отразяват. АКО ВЗЕМАТЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ДАДЕН ВЪПРОС, ПЪРВО СЕ УБЕДЕТЕ ЛИЧНО ЧЕ ПОДНЕСЕНАТА НОВИНА НЕ Е ФАРС И МАСОВА ЗАБЛУДА, ТЪНКО ИЗВЪРТАНЕ НА ИСТИНАТА! ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ, ЗА ДА ВЪРВИ ЦСКА НАПРЕД!
4 - ЗА БОГА ХОРА, ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА СИ НА СТАДИОНА!!! Когато в някой мач, когато Фортуна е обърнала гръб на момчетата и изход не се вижда, публиката е единственото нещо, което може да ги вдигне и накара да повярват в победата! Когато един футболист излезе пред 300 зрители, чувството за изява, тонуса, адреналина спада значително. Ако този футболист обаче играе пред 10 хиляди, то той ще дава далеч повече, ще опита да разкрие възможностите си на 100% (ето още една причина защо ЦСКА играе по 1 начин на пълен стадион и по съвсем различен на празен)
Това от мен засега

Потребителски аватар
berboegeytaK

Мнениеот berboegeytaK » 25 окт 2010 00:16

срамна работа,да се стигне до там,че и Миньоро да ни ляга е истински резил.а какво ще стане като ни срещне оня негър Гара Дембеле,той не прощава като миньорци,аман ни и системата.ясно,че е този радуканов и този мишов не са дошли на армията за добро.защо Левски си намери треньор и директор ,а ние още неможем
Последна промяна от berboegeytaK на 25 окт 2010 01:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 00:24

dim77dim написа:Пичове, от сметки без кръчмар никой НЯМА НУЖДА! Не можем да гледаме и да се надяваме къде другите ще сбъркат и да броиме точки, които не сме спечелили. Отборът ни изживява криза, от която ще излизаме поетапно и не лесно. Та относно класирания е добре въобще да не говорим, щото нямаме играчи да пробиват сгъстени отбрани, както ще играят Берое срещу нас. Никой не знае дали Марко ще му е кеф него ден и дали Шеридън ще има нужното самочувствие да стреля към вратата. Та какво зависи от нас?
1 - КРАЙ НА ВОЙНАТА С ТИТАН И РАЗГРАНИЧАВАНЕ ОТ ПОЗИЦИЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ДУЧЕТО И КАЛОЯН КВОТО МУ Е ТАМ ИМЕТО. Там всеки ще дърпа към себе си, понеже са замесени и лични интереси и въпроса вече става не само клубен, ами частна война. Ако Вальо Михов дойде и е на място този пич, ще вземе да уволни този началник от стадиона, да пенсионира Дучето с необходимите му почести за особени заслуги към клуба (никой не може да му го отрече, колкото и недолюбван да е от някои хора), за да се започне мирно и тихо процеса на възраждане
2 - ПЪЛНА ПОДКРЕПА КЪМ ОТБОРА НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТА ПО ВРЕМЕ НА МАЧ - понякога признавам и мен ме хващат станчовите като видя колко безобразно се отнасят някои по време на даден мач, но едно освиркване ще повлияе не само на виновниците и заслужаващите го, ами и на тези, които се раздават и се опитват да направят нещо в мача.
3 - ДОВЕРИЕ В НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НЕЗАВИСИМО ОТ ИНФОРМАЦИИТЕ В МЕДИИТЕ - за медиите ЦСКА не е обичания клуб, за медиите ЦСКА е източник на информация и новини, които изопачени ще породят скандали и нови скандали т.е. постоянна работа за журналистическите мишки. Те така си изкарват хляба и ще се опитват да нин подхвърлят дестабилизараща информация, да пораждат скандали отвътре, които сетне с удовоствие ще отразяват. АКО ВЗЕМАТЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ДАДЕН ВЪПРОС, ПЪРВО СЕ УБЕДЕТЕ ЛИЧНО ЧЕ ПОДНЕСЕНАТА НОВИНА НЕ Е ФАРС И МАСОВА ЗАБЛУДА, ТЪНКО ИЗВЪРТАНЕ НА ИСТИНАТА! ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ, ЗА ДА ВЪРВИ ЦСКА НАПРЕД!
4 - ЗА БОГА ХОРА, ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА СИ НА СТАДИОНА!!! Когато в някой мач, когато Фортуна е обърнала гръб на момчетата и изход не се вижда, публиката е единственото нещо, което може да ги вдигне и накара да повярват в победата! Когато един футболист излезе пред 300 зрители, чувството за изява, тонуса, адреналина спада значително. Ако този футболист обаче играе пред 10 хиляди, то той ще дава далеч повече, ще опита да разкрие възможностите си на 100% (ето още една причина защо ЦСКА играе по 1 начин на пълен стадион и по съвсем различен на празен)
Това от мен засега

БРАВО !!! +1000000000000000000000000000000000 аз пуснах подобна тема но ми я преместиха в тази : ТВЪРДО ЗАД ТИТАН И ЕМИЛ КОСТАДИНОВ ! УЖАС МАФИЯ ... защо не ни се позволява да пшуснем тема опонент на онази измислена тема за бойкота която вече е пусната и направена ВАЖНА !!! ЗАЩО модератор ми мести темата в тема която няма общо с това което пиша ??? Какъв е този субективизъм ???! Ще бъда принуден да не пиша повече тук ! :evil: :twisted:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 08:43

Deluxx написа:Днес както си гледах мача и така правех сметка ако победим на кое място ще сме и вече сме 8ми малко незадоволитнелно за ЦСКА,но какво да се прави всеки отбор има криза.Пускам тази тема за малко сметки в следващия 12 кръг в А група.
Нас цскарите ни интересуват в този 12 кръг отборите на Локо Пд,Берое,Славия и донякъде Локо сф да губят точки.Нека видим програмата.
ЦСКА - Берое
Левски - Локомотив (Пловдив)
Черно море - Локомотив (София)
Литекс - Славия

-Виждаме,че ЦСКА има пряк двубой с Беоре и ако победим със сигорност се придвижваме 1 място нагоре(7-мо място).
-След това Левски приема Локо Пд-а сега локо пд както е пред нас с 1 точка ми се иска да паднат от левски....(малко неговоря като фен на ЦСКА,но нека пролетта мислим за литекс,левски и черноморец)Да кажем,че Локо пд няма да вземе максимален брой точки от Герена и така ЦСКА може да се изкачи в класирането(6-то място).
-Черно море-Локо Сф този мач мисля,че ще бъде replay на чм-славия много голове и победа за ЧМ защото са домакински отбор.(Този мач не ни засяга много,но е хубаво да губи точки локо СФ).
-Литекс-Славия.....мисля,че това няма да е мач,а венци ще извади славистите от терена,защото ще почне с атаките към съдийте.Но ако славия загуби в Ловеч,това значи,че ЦСКА има шанс да се изкачи на 5 място.Е ето това исках да споделя с феновете на ЦСКА и очаквам ние да си вземем мача с Берое пък другите да правят каквото искат.
Накратко:ЦСКА може да излезе на 5-то място след 12-ия кръг.НАПРЕД АРМЕЙЦИ

!!!И ПАК КАЗВАМ,МОЛЯ САМО ФЕНОВЕ НА ЦСКА ДА ПИШАТ В ТАЗИ ТЕМА!!!

Изписал си 100 реда,за да обясниш,че ако ЦСКА бие Берое,а Левски бие Локо Пд,ще сте на 6-то място.И да падне Славия от Литекс,не можете да ги минете,щото ви биха в директния двубой.Видя ли?С два реда...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 25 окт 2010 10:39

blue avalanche написа:
Deluxx написа:Днес както си гледах мача и така правех сметка ако победим на кое място ще сме и вече сме 8ми малко незадоволитнелно за ЦСКА,но какво да се прави всеки отбор има криза.Пускам тази тема за малко сметки в следващия 12 кръг в А група.
Нас цскарите ни интересуват в този 12 кръг отборите на Локо Пд,Берое,Славия и донякъде Локо сф да губят точки.Нека видим програмата.
ЦСКА - Берое
Левски - Локомотив (Пловдив)
Черно море - Локомотив (София)
Литекс - Славия

-Виждаме,че ЦСКА има пряк двубой с Беоре и ако победим със сигорност се придвижваме 1 място нагоре(7-мо място).
-След това Левски приема Локо Пд-а сега локо пд както е пред нас с 1 точка ми се иска да паднат от левски....(малко неговоря като фен на ЦСКА,но нека пролетта мислим за литекс,левски и черноморец)Да кажем,че Локо пд няма да вземе максимален брой точки от Герена и така ЦСКА може да се изкачи в класирането(6-то място).
-Черно море-Локо Сф този мач мисля,че ще бъде replay на чм-славия много голове и победа за ЧМ защото са домакински отбор.(Този мач не ни засяга много,но е хубаво да губи точки локо СФ).
-Литекс-Славия.....мисля,че това няма да е мач,а венци ще извади славистите от терена,защото ще почне с атаките към съдийте.Но ако славия загуби в Ловеч,това значи,че ЦСКА има шанс да се изкачи на 5 място.Е ето това исках да споделя с феновете на ЦСКА и очаквам ние да си вземем мача с Берое пък другите да правят каквото искат.
Накратко:ЦСКА може да излезе на 5-то място след 12-ия кръг.НАПРЕД АРМЕЙЦИ

!!!И ПАК КАЗВАМ,МОЛЯ САМО ФЕНОВЕ НА ЦСКА ДА ПИШАТ В ТАЗИ ТЕМА!!!

Изписал си 100 реда,за да обясниш,че ако ЦСКА бие Берое,а Левски бие Локо Пд,ще сте на 6-то място.И да падне Славия от Литекс,не можете да ги минете,щото ви биха в директния двубой.Видя ли?С два реда...

Ти си великан бе човек,такива хора като теб трябва да пишат статий с по 2-3 реда али немога да повярвам колко си добър...гледай си говедарския отбор и се махай където нямаш работа.
Иначе когато дойде пролетта и ние сме си на БЪЛГАРСКА АРМИЯ както каза тошко янчев"Отбори като калиакра няма да идват с мисълта да вземат нещо от нас,а ще идват с мисълта с колко ще паднат" Евала тошко истински ЛИДЕР и истиски ЦСКАР,шапка ти сваляме всички цскари.
НАПРЕД АРМЕЙЦИ

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 25 окт 2010 11:24

Форумеца "FOREVER RED" го е написал перфектно! Няма какво да се добави повече. Аз също никога не съм бил за плюенето по "Титан" по простата причина, че ако не са те отдавна да сме фалирали като клуб. Но истината е, че има доста лумпени в нашия сектор, които като им спреш кранчето, започват една промивка на мозъците на тинейджърите та не е истина направо. А истината е, че не трябва да си правим сметки без кръчмар, защото "Берое" не са "Миньор" и е пълна илюзия, че някой вече се страхува от нас. Трябва игра и трупане на точки. А пилците в нашия случай ще се броят напролет. И е крайно време да спреме при първите неудачи да плюеме по всички и по всичко, а да си подкрепяме отбора както го прави всяка истинска агитка на света. Не сме ние хората, които ще правиме преврати по ръководните постове.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 окт 2010 17:54

Ето,че ЦСКА победи с 3-2 Берое,сега чакаме славия да падне от литекса,а локо да направи Х с Левски и сме в джаза

Върни се в “ЦСКА”