БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Пълна мобилизация хора!!!

Мнениеот bobonikolov » 24 окт 2010 23:35

Абе на всички тук не ви ли прави впечатление нещо?Че преди мача са отишли при тоя Главата директно и са го наритали?Защо не отидоха и при други,а само при него?Нали се сещате,че за да има бой трябва да има и провокация?Сега тоя Главата разправя,че не бил казал нищо.Ми много ясно,че така ще каже като видял 15 мутри пред себеси какво да каже-"Да аз исках да ми правиш сви*ка"?Според мен щом са го били значи ги е провокирал,а вие останалите продължавайте да си мислите,че той си е стоял като овчица кротък.
Последна промяна от bobonikolov на 24 окт 2010 23:37, променено общо 1 път.

dobata83
Контакти:

Мнениеот dobata83 » 24 окт 2010 23:36

Първо - Тоя дето е бил Главата изобщо не е читав и много се надявам да дойде Вальо Михов и да го разкара със скоростта на светлината!
Второ - Главата нито яде бой за първи път, нито за последен, така че това изобщо не е новина. Проблемът е, че го е бил човек на Титан... това не е правилно.
Трето - абсолютно заставам зад Титан, защото хората искат отбора да тръгне, друг е въпроса че си нямат идея как да го направят. Ако наистина Вальо Михов стане президент, аз съм на мнение, че нещата в ЦСКА ще се нормализират и ще потръгнат!
Четвърто - Абсолютно съм против тия пияндурници и наркомани да викат против собствениците на ЦСКА и да манипулират мнението на останалите! ОК, Емо и треньора не ставаха и за махленски отбор! Прави са хората - добре, Титан ги махат. Борисов и Иванов вече почват да се сещат, че не разбират от футбол и трябва да поверят управлението на някой, който разбира от футбол! Това е единственото им правилно решение! Овен това ако не бяха и ако не са Титан, сега ЦСКА щеше да е в положението на Ботев! Така че, нека да оставим Борисв и Иванов, не разбират от футбол, но искат нещата да се оправят и това рано или късно ще се случи! Не виждам кой би се навил да купи ЦСКА в момента и не виждам кой ще гарантира, че резултата няма да е същия като с Титан или дори по- зле. Всеки собственик в ЦСКА е по своему ЛУД, защото всички БГ отбори са една бездна, гълтаща пари!!!
Пето - отдавна не мога да гледам тоя комплексар Дучето, който се вживява в ролята на някакъв месия всеки път и като говорител на всички привърженици на ЦСКА! Той може да говори само от името на задругата си пропаднали типове (50-100 човека). Време е начело на сектор Г да дойде някой нормален, интелигентен
човек. Само дето в сектор Г на мачовете ще видите само въпросните типове, защото те отблъскват всички останали. Защо мислите, че няма хора на мачовете в България? - Заради тях! -Кой нормален човек ще отиде на стадиона при тия? Кой ще доведе детето си или приятелката си? Заради такива типове стадиона НЕ е безопасно и приятно място!
Последно, понеже мисля. че казах прекалено малко за Калоян Стоянов - гледах го по канал3 -този е по-тъп и от квадрат и не виждам какво прави в ЦСКА също! Това е дъното за нашия отбор!
ВАЛЬО МИХОВ - ПРЕЗИДЕНТ! САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! ТОЙ ДА ИЗБЕРЕ КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ ВЕЛИК КЛУБ! ТОЙ ДА ИЗБЕРЕ ХОРАТА, КОИТО ДА РАБОТЯТ В ЦСКА! ТОЙ ДА ПОКАНИ ОЩЕ АКЦИОНЕРИ, ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА БЪДЕ ЦСКА ОТНОВО ЕДИН СТАБИЛЕН, ДОБЪР ОТБОР, С НОРМАЛЕН СТАДИОН, ПРИВЪРЖЕНИЦИ И РЪКОВОДСТВО! ТИТАН ДА СИ ОСТАНАТ СПОНСОРИ И ДА НЕ СЕ БЪРКАТ!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 24 окт 2010 23:38

viroglav написа:
masona84 написа:Някой от феновете мислят че Титан не управляват добре клуба,трябва ли мението им да бъде променяно и то с насилие?

Те преспокойно могат да си изкажат мнението , но по цивилизован начин. Не с нахлувания на терена и псувни по време на мач. Виж как хората в Англия или Испания го правят ... Трябва от тях да взимаме пример , щото на тях живота им е доста по уреден , а не да гледаме от съседни на нас държави , в които демокрация е думичка от речника , апропо , така както е и при нас. Трябва да се учим от постигналите повече , а не от тези дето са на нашето мижаво ниво. И теб да те псуват всекидневно , и на теб в един момент ще ти стане тъпо нали , с каквито и нерви да си ... ;)

Първо да вметна,че аз лично не харесвам начина на протест с неходенето на стадиона,нахлувания и бомби.Ако им е станало тъпо,че ги псуват НЕ Е ТОВА НАЧИНА.След като ми казваш да взимаме пример от Англия,Испания и тн,според теб ако шефът на стадиона дойде с една тумба хора и пребият човек дали тези лица няма да са по очи след 1-2мин и съдени по бързата процедура.А не да ми се прави на телевизионна звезда две смислени думи не може да каже тоя селянин.

Потребителски аватар
berboegeytaK

Мнениеот berboegeytaK » 24 окт 2010 23:39

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА,трябва час по-скоро да изгоним тези двамата Радуканов и Мишов,защото това са поредните жалки хорица които са дошли да ни окопаят на дъното

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 окт 2010 23:40

danko_sot написа:Добро мнение си дал. Но все пак не забравяйте, че миналата година посред бял ден в един ресторант биха играчите ни. Най-вероятно са ги били същите тези юнаци, дето днеска са били и Главата. Това са някакви тъмни елементи тея от Титан. Вижда се как с тарикатлъшки и мошенически прийоми действат. Опитаха с черно тото. Опитаха с схема- покупко-продажби. Уж давали пари, ама дължим на куцо и сакато. Организацията е абсолютна трагедия. Кой ще ми гарантира че те не целят примерно да вземат стадиона на концесия и да правят някакъв свой бизнес и за свои интереси. мисълта ми е, че "мълка кожата си мени, ала нрава не". Съгласете се, че не са почтени хора. Щом са такива, те няма да се променят. Може сега да направят дори Панчарево, но рано или късно пак ще почнат с техните далавери и методи на работа. Аз за това съм против тях. Надявам се в скоро време да се махнат. Трябват ни честни и сериозни хора за ръководители. Пък ако ще и два пъти по-бедни да са от Титан. Ето го този Вальо Михов какво ще направи сега като дойде? Въобще не съм много голям оптимист. Вальо не ми вдъхва много доверие

Човече спри се ... Ставаш смешен. Какво черно тото са играли Титан ? Ти или някой твой познат доказателства имате ли ? Припомни и за схемата , дето си е само в твоята глава с покупко - продажбите. Кой си ти , че искаш каквито и да е било гаранции и по - точно за какво ? Естествено , че ако построят нов стадион ще гледат да си избият парите , но не с уредени мачове , а с легален бизнес в стадиона ... Ти как си го представяш ? Хвърлят едни 100 милиона евро хей така , за този дето духа ... Смешно е ... Кажи за някоя далавера , дето са завъртели , че аз за такава не знам. Ама не да ми цитираш някой твой бивш колега от жълто издание , а нещо подплатено с факти ... Ха да чуем от къде имаш информация за такива злоупотреби ... 8-)
Последна промяна от viroglav на 24 окт 2010 23:42, променено общо 1 път.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 24 окт 2010 23:42

dobata83 написа:Първо - Тоя дето е бил Главата изобщо не е читав и много се надявам да дойде Вальо Михов и да го разкара със скоростта на светлината!
Второ - Главата нито яде бой за първи път, нито за последен, така че това изобщо не е новина. Проблемът е, че го е бил човек на Титан... това не е правилно.
Трето - абсолютно заставам зад Титан, защото хората искат отбора да тръгне, друг е въпроса че си нямат идея как да го направят. Ако наистина Вальо Михов стане президент, аз съм на мнение, че нещата в ЦСКА ще се нормализират и ще потръгнат!
Четвърто - Абсолютно съм против тия пияндурници и наркомани да викат против собствениците на ЦСКА и да манипулират мнението на останалите! ОК, Емо и треньора не ставаха и за махленски отбор! Прави са хората - добре, Титан ги махат. Борисов и Иванов вече почват да се сещат, че не разбират от футбол и трябва да поверят управлението на някой, който разбира от футбол! Това е единственото им правилно решение! Овен това ако не бяха и ако не са Титан, сега ЦСКА щеше да е в положението на Ботев! Така че, нека да оставим Борисв и Иванов, не разбират от футбол, но искат нещата да се оправят и това рано или късно ще се случи! Не виждам кой би се навил да купи ЦСКА в момента и не виждам кой ще гарантира, че резултата няма да е същия като с Титан или дори по- зле. Всеки собственик в ЦСКА е по своему ЛУД, защото всички БГ отбори са една бездна, гълтаща пари!!!
Пето - отдавна не мога да гледам тоя комплексар Дучето, който се вживява в ролята на някакъв месия всеки път и като говорител на всички привърженици на ЦСКА! Той може да говори само от името на задругата си пропаднали типове (50-100 човека). Време е начело на сектор Г да дойде някой нормален, интелигентен
човек. Само дето в сектор Г на мачовете ще видите само въпросните типове, защото те отблъскват всички останали. Защо мислите, че няма хора на мачовете в България? - Заради тях! -Кой нормален човек ще отиде на стадиона при тия? Кой ще доведе детето си или приятелката си? Заради такива типове стадиона НЕ е безопасно и приятно място!
Последно, понеже мисля. че казах прекалено малко за Калоян Стоянов - гледах го по канал3 -този е по-тъп и от квадрат и не виждам какво прави в ЦСКА също! Това е дъното за нашия отбор!
ВАЛЬО МИХОВ - ПРЕЗИДЕНТ! САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! ТОЙ ДА ИЗБЕРЕ КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ ВЕЛИК КЛУБ! ТОЙ ДА ИЗБЕРЕ ХОРАТА, КОИТО ДА РАБОТЯТ В ЦСКА! ТОЙ ДА ПОКАНИ ОЩЕ АКЦИОНЕРИ, ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА БЪДЕ ЦСКА ОТНОВО ЕДИН СТАБИЛЕН, ДОБЪР ОТБОР, С НОРМАЛЕН СТАДИОН, ПРИВЪРЖЕНИЦИ И РЪКОВОДСТВО! ТИТАН ДА СИ ОСТАНАТ СПОНСОРИ И ДА НЕ СЕ БЪРКАТ!

+1

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 24 окт 2010 23:58

masona84 написа:
dobata83 написа:Първо - Тоя дето е бил Главата изобщо не е читав и много се надявам да дойде Вальо Михов и да го разкара със скоростта на светлината!

+1

+2

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 00:02

masona84 написа:Първо да вметна,че аз лично не харесвам начина на протест с неходенето на стадиона,нахлувания и бомби.Ако им е станало тъпо,че ги псуват НЕ Е ТОВА НАЧИНА.След като ми казваш да взимаме пример от Англия,Испания и тн,според теб ако шефът на стадиона дойде с една тумба хора и пребият човек дали тези лица няма да са по очи след 1-2мин и съдени по бързата процедура.А не да ми се прави на телевизионна звезда две смислени думи не може да каже тоя селянин.

Проблема при нас е , че няма закон за тези , дето хвърлят тези бомби , пребиват случайни минувачи , чупят рейсове и т.н. ... Просто един такъв закон е належащо да се направи и да е с драконовски глоби , за да престанат золумите. Дотогава ще се действа като днес ... Дучето ще дава команди на непълнолетните си наркомани да чупят , псуват и рушат , щото тях закона не ги лови , а от другата страна реакцията ще е да си пратят бригадите. Като знаеш , че ако счупиш една седалка ще те глобят примерно 1 000 лева дали ще си позволиш този лукс , а ако ти можеш да си го позволиш , то 99,9 % от феновете няма да могат и обстановката ще стане по - поносима , не мислиш ли ? Хората ще могат да си заведат семействата и децата на мач без да се страхуват за здравето и живота им. Апропо , затова и стадионите са празни ... Щото няма сигурност , заради такива , като Дучето и Главата. Тези двамата нямат сметка да я има , защото , ако стадиона се пълни тяхното царство ще свърши ... Едно е да командваш стотина непълнолетни или податливи , друго е двайсет хиляди примерно. Гаранция , че никой няма да им обръща внимание и думата им ще тежи по - малко и от перце на пиле ...

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 25 окт 2010 00:12

viroglav написа:
masona84 написа:Първо да вметна,че аз лично не харесвам начина на протест с неходенето на стадиона,нахлувания и бомби.Ако им е станало тъпо,че ги псуват НЕ Е ТОВА НАЧИНА.След като ми казваш да взимаме пример от Англия,Испания и тн,според теб ако шефът на стадиона дойде с една тумба хора и пребият човек дали тези лица няма да са по очи след 1-2мин и съдени по бързата процедура.А не да ми се прави на телевизионна звезда две смислени думи не може да каже тоя селянин.

Проблема при нас е , че няма закон за тези , дето хвърлят тези бомби , пребиват случайни минувачи , чупят рейсове и т.н. ... Просто един такъв закон е належащо да се направи и да е с драконовски глоби , за да престанат золумите. Дотогава ще се действа като днес ... Дучето ще дава команди на непълнолетните си наркомани да чупят , псуват и рушат , щото тях закона не ги лови , а от другата страна реакцията ще е да си пратят бригадите. Като знаеш , че ако счупиш една седалка ще те глобят примерно 1 000 лева дали ще си позволиш този лукс , а ако ти можеш да си го позволиш , то 99,9 % от феновете няма да могат и обстановката ще стане по - поносима , не мислиш ли ? Хората ще могат да си заведат семействата и децата на мач без да се страхуват за здравето и живота им. Апропо , затова и стадионите са празни ... Щото няма сигурност , заради такива , като Дучето и Главата. Тези двамата нямат сметка да я има , защото , ако стадиона се пълни тяхното царство ще свърши ... Едно е да командваш стотина непълнолетни или податливи , друго е двайсет хиляди примерно. Гаранция , че никой няма да му обръща внимание и думата им ще тежи по - малко и от перце на пиле ...

Принципно съм съгласен с горе написаното но голяма част от феновете нарушаващи закона биват задържани,съдени а ,че има пропуски в закона не е тяхна вина.Това лице е шеф на стадиона и днес сложи едно голямо черно петно на клуба и аз искам да си получи заслуженото а то няма да е нещо голямо предвид закона.А не да ми се прави на телевизионна звезда.Говориш само за глави ,дучета И тем подобни а за него една дума не си казал.Одобряваш ли това което се е случило и и това,че лицето което ги е причинило до момента не понася никакви последствия пък бил той и служител на ТИТАН?

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

"Агитката"

Мнениеот Azz » 25 окт 2010 00:23

Взел ли е някой пари от лидерите на "агитката" за нахлуването в Мездра? Защо "истинските фенове" провалиха титлата на ЦСКА предния сезон с нахлуването в Мездра? Защо тия същите лумпени сега се наричат "истински фенове на ЦСКА"?

все въпроси, дето никой не задава! все въпроси, дето никой не разисква! защо?

Върни се в “ЦСКА”