Спада ли формата на Райс М'Боли в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Спада ли формата на Райс М'Боли в ЦСКА?

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 21:33

След като гледах изцяло мачовете на ЦСКА в последно време, оставам с впечателение, че вратаря ви не е баш същия, както когато дойде. В първите му мачове не пускаше никакви голове, правеше невероятни спасявания срещу Монтана, Бешикташ, Порто и тн. В последните няколко мача обаче, като изключим този с Калиакра, Райс пусна няколко доста евтини голове. Само за 2 мача допусна 4 гола... :roll:
Та си мислех, дали само на мен ми се струва, или наистина има спад във формата му? Кой е треньор на вратарите в ЦСКА в момента? Дали и при вас го няма същия проблем, както в нашия Левски? :?
Как мислите? :roll:
П.П. Не приемайте темата като заяждане или нещо от сорта, просто споделям впечатление и искам да видя дали само аз мисля така. :idea: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

garradembelere
Контакти:

Re: Спада ли формата на Райс М'Боли в ЦСКА?

Мнениеот garradembelere » 24 окт 2010 21:35

Cesc Fabregas написа:След като гледах изцяло мачовете на ЦСКА в последно време, оставам с впечателение, че вратаря ви не е баш същия, както когато дойде. В първите му мачове не пускаше никакви голове, правеше невероятни спасявания срещу Монтана, Бешикташ, Порто и тн. В последните няколко мача обаче, като изключим този с Калиакра, Райс пусна няколко доста евтини голове. Само за 2 мача допусна 4 гола... :roll:
Та си мислех, дали само на мен ми се струва, или наистина има спад във формата му? Кой е треньор на вратарите в ЦСКА в момента? Дали и при вас го няма същия проблем, както в нашия Левски? :?
Как мислите? :roll:
П.П. Не приемайте темата като заяждане или нещо от сорта, просто споделям впечатление и искам да видя дали само аз мисля така. :idea: ;)

Аз им го бях казал, преди време... без Захариев Райс е нещо ала Петков...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 окт 2010 21:36

те в национала му вкарват много евтини голове, последните им 2 мача 2 вратарски гола пуска, един от 35-40 м и последния мач на Алжир пак някой смешен гол му бяха вкарали май...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 21:36

От тия 4 гола може би само за първия днес носи някаква вина. За втория гол и особено за двата на Рапид не може да бъде виновен по никакъв начин. А обърна ли внимание какъв удар на Данчо Тодоров спаси? Подобно положение не виждам кой друг вратар в България ще извади.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 21:40

vaskonti написа:От тия 4 гола може би само за първия днес носи някаква вина. За втория гол и особено за двата на Рапид не може да бъде виновен по никакъв начин. А обърна ли внимание какъв удар на Данчо Тодоров спаси? Подобно положение не виждам кой друг вратар в България ще извади.

Не знам, просто оставам с впечатление, че не е на същото ниво просто, може ид а бъркам, знам ли :roll: ;) Едно от момчетата правилно ти каза-виж кви голове му вкарват в националния отбор. Може би тук няма кой чак толкова да го застраши, :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 21:45

От край време почти всички вратари по света имат общи проблеми - излизания при центриране и далечни удари. Много вратари са способни да отразят сума ти удари от упор и да пуснат гол от 30м. Нищо необичайно не виждам. На пръстите на ръката се броят вратари, които да са силни във всеки компонент на играта. И те струват милиони. Аз лично се сещам само за Буфон и може би Ван Дер Сар, с доста условности.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 окт 2010 21:49

Cesc Fabregas написа:
vaskonti написа:От тия 4 гола може би само за първия днес носи някаква вина. За втория гол и особено за двата на Рапид не може да бъде виновен по никакъв начин. А обърна ли внимание какъв удар на Данчо Тодоров спаси? Подобно положение не виждам кой друг вратар в България ще извади.

Не знам, просто оставам с впечатление, че не е на същото ниво просто, може ид а бъркам, знам ли :roll: ;) Едно от момчетата правилно ти каза-виж кви голове му вкарват в националния отбор. Може би тук няма кой чак толкова да го застраши, :roll:

:lol: :lol: :lol: да не казвам нещо по остро
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 окт 2010 21:56

добрият вратар е и добър ако има добра , защита!не може защитата ни да допуска такъв втори гол като днеска!Какво да направи?Или да искаме да спаси първият гол от 1 метър!А как ни спаси срещу Бешикташ и как ни спаси срешу монтана!Мболи си остава най-добрият вратар в България в момента!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 21:58

POPCORN написа:добрият вратар е и добър ако има добра , защита!не може защитата ни да допуска такъв втори гол като днеска!Какво да направи?Или да искаме да спаси първият гол от 1 метър!А как ни спаси срещу Бешикташ и как ни спаси срешу монтана!Мболи си остава най-добрият вратар в България в момента!

Точно за това ти говоря бе Васко :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 окт 2010 22:02

Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:добрият вратар е и добър ако има добра , защита!не може защитата ни да допуска такъв втори гол като днеска!Какво да направи?Или да искаме да спаси първият гол от 1 метър!А как ни спаси срещу Бешикташ и как ни спаси срешу монтана!Мболи си остава най-добрият вратар в България в момента!

Точно за това ти говоря бе Васко :roll: :lol:

Марто виж каква защита имаме!Нямаме един добър защитник ..мен ме кефи само италянчето..другите са пълна нула!Всяко центриране в наказателното е голово положение...Мойто мнение е ,че си е много добре ,жалко че след зимата няма да е при нас!Най-добрият играч в ЦСКА и най-добрият вратар в последните 10 години за ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”