Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Ако това е истина... нема да им се верва на Титан!
Последна промяна от Червени_шампиони на 24 окт 2010 18:17, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
losko написа:Много се радвам че са го пребили този нещастник главата!Лично той е прибивал много хора в сектора и всеки много добре знае това!Искам само да кажа на лидерите на сектор Г че трябва да прекратят бойкота и да почнат да подкрепят отбора,ако искате нещо от Титан ходете пред офисите им ама съм почти сигурен че ще ви почупят както почупиха този нещастник главата!Водете война срещу титан но извън стадиона
Не знам кой кого е бил- не ги познавам битите и биячите ама нещо взе да ми смърди цялата ситуация.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- bobonikolov
Димитър Ангелов - Дучето потвърди пред Sportal.bg, че известният фен Иво- Главата се е появил целия в кръв. "Не мога да кажа кой го е бил, защото не съм видял. Иво обаче дойде целия в кръв. Ще алармираме прокуратурата, ще стигнем до вътрешния министър. Бит е защото си обича клуба - защото скандира вън боклуците от ЦСКА. Това нормално ли е? Това е срамна работа", коментира Дучето, който продължи:
"След случката господинът (б.а. Калоян Стоянов) дойде при мен с 58 човека, на които каза: "Не пипайте Дучето". После поиска да говорим пред публиката на ЦСКА. Аз му казах, че няма проблем. Феновете, които бяха предимно млади момчета, скандираха: "чичо Митко" и Вива Дуче". Там му казах, че той не е от ЦСКА, не е от този сектор. Направо смешна работа. Разправяше ми, че бил човек по сигурността. Това ли разбира под сигурност. Да идва с 58 човека и да бият фенове на ЦСКА. ", коментира пред Sportal.bg, Дучето.
На въпрос дали е бил заплашван, Димитър Ангелов отговори: "Бил съм заплашван, но не ме е страх. Ще продължа да ходя на стадиона и да гледам ЦСКА".
"След случката господинът (б.а. Калоян Стоянов) дойде при мен с 58 човека, на които каза: "Не пипайте Дучето". После поиска да говорим пред публиката на ЦСКА. Аз му казах, че няма проблем. Феновете, които бяха предимно млади момчета, скандираха: "чичо Митко" и Вива Дуче". Там му казах, че той не е от ЦСКА, не е от този сектор. Направо смешна работа. Разправяше ми, че бил човек по сигурността. Това ли разбира под сигурност. Да идва с 58 човека и да бият фенове на ЦСКА. ", коментира пред Sportal.bg, Дучето.
На въпрос дали е бил заплашван, Димитър Ангелов отговори: "Бил съм заплашван, но не ме е страх. Ще продължа да ходя на стадиона и да гледам ЦСКА".
- blue avalanche
- Контакти:
Дучето прати SMS в "Спорт Мания",че не е бит.Сега слушам К.Стоянов.
Лошото е че това става рецидив
http://sportline.bg/news/66342/

- george_speed75
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Ако това е истина... нема да им се верва на Титан!
истина е
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
blue avalanche написа:.Сега слушам К.Стоянов.
Дучето и Главата са били псевдофенове, тоя определено яко е спрял

К.Стоянов е прав за дебелия и главата!Тези са подстрекатели и използват ЦСКА за лични цели!Спряха им едни 3000 лв и стана голям проблем!
Money Over Bitches