БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2010 21:22

BaLoN написа:
cska_90 написа:Искаме едно единствено нещо-ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!Докато това не стане-няма да спираме!!!
А на тоя смешник преди мене-изобщо няма да му отговарям!! ;)

Кои сте ВИЕ, които искате бе ?! Глупав келеш. Никой не си ти и аз много добре знам какво искаш и кога ще се успокоиш ... когато ЦСКА не съществува вече нали БОКЛУК ???! :evil: Единственото което искам е любимия ми отбор да продължи напред и да се дигне от дъното максимално бързо ... Не мога да разбера как може да има такива прости хора като теб за които "не е важно аз да съм добре,важно е вуте да е зле". Осъзнаваш ли че си един от тези на които казват :отайката на обществото" осъзнаваш ли че освен дразнител си и вредител ?! Или това е сложно да го осъзнаеш за толкова ограничен умствен капацитет, като твоя ?! :evil: :twisted:

Балоне, от всичко което съм чел от теб съм възхитен от умственият ти капацитет :mrgreen: Ти дори името на най-големият ви играч , след Якимов и Жеков, не можеш да изпишеш правилно, но даваш определения.Отайката на обществото са съвсем други хора, но не очаквам да го разбереш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
survivorfan
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот survivorfan » 22 окт 2010 21:49

Титаните няма да се махнат скоро от ЦСКА не защото много им пука за отбора и клуба, а защото имат други бизнесинтереси, които не могат да реализират, ако са извън ЦСКА. За тях нашият отбор е средство, а не кауза. За тях това е биснес-свръзка, а не връзка от любов!
В случая по-важно е да се мисли за овакантените 3 места в клуба. Аз лично се радвам от завръщането на Вальо Михов. Още повече ще се радвам, ако и Любо Пенев се завърне. Но това едва ли ще стане, защото той е горд мъж-войн и няма да направи компромис с честа си...за което е прав. Остава ни варианта Стойчо, който също е много добър. Два пъти беше тренер- два пъти станахме шампиони!
И накрая, като резервен вариант остава Ицо Стоичков. Не защото е супер тренер, а заради хъса и енергията, които има. Нали не смятате, че играчите ще се шматкат по терена както сега, ако Ицо е тренер? Всеки ще му има страх...поне!
Завръщането на д-р Пламен Марков също е добър ход. Този човек е един от най-интелигентните футболисти в България за всички времена!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 22 окт 2010 22:23

Ами нека така да правят полицията като вчера-ключ на вратата и тези,които трошат и нахлуват на терена остават вън.Днес гледам 9 от 10-те осъдени нямаха 18.Питам аз тея хлапетии майки и бащи дето сега да им опукат шамарите докато си ги прибират от районното нямат ли?Мамини синчета.Ако бяха възпитани добре сега щяха да са мирни и кротки.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2010 11:16

BaLoN написа:
cska_90 написа:Искаме едно единствено нещо-ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!Докато това не стане-няма да спираме!!!
А на тоя смешник преди мене-изобщо няма да му отговарям!! ;)

Кои сте ВИЕ, които искате бе ?! Глупав келеш. Никой не си ти и аз много добре знам какво искаш и кога ще се успокоиш ... когато ЦСКА не съществува вече нали БОКЛУК ???! :evil: Единственото което искам е любимия ми отбор да продължи напред и да се дигне от дъното максимално бързо ... Не мога да разбера как може да има такива прости хора като теб за които "не е важно аз да съм добре,важно е вуте да е зле". Осъзнаваш ли че си един от тези на които казват :отайката на обществото" осъзнаваш ли че освен дразнител си и вредител ?! Или това е сложно да го осъзнаеш за толкова ограничен умствен капацитет, като твоя ?! :evil: :twisted:

А ти осъзнаваш ли че си неграмотен бе? :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 23 окт 2010 20:45

Димо, утре в Перник как я мислите?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 23 окт 2010 21:00

berbatov написа:Димо, утре в Перник как я мислите?

Незнам-аз няма да ходя,защото си навехнах петата и не мога да стъпвам с десняи крак изобщо!! :evil: :evil:
Ама предполагам ще има протести! ;)
За вас еврофенове хореография няма, за вас бездушници на терена подкрепа няма, за вас управници прошка няма!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 23 окт 2010 21:05

цска хуулс написа:

Незнам-аз няма да ходя,защото си навехнах петата и не мога да стъпвам с десняи крак изобщо!! :evil: :evil:

Викаш номера с Михов няма да мине....
Аз се надявах поне на гостуванията да има подкрепа :idea:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 23 окт 2010 22:13

http://www.7sport.net/archive7ds/2007/0 ... 692_10.htm

Правете си изводите - това интервю на Пената е от 2007г.
Дори и още от по-рано сме като в оня руски лаф - "крутится волчок"... :roll:
Особено по отношение на "феновете" :!:
А Пената както винаги казва по своя си начин всичко, за проблемите при нас и как да се разрешат, за "феновете", за честите смени на треньорите.... :!: Само дето никой от когото зависи през годините не го слуша... :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 23 окт 2010 22:27

berbatov написа:
цска хуулс написа:

Викаш номера с Михов няма да мине....
Аз се надявах поне на гостуванията да има подкрепа :idea:

Естествено,че няма да мине номера!!!!Бойкотът е до дупка-на гостуванията ще се ходи-ама за да се протестира!
За вас еврофенове хореография няма, за вас бездушници на терена подкрепа няма, за вас управници прошка няма!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 24 окт 2010 00:01

Има неща, които не се продават, за останалото има жълти потници, пагони и mastercard!
Публикувано от CSKASOFIA.com в Събота 23, Октомври 2010 20:17:41

Аз съм едно обикновено българско момче на 20г. За зло или за добро избрах да уча в чужбина, смятайки че така ще имам шанса да спечеля борбата за това, в което вярвам. Не искам да оставам в чужбина по никакъв начин, България и ЦСКА винаги са значели и ще значат всичко за мен...

Едва ли някого го вълнуват личните ми драми, все пак това не е едно предаване, което течеше преди време по БТВ. Казвам го единствено, защото в последната една година физически съм далеч от родината и ЦСКА и нищо чудно коментарът ми да се стори някому отнесен, неадекватен или пък дори прекалено сантиментален.

Това, което искам да напиша не е повод да се подмажа на някого, повечето дори не ви познавам, но това не ми пречи да ви чувствам всички като братя и сестри. Истината е, че единствено в Сектор Г, сред вас, другите с шаловете в червено-бяло съм се чувствал свободен и горд човек, единствено там, на Север, съм изпитвал онова необяснимото чувство, което хората наричат с много имена...Онова, което те кара да ходиш винаги с вдигната глава, да гледаш и приятели, и врагове в очите, да даваш, без да искаш, да обичаш не с думи и барокови фрази, а по спартански – на действия, да обичаш и мразиш истински и честно.

Както казах вече, далеч съм от ЦСКА в последната година, макар и само физически... Не знам в детайли какво е настроението в Сектор Г, какви са отношенията в момента, при все че от приятели и познати получавам информация. В крайна сметка съм свикнал да се доверявам предимно на сетивата си. Това, което успях да видя от ЦСКА, от вас в четвъртък вечер, обаче, ме изпълни с гордост и с умиление, едновременно с парещото усещане, че не съм рамо до рамо с вас в тая борба за любовта ни. Всички до един, които бяхте на и около националния стадион и най-вече тези пред „А” сектор, защитихте честта, вярата и любовта на десетки велики хора, които са дали всичко за червената звезда и четирите букви. Предполагам нямам право да говоря, все пак в момента за беда съм само анонимно хроникьорче зад клавиатурата, но не мога да не ви отдам заслуженото.

Публиката на ЦСКА, макар и 12 000 в онази вечер, изглеждаше наистина велико отстрани, а това, което направихте през 90-те минути от мача и след това, беше една от най-големите прояви на свобода и гордост в последните години. Не беше перфектно – да, част от хората са се уплашили – вероятно, не знаехте как точно да дадете отпор на сганта с коне, палки, защитена от буквата на закона, но не това е важното! За мен в тази вечер станаха ясни няколко неща. Публика имаме, независимо, че сами си се псуваме доста често, има свободни хора, има и чест. Нещо, което липсва на звеното, което ужким трябва да се нарича „българска полиция”. Въпросното звено обаче не е нищо друго освен едни посредствени шкембелии с палки, които пребиват хора за пари, по простата причина, че не стават за нищо друго, но за тъпоглавата агресия им стига пипето. Нека и те за няколко часа да се почувстват мъже, скрили лицата си зад шлемове, щитове и палки по един метър и половина, поне докато се приберат вкъщи, където ще ги чака жената в позата „Ф” и митът за мъжеството им ще рухне, тъй като вече палките, щитовете и шлемовете няма да скриват лиглите с обърканите хромозоми.

Беше изключително важно да се случи нещо като това, което направихте, защото в противен случай публиката ни щеше да се превърне окончателно в безгласна буква, нещо което видяхме, че няма как да стане вече. Псевдо-управленците от пернишкото котило на безчестие усетиха отпор и направиха видимо доста отстъпки, като дори гнусните им лакейчета сякаш подвиват опашки. Хората лека-полека осъзнават, че срещу единен фронт, воден от дълг, искрена обич и гордост, поръчковите палки, мутрите никога няма да победят, истината е, че срещу свободния човек никой не може да победи. Колкото по-бързо всички го разберат, толкова по-добре. Да си свободен зависи единствено и само от теб и нито феодалната структура на страната ни, изпъстрена с правешки, пернишки и дупнишки олигарси, нито слугите им в креслата на министерствата не могат да да ти вземат това. Свободата просто е абстракция, не се взима с решетки, не се взима с бой, не се взима дори и със смърт, всичко това може да те накара да се откажеш от нея, само ако не ти стигне сърцето. А ние не можем да не бъдем свободни, както каза едно момче във форума ни преди дни: „В ЦСКА са играли десетки велики мъже, продаването дори на един мач е трагедия!”

Румен Христов (Sunset) forum.CSKASOFIA.com
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”