Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Резервиран съм към всички, който и да дойде. Може би само Стойчо Младенов ще го приема по-добре. Не знам какво им харесвате на Михов или още по-малко на Орманджиев. Те са комбинатори. А може би такива ни трябват. Михов не знам има ли силни връзки в БФС, малко ме съмнява. Изобщо който и да дойде, трудно ще излезем от батака. както казва Ники Александров в последния си коментар, по средата на сезона правим сложни трансплантации на органи. В ЦСКА има толкоз много проблеми, ако се загледаме и замислим. Всички обаче се вторачваме в тези два поста, сякаш всичко зависи само от тях. Кой ще стане треньор и кой спортен директор. Да много са важни тези постове, но далеч няма да решат проблемите ни, които са много по-дълбоки. Проблеми в ръководството, селекционната политика, школата, стадиона и много други организационни. Рибата се вмирисва от главата. Трябва да се почне да се оправят тези малките неща, не мисля, че треньорите и спортния директор само могат да решат всичките ни проблеми. пък който и да дойде, ако ще и Анчелоти и Галиани да дойдат в тандем
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Стана пълна боза с обединяването на темите

Трактор, стегни се бе! Одеве бях писал половин час една тема и я пуснах и после изчезна и я търсих в другите теми и никъде я няма. Най-мразя така, човек се труди, отделя от времето да напише нещо по-дълго и накрая се окаже, че го изтрият. Е бахти селската история

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
трябва ни човек който ще ни направи шампион на говеждия стадион

- blue avalanche
- Контакти:
caso написа:трябва ни човек който ще ни направи шампион на говеждия стадион![]()
![]()
![]()
Хари Потър,Мерлин,Вълшебникът от Оз...
- davod
- Контакти:
Новият треньор трябва да е или Чък Норис или Хълк Хоугън .

Личното ми мнение е че от всички БГ треньори, само Грозданов може да се справи с хаоса в цска. Други няма за съжаление. Стойчо няма да си тръгне от арабският свят, а ако си тръгне първо трябва да мине на преглед при психиатър. Там всичко му е уредено и има перфектни условия, а тук ... един хаос, много шефове и много хора които дават акъл, а нищо не разбират. Трансфери правени на сляпо и през главата на треньора, не мерси, Стойчо този филм го е гледал вече, няма да се опари 2 пъти. проблема е много сериозен и наистина трябва да се хванат нещата здраво и да заиграе метлата, както в администрацията, така и "съветници" там разни измислени, ДЮШ и се стигне до първият тим. Когато отбора , имам предвид дю школи не дават нищо на първият отбор, нищо добро не може да се очаква. А школите не дават нищо защото там не се работи в перспектива. Вече не е тайна че връзкарите имат предимство, а кадърните и децата на не толкова заможни родители се отказват по разни причини. Търпението си има таван. Сериозен проблем е че се мотаят някакви измислени мениджъри и гледат да пробутат някой инвалид, дето не е играл с месеци или години, само и само да вземат някой лев. Примери много. Тези треньориски промени през 2-3 месеца не носят нищо добро. Разбира се че трябва да се даде време на някой треньор, без значение дали ще се казва Гьоре, Гошо или Тошо. Ако ще и Моуриньо (не хасковския) да дойде се същото. Тиеро пак ще се прави на контузен, Платини ще е болен, а Тибони ще трябва да потренира 1-2 години как се спира топката, но резултати няма да има. Според мен, трябва някой като Грозданов да се остави да поработи година или година и половина, да направи 2-3 трансфера , но да се привличат хора които треньора смята за нужни. Което няма как да стане , разбира се. Кофти е когато отбор като цска с такава традиция изпадне в такова положение, но трябва да се жертва един сезон, или два в най лошият случай. Вярно че това е болна тема за феновете свикнали да гледат как отбора винаги е на върха , както и добрите му мачове в евро турнирите, но това вече е доста далече в този момент. Собствениците са ясни, пари НЕМА. Аз мисля че тяхната цел беше да докарат някакви измислени футболисти за малко пари, и след добри мачове в евро турнирите да ги продадат за много пари което ще позволи на клуба да изкара спокойно годината. Но както виждаме интерес към играчи на цска липсва или има някакъв, но не е изгоден на клуба. Това допълнително усложнява атмосферата в отбора. На тези които си мислят че махането на Гьоре ще реши проблемите, жестоко се лъжете. Рибата се вмирисва от към главата, затова промените трябва да започнат от там. Иначе ще се получи румънски сценарий, грандовете рапид и стяуа -отбор печелил КЕШ, кретат по средата на табелата, докато новобогаташките клубове като Клуж, Университатя и други подобни оглавяват класирането последните 3-4 години. СИлно се надявам нещата да тръгнат в правилна посока, и като начало могат да обяват клуба за продан. Сега се получава всеедно си купувате CL63AMG, a пари за бензин и поддръжка няма. Дали целта на титан е да се занимават със спорт или да изперат някой лев, това трябва да се провери. Не съм фен на конспирациите, но тъй като живеем в страната на неограничените възможности, нищо не може да ме учуди.
За Вальо Михов и Стойчо съм напълно съгласен, че те са точните хора в този момент, но за Ормата не съм много сигурен
, защото има и други управленци, които биха вършили същата работа, дори може би по-добре от него....
На тези, които говорят срещу Михов ще кажа, че аз много добре помня пориода му на президент в ЦСКА
и той в никакъв случай не може да се каже че е бил слаб период

Дойде с голяма амбиция от вече бившата структура на "Кореком" и промени доста неща в управлението на клуба...Мога да кажа, че в един момент ние бяхме на много по-високо управленско ниво от левски, но за жалост после когато той отиде в Лигата нещата се обърнаха в полза на сините и те дръпнаха напред в организационно отношение....
След бойкота от страна на футболистите към Пената тогава, заради който бойкот той трябваше да напусне - Михов тогава заложи на дуета Паро Никодимов и Цецо Йончев и през 1992г. станахме шампиони а през есента на 1991г. елиминирахме Парма начело с Невио Скала и с национали като бразилския вратар Тафарел и шведския централен нападател Томас Бролин....
На Михов бе заслугата за привличането на първия качествен чужденец в по-новата история на клуба - колумбийския национал Бернардо Редин, негова бе и заслугата за италианския спонсор на ЦСКА в онези години - Sintofarm, които бяха толкова щастливи когато елиминирахме Парма през 1991г., заради конкурентните им отношения с Parmalat...
За Стойчо всичко е казано - доказан ЦСКА-р, който знае как да работи с играчите за да взема най-доброто от тях във всеки мач, знае как да вдигне отбора в труден момент като настоящия, треньор с невероятна тежест и респект в съблекалнята, с една дума - ШАМПИОН
И нека веднъж завинаги да се каже и да е ясно - Стойчо си тръгна последния път не заради пари, а защото Сашо Апашо започна да разпродава отбора без да го пита, като чашата преля когато разбра, че продават зад гърба му Сашо Тунчев след една контрола преди началото на сезона
Аз поне не знам да има уважаващ себе си треньор, който да остане когато разпродават половината му отбор и за капак продадат и капитана му без негово знание и съгласие
Мисля, че ако Михов стане отново президент на ЦСКА - структурата на ръководене на нашия клуб ще стане максимално ефективна
Но ще е много важно кой е човека под него - този който "ще пази гърба" на старши треньора както обичат да казват някои специалисти!

На тези, които говорят срещу Михов ще кажа, че аз много добре помня пориода му на президент в ЦСКА

Дойде с голяма амбиция от вече бившата структура на "Кореком" и промени доста неща в управлението на клуба...Мога да кажа, че в един момент ние бяхме на много по-високо управленско ниво от левски, но за жалост после когато той отиде в Лигата нещата се обърнаха в полза на сините и те дръпнаха напред в организационно отношение....
След бойкота от страна на футболистите към Пената тогава, заради който бойкот той трябваше да напусне - Михов тогава заложи на дуета Паро Никодимов и Цецо Йончев и през 1992г. станахме шампиони а през есента на 1991г. елиминирахме Парма начело с Невио Скала и с национали като бразилския вратар Тафарел и шведския централен нападател Томас Бролин....
На Михов бе заслугата за привличането на първия качествен чужденец в по-новата история на клуба - колумбийския национал Бернардо Редин, негова бе и заслугата за италианския спонсор на ЦСКА в онези години - Sintofarm, които бяха толкова щастливи когато елиминирахме Парма през 1991г., заради конкурентните им отношения с Parmalat...
За Стойчо всичко е казано - доказан ЦСКА-р, който знае как да работи с играчите за да взема най-доброто от тях във всеки мач, знае как да вдигне отбора в труден момент като настоящия, треньор с невероятна тежест и респект в съблекалнята, с една дума - ШАМПИОН

И нека веднъж завинаги да се каже и да е ясно - Стойчо си тръгна последния път не заради пари, а защото Сашо Апашо започна да разпродава отбора без да го пита, като чашата преля когато разбра, че продават зад гърба му Сашо Тунчев след една контрола преди началото на сезона

Мисля, че ако Михов стане отново президент на ЦСКА - структурата на ръководене на нашия клуб ще стане максимално ефективна

Но ще е много важно кой е човека под него - този който "ще пази гърба" на старши треньора както обичат да казват някои специалисти!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Yasso написа:За Вальо Михов и Стойчо съм напълно съгласен, че те са точните хора в този момент, но за Ормата не съм много сигурен, защото има и други управленци, които биха вършили същата работа, дори може би по-добре от него....
![]()
На тези, които говорят срещу Михов ще кажа, че аз много добре помня пориода му на президент в ЦСКАи той в никакъв случай не може да се каже че е бил слаб период
![]()
За Стойчо всичко е казано - доказан ЦСКА-р, който знае как да работи с играчите за да взема най-доброто от тях във всеки мач, знае как да вдигне отбора в труден момент като настоящия, треньор с невероятна тежест и респект в съблекалнята, с една дума - ШАМПИОН![]()
И нека веднъж завинаги да се каже и да е ясно - Стойчо си тръгна последния път не заради пари, а защото Сашо Апашо започна да разпродава отбора без да го пита, като чашата преля когато разбра, че продават зад гърба му Сашо Тунчев след една контрола преди началото на сезонаАз поне не знам да има уважаващ себе си треньор, който да остане когато разпродават половината му отбор и за капак продадат и капитана му без негово знание и съгласие
![]()
Мисля, че ако Михов стане отново президент на ЦСКА - структурата на ръководене на нашия клуб ще стане максимално ефективна![]()
Yasso ти ми вдъхна малко доверие към Михов с тези думи. Аз не го помня чак толкова добре като управленец в ЦСКА. Но ти сам казваш, че той ни е напуснал тогава, изкушен от Лигата. Твърде малко е бил начело на клуба ни. До там я докарахме, че вече във всичко и всички се съмняваме. Толкова несполуки с треньори, директори, президенти. Ай дано тоя път уцелим някой нормален човек, който ще се справи с систуацията и клубът да тръгне нагоре най-после. И още нещо за Михов. Твърде дълго време е бил извън голямата игра, така да се каже. 92 ГОДИНА КОГА БЕШЕ, ОХООО- преди близо 20 години. Нещата са се променили, абе не знам. Времето ще покаже. При всички положения, по добре той да взима решенията, отколкото Митьо Борисов. И колкото по-малко титан се бъркат в политиката на клуба по спортно-техническите въпроси, толкоз по-добре
Yasso +10
Браво за написаното и аз съм на същото мнение ... Ако някой може да оправи ЦСКА в този момент то това е той ! Ако найстина изберат него ТИТАН ,тогава тези под него както и треньора ще бъдат хората които той е пойскал,така че нека изчакаме пък ще видим
точно в 16:00 ще бъде момента на истината.
Браво за написаното и аз съм на същото мнение ... Ако някой може да оправи ЦСКА в този момент то това е той ! Ако найстина изберат него ТИТАН ,тогава тези под него както и треньора ще бъдат хората които той е пойскал,така че нека изчакаме пък ще видим

catch me ... if you can !