ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!!!
Никаква прошка. Да не се крие пак зад някой Борисов. Искаме ги далече от ЦСКА. Да не си мислят, че ще ни излъжат с нов президент.
Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Изповедта на Борисов: Търсим президент на ЦСКА
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
RED MAGIC написа:ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!!!
Никаква прошка. Да не се крие пак зад някой Борисов. Искаме ги далече от ЦСКА. Да не си мислят, че ще ни излъжат с нов президент.
Дай идея за нов собственик ?
- florentin_petre
- Контакти:
Чудесна новина, почти толкова чудесна като онази преди 2 гидини като каза че ЦСКА ще си направи собствена Мениджърска фирма и комисионните ще отиват за ДЮШ, Чудесно Но само до там . Дано думата на новия президент се чува още преди да се е наложило да тропа по масата. Много сериозен екип от водещи хора ни трябват това е факт иначе няма излизане от дупката. Незнам колко вчера сме си приличали с Рапид, но според мен приликата със Великия Ювентус е очебийна и двата отбора си имат играчи които могат спокоино да се борят за целите си , но и двата отбора са в черната дупка. След като си нямаме Любо, дано се върне Стойчо, можеби и Орманджиев, чудя се дали Левски няма да ни дадат под наем Баждеков че втори като него няма в БГ. Все пак Титаните имат глави на раменете си кой иначе им управлява бизнеса с който хранят много хора все ще измислят нещо надявам се този път да е правилното решение на проблема а до тогава всеки един фен нека показва колко обича ЦСКА, защото ЦСКА е вечен.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Тия двамата "титанозащитници" ,дето се изходиха малко по-нагоре в темата, може да хванат и да се скрият.Най ме е яд на такива душици заблудени.
Вие,кога ще престанете бе?
Първо Божков,после Томов сега тези.май,който и да ви вземе,угодия няма.
Първо Божков,после Томов сега тези.май,който и да ви вземе,угодия няма.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
ЦСКА-83 написа:Тия двамата "титанозащитници" ,дето се изходиха малко по-нагоре в темата, може да хванат и да се скрият.Най ме е яд на такива душици заблудени.
кой е заблуден бе отворко, айде дай някакво конструктивно предложение вместо само да викаш вън,боклуци и да искаш оставки

Вальо Михов - ПРЕЗИДЕНТ
Стойчо Младенов - ТРЕНЬОР
За това мечтая аз, и само тези хора могат да направят ЦСКА отново европейски клуб!
Титан спонсори - ОК, но само ако не се месят на бъдещият президент!
[offtopic]Защото истината е че на този етап няма кой да купи отбора!
Ако те се махнат какво се случва - това Дучето знае ли го????? Кой ще издържа отбора, кой???
Така ли се протестира бе тъпаци!
Искате да сме като големите отбори!
Но и публиката трябва да се държи като тази на големите отбори, като ПРОТЕСТИРА!
В момента протестират и феновете на МАН. ЮН. и тези на Ливърпул! Всички недоволни от собствениците, но май има разлика!
Съгласен съм единствено с протеста като се отнася за треньор, футболисти и Костадинов, но да не забравяме кой дава парите и кой започва реално да прави нещо със стадион и с дълговете! Защото да ЦСКА има задължения, но ако ги сравним със задълженията от преди 2 години май все едно нямаме!
Не казвам, че ТИТАН са най-добрите собственици, но дават парите, защото много бързо забравихте как никой не искаше да купи ЦСКА при Томов, и защо си мислите че сега се избиват да ни купи някой милионер!
Все едно някой иска да ни купи, а ТИТАН не продават отбора![/offtopic]
Офтопика е само за тези които казват: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Стойчо Младенов - ТРЕНЬОР
За това мечтая аз, и само тези хора могат да направят ЦСКА отново европейски клуб!
Титан спонсори - ОК, но само ако не се месят на бъдещият президент!
[offtopic]Защото истината е че на този етап няма кой да купи отбора!
Ако те се махнат какво се случва - това Дучето знае ли го????? Кой ще издържа отбора, кой???
Така ли се протестира бе тъпаци!
Искате да сме като големите отбори!
Но и публиката трябва да се държи като тази на големите отбори, като ПРОТЕСТИРА!
В момента протестират и феновете на МАН. ЮН. и тези на Ливърпул! Всички недоволни от собствениците, но май има разлика!
Съгласен съм единствено с протеста като се отнася за треньор, футболисти и Костадинов, но да не забравяме кой дава парите и кой започва реално да прави нещо със стадион и с дълговете! Защото да ЦСКА има задължения, но ако ги сравним със задълженията от преди 2 години май все едно нямаме!
Не казвам, че ТИТАН са най-добрите собственици, но дават парите, защото много бързо забравихте как никой не искаше да купи ЦСКА при Томов, и защо си мислите че сега се избиват да ни купи някой милионер!
Все едно някой иска да ни купи, а ТИТАН не продават отбора![/offtopic]
Офтопика е само за тези които казват: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
ЦСКА-83 написа:Тия двамата "титанозащитници" ,дето се изходиха малко по-нагоре в темата, може да хванат и да се скрият.Най ме е яд на такива душици заблудени.
Заблудения си ти. Аз не искам да ми затрият любимия отбор. А такива като тебе това целят. В група и край. Като си толкова отворен вади 15 000 000 и купувай отбора. Много е лесно да плюеш срещу някой. Купи отбора и да те видим теб какво ще направиш. Оооооооо извинявай забравих, че ти си поредната писарушка с промин мозък.
[center]
[/center]

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?
1.ТРЕНЕР-СТОЙЧО МЛАДЕНОВ--------------------------2,ДИРЕКТОР-ЛЮБО ПЕНЕВ-----------ПРЕЗИДЕНТ-------ГРИША ГАНЧЕВ
-
- Контакти:
Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА
След управленческият крах, в който изпадна ЦСКА минути след загубата от Рапид Виена, ръководството на „червените” обяви, засега неофициално, че има намерения да промени изцяло структурата на управление на клуба.
Шефът Димитър Борисов заяви за пореден път нещо, което намеква от няколко месеца насам. Той е готов да се оттегли от управата на „армейците”, като неговата фирма остане единствено главен спонсор на ЦСКА. Такива идеи Борисов заяви нееднократно тази година, но в часовете след мача с Рапид те зазвучаха по-актуално от всякога.
В търсене на подходящата сериозна и силна фигура за най-важния пост в клуба, босовете на Титан искат тя да отговаря на две условия - да бъде свързан идейно с отбора човек и да бъде уважавана и значима личност във футболна България. На този етап единственото име, което от раз покрива тези изисквания е доскорошният президент на Професионалната лига Валентин Михов.
Въпреки, че обяви публично намерението си вече да не се занимава пряко с футболни дела, Вальо Михов вероятно ще изслуша поне евентуалната оферта от страна на шефовете на ЦСКА. Според информации, те ще направят всичко възможно да му осигурят всичко необходимо, за да може ЦСКА да стъпи отново на крака.
Михов застана начело на ЦСКА през 1991 година, когато наследи Боби Станков и още следващата година „червените” станаха шампиони. Малко по-късно той обаче се втурна в битката за шефското кресло в БФС. Оттогава в Борисовата градина започна нескончаемата управленческа криза.
Ако се навие ще е + за ЦСКА.Вашите мнения?