БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 21 окт 2010 13:23

Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен! :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 21 окт 2010 14:10

vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен! :x

Истински фен на какво? Това не е ЦСКА! Вече почвам да мисля че искам всичко да се беше случило като със Ботев! Това което е в момента е едно ПФК ЦСКА АД което няма нищо общо с нашия любим отбор!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 окт 2010 14:17

vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен! :x

:shock:
Нали ти казвам бе, за кво да ходя и давам пари за билет и да пълня гушата на титан. Тва не е ЦСКА в момента, тва е ФК "Титан". Тва е някво фирмено отборче бе пич. Шефовете си купуват игграчи, продават си ги. Сложили са ЕДНИ КУКЛИ НА КОНЦИ, доказано некомпетентни при това, манипулират ги кой да пускат в отбора и срещу кой да губим точки и как да играем. Тва ли ти е ЦСКА-ТО БЕ, Васконти? не те ли е малко срам да ги гледаш и да даваш пари за това дори. Начи според тебе треньоррът слуайно игра цял мач с един нападател срещу калиакра, суперотборът и с новия Меси вътрешен халф. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже сляпо да прогледа!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 15:09

danko_sot написа:

Нали ти казвам бе, за кво да ходя и давам пари за билет и да пълня гушата на титан. Тва не е ЦСКА в момента, тва е ФК "Титан". Тва е някво фирмено отборче бе пич. Шефовете си купуват игграчи, продават си ги. Сложили са ЕДНИ КУКЛИ НА КОНЦИ, доказано некомпетентни при това, манипулират ги кой да пускат в отбора и срещу кой да губим точки и как да играем. Тва ли ти е ЦСКА-ТО БЕ, Васконти? не те ли е малко срам да ги гледаш и да даваш пари за това дори. Начи според тебе треньоррът слуайно игра цял мач с един нападател срещу калиакра, суперотборът и с новия Меси вътрешен халф. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже сляпо да прогледа!

@Той на мачове НЕ ходи!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 окт 2010 15:52

cska_90 написа:@Той на мачове НЕ ходи!!! ;) ;) ;)

Интересно как го реши това? Защото не съм на твоето мнение по въпроса за бойкота? Интересна "логика"... И между другото очевидно точно ти не ходиш на мачове!
danko_sot написа:

Явно няма смисъл да се говори, очевидно е, че си фен, който ще отиде на мач само когато отбора е добре. Очевидно ти не правиш и грам разлика между ЦСКА и Титан. Между отбора и Титан. Явно смяташ, че подкрепяйки отбора ще подкрепяш Титан. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже виждащ да ослепее.

п.п.Ако отбора нямаше проблеми и си биеше, кой щяхте да подкрепяте - Титан или самия отбор?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 16:34

Deflores написа:ето така се протестира
Изображение

Страшен протест-да си ебе майката!! :mrgreen: :lol:
Изображение

bafomet
Контакти:

Мнениеот bafomet » 21 окт 2010 18:13

От както Ицо отиде в барса не съм ходил на мач на ЦСКА.Просто завършиш и се прибрах на село.Но сега като чета от няколко дена какви са агитаций,какво е чудо да не се подкрепя отбора(ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО КАТЕГОРИЧНО ЗА)реших-ставам и поемам пътя към София на момента!Дано и донеса късмет :roll:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 21 окт 2010 18:18

Не знам дали има смисъл от бойкоти.Догодина най вероятно няма да получим лиценз(или ще ни обявят във фалит).Отсега трябва да се помисли как ще се управлява клубът след това и евентуално как ще изгоним боклуците ако не си тръгнат сами.На този етап е утопия да се вярва,че някой ще купи ЦСКА със всичките задължения.
И не се заблуждавайте,че задълженията са от Лупи.Ако Титан са купили ЦСКА за 10млн евра то са платили на Митал 4млн а останалите 6 са "заделени" за погасяване на дълговете.Лошото е,че дълговете не намаляват а се увеличават.Просто не виждам друга възможност освен фалит.И съм сигурен,че и Титан са наясно.Единственото което не мога да разбера е,каква им е далаверата.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 окт 2010 18:43

vaskonti написа:
cska_90 написа:@Той на мачове НЕ ходи!!! ;) ;) ;)

Интересно как го реши това? Защото не съм на твоето мнение по въпроса за бойкота? Интересна "логика"... И между другото очевидно точно ти не ходиш на мачове!
danko_sot написа:

Явно няма смисъл да се говори, очевидно е, че си фен, който ще отиде на мач само когато отбора е добре. Очевидно ти не правиш и грам разлика между ЦСКА и Титан. Между отбора и Титан. Явно смяташ, че подкрепяйки отбора ще подкрепяш Титан. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже виждащ да ослепее.

п.п.Ако отбора нямаше проблеми и си биеше, кой щяхте да подкрепяте - Титан или самия отбор?

Ти си като си -----------, обясняват ти нещо и пак не вдяваш. Отборът ЦСКА е отбор, футболен клуб. Не е фирма на Титан, не е фирма, която да обслужва интересите на боклуджиите. Те в момента са я превърнали точно в това. ЦСКА не е ФК "ЦСКА", ами е АД "Титан". За това искам да се махнат, а ти отивай и им лижи обувките щом искаш на господата Иванов и Борисов
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”