БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 18:37

v.s. написа:Фен съм на Ботев и мога да ви кажа,че се чувствам истински щастлив да ходя на мачове и във В група,защото чувството че си част от отбора е неповторимо.

Аз за това ви уважавам вас защото не ви беше страх да почнете на чисто от самото начало! А нас ни тресе голям страх как ЦСКА ще играе във В група! Успех!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

cskabg.com
Контакти:

Да подкрепя ли ЦСКА на стадиона в предстоящия мач?

Мнениеот cskabg.com » 19 окт 2010 19:04

Да подкрепя ли ЦСКА на стадиона в предстоящия мач срещу Рапид Виена в четвъртък ?
Сигурен съм, че този въпрос си задава всеки един от хилядите привърженици на най-успелия български футболен отбор. Да наистина за невярващите това е този същия футболен тим, който в неделя вечер изглеждаше като едно квартално отборче събрано сякаш преди ден да изиграе едно мачле в махалата. Това е този същия "убиец на шампиони", екзекутора на Нотингам, Ливърпул и куп други футболни колоси на Европа. Отбор, който написа история с недостижимите 31 шампионски титли в родината, и двата полуфинала в турнира за Купата на Европейските Шампиони, предшественик на сегашната Шампионска лига. Отборът от който тръгнаха имена като Стоичков, Пенев, Костадинов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Димитър Бербатов и т.н.

"Армейски" фенове това е същият, нашият ЦСКА и НИЕ ВСИЧКИ в четвъртък вечер трябва да го подкрепим на националния стадион "Васил Левски", трябва да сме там, защото НИЕ сме неуморимите, непримиримите, непобедимите, истинските хора без които ЦСКА не би съществувал. Трябва да докажем, че и в добро и в зло, в радост и в мъка, НИЕ сме ЦСКА и ЦСКА е в НАС.

Точно сега, когато футболисти и ръководство са в криза, в моменти на слабост и немощ като днешния, точно сега НИЕ ВСИЧКИ трябва да безрезервно да подкрепим отбора и без да хленчим и да подсмърчаме трябва да възродим НАШИЯ любим ЦСКА като феникс от пепелта. Трябва гордо да вдигнем глави и да изревем : "Напред, напред, напред червените. Напред за ПОБЕДА за тази ПУБЛИКА". Трябва да вземем страха на всеки един противник и да поведем тези футболисти към ПОБЕДАТА, да им покажем, че и с тях и без тях ЦСКА е име, класа и марка в България и Европа и НИЕ няма да се предадем, няма да се примирим, и няма да спрем да симпатизираме на славния ЦСКА.

НИЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО можем да покажем на света, че ЦСКА е бил, и отново ще бъде страшилище в Европа и всеки трябва да се съобразява със "Славната армейска чета".

Да отидем ВСИЧКИ на Националния стадион "Васил Левски", в четвъртък 21-ви октомври в 20:00 часа и да подкрепим, БЕЗРЕЗЕРВНО от все сърце ЦСКА за достойно представяне и победа над Рапид Виена в турнира "Лига Европа".

http://www.cskabg.com

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 19:16

Какъв вид бойкот/протест би бил по-ефективен - сегашният вариант или ако на всеки мач има по 10к фенове, които изразяват протеста си директно в лицата на Титан-ци, но и същевременно подкрепят отбора?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 19:22

vaskonti написа:Какъв вид бойкот/протест би бил по-ефективен - сегашният вариант или ако на всеки мач има по 10к фенове, които изразяват протеста си директно в лицата на Титан-ци, но и същевременно подкрепят отбора?

Ами проблема е че на никой от Титан не му пука за феновете на ЦСКА! Те си имат пари и ги боли... Вече незнам защо взеха ЦСКА? Дано просто да са слаби мениджъри и най-сетне да се научат!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 19:25

TPAKTOP написа:
vaskonti написа:Какъв вид бойкот/протест би бил по-ефективен - сегашният вариант или ако на всеки мач има по 10к фенове, които изразяват протеста си директно в лицата на Титан-ци, но и същевременно подкрепят отбора?

Ами проблема е че на никой от Титан не му пука за феновете на ЦСКА! Те си имат пари и ги боли... Вече незнам защо взеха ЦСКА? Дано просто да са слаби мениджъри и най-сетне да се научат!

А защо на феновете трябва да им пука какво мисли Титан за тях? Нали е важен отборът, той има нужда от подкрепа! Интересуваш ли се какво мисли Титан за теб, като фен?
[/center]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 19 окт 2010 19:44

Зависи какви са ви целите на бойкота.Ако искате Титан да се стараят повече -твоят вариант е супер.Ако искате да се оттървете от тях на всяка цена,дори и да предизвикате фалит на дружеството им и да играете при аматьорите, то тогава със сигурност с тия сто бона на мач няма да помогнете на каузата си.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 19:57

vaskonti написа:
TPAKTOP написа:

А защо на феновете трябва да им пука какво мисли Титан за тях? Нали е важен отборът, той има нужда от подкрепа! Интересуваш ли се какво мисли Титан за теб, като фен?

Ами честно казно да! като не ме искат на стадиона няма да отида! Би ли отишъл на парти за рожден ден на твой враг дори да са поканили и твоите близки? На мен лично ми писна! Аз не искам промяна в Титан искам нов собственик!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 19 окт 2010 20:20

добре, дайте го тоя нов собственик да видим какво предлага и какви гаранции дава, че ще възроди отбора?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 окт 2010 20:25

Azz написа:добре, дайте го тоя нов собственик да видим какво предлага и какви гаранции дава, че ще възроди отбора?

Нов собственик няма! И не съм твърдял че има но ИСКАМ!!! Вече съм го описал кактрябва да изглежда! Сигурен съм че има богати хора които милеят за ЦСКА но ги е страх дори да отправят оферта!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 20:57

TPAKTOP написа:
vaskonti написа:
TPAKTOP написа:Ами проблема е че на никой от Титан не му пука за феновете на ЦСКА! Те си имат пари и ги боли... Вече незнам защо взеха ЦСКА? Дано просто да са слаби мениджъри и най-сетне да се научат!

Ами честно казно да! като не ме искат на стадиона няма да отида! Би ли отишъл на парти за рожден ден на твой враг дори да са поканили и твоите близки? На мен лично ми писна! Аз не искам промяна в Титан искам нов собственик!

Примера ти не е съвсем правилен. Ако трябва да отговоря в същия стил, все едно родителите на най-добрият ти приятел, който има рожден ден да те ненавиждат и да не искат да те видят и ти да не отидеш да го уважиш. Как мислиш, кое е правилно - да отидеш или не?
[/center]

Върни се в “ЦСКА”