Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Гьоре, няколко съвета за оцеляване

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2010 11:10

DmG написа:Един съвет Цска да се пръсти "CSKA Comedy "!
Смешни собственици , непомня от кога нямат , едно правилно решение . Да не говорим , че най- вероятно играят ТОТО с нашия отбор ....
Смешен треньор , който ... АБРЕ МАКЕДОНЕЦ ЩЕ НИ УЧИ НА ФУТБОЛ хахахаха даже неговори нито един чужд език :)
Смешни риткотопковци . Чужденците мислят само за парите , българите мислят за парите на чужденците :)
Кой ще ме накара да отида в четвъртък да гледам ЦСКА , като имам 2 мача на малки вратички и там играя и гледам МЪЖЕ не п*тки !

никой не е тръгнал и да те кара!Седете си у дома цял живот и си гледайте мачовете по телевизията...само не се биите в гърдите после... че сте голями фенове!Всеки може да подкрепя когато тобора е шампион!когато тръгне малко надоло и айде....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

finnan
Контакти:

Ти, лудо Гьоре, дос, ти си лудо Гьоре...

Мнениеот finnan » 19 окт 2010 11:12

ЦСКА съвсем угасна в битката за евротурнирите и след 10 кръга по-скоро изглежда като отбор от долната половина на класирането. 0:0 у дома с Калиакра е вероятно най-унизителният резултат в новата история на клуба, постигнат срещу отбор, който в миналия кръг не успя да вземе точка дори от Академик.Неумението премина в безсилие. За целия мач армейците създадоха едно голово положение на Грегъри Нелсън, а гостите имаха две добри възможности. На трибуните не повече от 300 души не вярваха на иначе свикналите на какво ли не очи. Мъката в червено край няма.ЦСКА записва "славна" есен с 13 точки от 10 мача, вкарани мизерните 12 гола и ремита с двата новака - Видима (2:2) и Калиакра (0:0). Това си е криза от титанични пропорции.Че ЦСКА е по-близо до определението "психиатрия", отколкото до това за футболен клуб, няма съмнение. Но явно нещата вече преливат извън способностите за контрол в съзнанието на служителите. Защото дори за територията на абсурда, каквато е "Армията", поведението на треньора Гьоре Йовановски е необяснимо.Не стига, че отборът му играе калпаво и изобщо не прилича на отбор, а ми и човекът влезе в тон с безумната продукция и нареди един куп глупости на пресконференцията след 0:0 с Калиакра."Има светлина в тунела... Пресилено е да се говори за криза ... Имаме прогрес, като дойдох отборът бе 13-ти, сега е по-напред ... както и култовата "честитка" за гостите." То във феърплея и джентълменското отношение няма нищо общо, ама след това ужасяващо представяне на отбора ти да си примирен и раздаващ честитки треньор - това само засилва яда на феновете. Или поне тези, които изобщо още се ядосват...Гьоре може би не осъзнава, че, откакто е дошъл, ЦСКА е още по-смешен отбор от този, който завари. Загуби (исторически след 8 г. без поражение) от Славия, бе надигран от Сливен и Монтана въпреки победите, да не говорим за лудия късмет, с който се отърва от поражение срещу Локо (Сф). Изобщо - светлината в края на тунела, Гьоре, сигурно е от фаровете на идващия насреща влак. А той може да има много имена. Идва Рапид, който уж е в криза. Ама то от такива отбори най-лошо се пада. Като те ритне Порто - майната му, там няма какво да губиш. Ама като дойде Рапид с отрицателна голова разлика в австрийското първенство, върху теб има напрежение за резултат. После идва гостуване в Перник, традиционно кошмарно за ЦСКА. Изобщо, нещата може тепърва да се оплескват още повече от Гьоре и неговата команда.Оставянето на капитана Тодор Янчев извън състава срещу Калиакра също буди недоумение. Той е единственият човек, който от време на време събужда шайката полузаспали наемници, носещи червените фланелки. Ако идеята е почивка, та той Янчев имаше две седмици за такава заради мачовете на националните отбори. И със сигурност е горял от желание да играе, особено с оглед развитието (или липсата на такова) по време на мача.Но - Гьоре знае най-добре. Той вижда светлина, а не вижда криза. Да имаха и феновете неговия поглед върху настоящето и бъдещето......

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Ти, лудо Гьоре, дос, ти си лудо Гьоре...

Мнениеот PFCB » 19 окт 2010 11:13

По-малоумно заглавие не можа ли да измислиш ?

Colovati
Контакти:

Мнениеот Colovati » 19 окт 2010 11:13

BaLoN написа:1. Започвай веднага триразови тренировки. Първата да е в 7:00. И сложи глоба 100 лв/минута закъснение. Така ще пресечеш нощните запои на футболистите си.

ХАХАХАХ триразови тренировки опитали да прават преди 89-та година но комунистите видели,че така не става и от тогава до ден днешен никой не тренира триразово освен някой заблуден глупак ... ;)

Хората са казали : Почивката ражда шампиони ... 1 или 2 тренировки на ден е достатъчно при един кадърен треньор ! Физическа подготовка не се прави от днес за утре както се опита Павката Дочев и еба майката с извинение на целия ни отбор ! Не знам кой не се контузи ... Това се прави с много постоянство,време и нещата трябва да стават постепенно,а не изведнъж.

Според мен това,че Гьорето сега не беше сменен е добре,защото за 2-3 дена освен да падне психически отбора друго нямаше да стане,а сега съм убеден,че ще вземем точки срещу Рапид !

Не знам какво точно не е ставало преди 89г., но оттогава са ни последните успехи в Европа. А последните качествени футболисти, които излязоха от ЦСКА (Стоичков, Пенев) тренираха и извънредно и не изглеждаха преуморени на мачове.
Матеус тренира националите (които би трябвало всичко да им е ясно) двуразово.
Тук не става въпрос да тичат 5 часа в борисовата. Става въпрос най-вече за тактика. Нашите футболисти са тъпи и трябва едни и същи неща да им се набиват в главите колкото повече-толкова повече.
Аз като работя по 8 часа на ден не се ли изморявам? А заплатата ми не е като техните.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 окт 2010 11:17

PFCB написа:По-малоумно заглавие не можа ли да измислиш ?

:lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 19 окт 2010 11:36

PFCB написа:По-малоумно заглавие не можа ли да измислиш ?

:mrgreen: :mrgreen:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 окт 2010 11:42

POPCORN написа:
DmG написа:Един съвет Цска да се пръсти "CSKA Comedy "!
Смешни собственици , непомня от кога нямат , едно правилно решение . Да не говорим , че най- вероятно играят ТОТО с нашия отбор ....
Смешен треньор , който ... АБРЕ МАКЕДОНЕЦ ЩЕ НИ УЧИ НА ФУТБОЛ хахахаха даже неговори нито един чужд език :)
Смешни риткотопковци . Чужденците мислят само за парите , българите мислят за парите на чужденците :)
Кой ще ме накара да отида в четвъртък да гледам ЦСКА , като имам 2 мача на малки вратички и там играя и гледам МЪЖЕ не п*тки !

никой не е тръгнал и да те кара!Седете си у дома цял живот и си гледайте мачовете по телевизията...само не се биите в гърдите после... че сте голями фенове!Всеки може да подкрепя когато тобора е шампион!когато тръгне малко надоло и айде....

стига сте давали клалификаци кой е фен (според цска-90 и аз несъм фен защото не поткрепям бойкота им) и аз познавам много като това момче всеки си има мнение аз съм там в четвртъак и няма да протестирам щото неискам да ни оправлява дучето и леиди гага и не виждам по добра алтернатива от Титан тоя вчера взел да ми хвали лупи същия боикотиращ че видители направил ни бил томоффффф шампиони е и какво от това каде играхме след това в кой турнир ако не бяха тия хора щяхме да сме на маината си
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 19 окт 2010 11:49

stannn написа:
blue SASHO77 написа:-Ало, офиса на ЦСКА ли е?
-Да,кажете!!
-Искам да стана тренер на ЦСКА!!!!
-А бе вие луд ли сте????
- Да. Други изисквания!!!???

-Ало, офиса на Левски ли е?
-Да, кажете
-Искам да купя 3-4 футболиста за по 2 милиона евро
-В коя част на планетата да ви ги пратим?

Пиши по темата!!!
САМО ЛЕВСКИ

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 окт 2010 11:51

Като стана дума за протеста се питам не знам струва ми се че имаше някакво изискване на УЕФА публиката да влиза на стадиона определено време преди мача, аз няма да протестирам ще си вляза нормално, но протестиращите да не издънят нещо работата с това по-късно влизане само наказание от УЕФА ни трябва.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 окт 2010 11:57

blue SASHO77 написа:Пиши по темата!!!

Намерил кой да ми дава акъл. Ти щото си се разписал по темата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”