Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА
Аз продължавам да стоя зад идеята за Стойчо и Любо! Това са двама треньори при които дисциплината е отлична! А сега ни трябва точно това! ЗА съжалени Любо няма какво да го чакаме остава Сточчо! Нека да спамим Борисов с смс-и! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Не, че нещо, но сега сме октомври, а от началото на годината имате пуснати повече от 3 теми по този въпрос, което не говори добре за търпението ви, като фенове.
Делянски, Зафиров все още няма лиценз ПРО, та може да ти е мнооого голям фаворит, но няма как, нали разбираш?
Делянски, Зафиров все още няма лиценз ПРО, та може да ти е мнооого голям фаворит, но няма как, нали разбираш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
TPAKTOP написа:Аз продължавам да стоя зад идеята за Стойчо и Любо! Това са двама треньори при които дисциплината е отлична! А сега ни трябва точно това! ЗА съжалени Любо няма какво да го чакаме остава Сточчо! Нека да спамим Борисов с смс-и!
Коматсу, а парички за Стойчо и селекция кой ще дава?Ти, или някой друг?Стойчо е там, където са парите.
ПП-Не мога наистина да ви разбера желанието, и най-вече вярата, че друг, освен чичо Митко, ще се навие да прави нещо за без пари в ЦСКА.На този свят, а във футбола много твърдо, се играе за пари.Минаха времената на чест и слава, и тройка кебапчета с каса бира

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Re: ЦСКА РЕШИ: ГЬОРЕ ОСТАВА... поне до мача с Рапид
АЗ СЪМ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ И ИСКАМ ДА ВИ ДАМ СЪВЕТ :
ТОТАЛНА ВОЙНА НА ВСИЧКИ НИВА - ИГРАЧИ , ТРЕНЬОРИ , РЪКОВОДСТВО

СТИГА СТЕ ЧАКАЛИ , ВРЕМЕ Е ДА ИЗРИНИТЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА

Гьоре, няколко съвета за оцеляване
Гьоре,
Аз много исках да те изгонят вчера. Не знам защо те оставиха. При теб стигнахме дъното. Или футболистите не те слушат или ти изобщо не знаеш как да ги тренираш.
Не съм си помислял да съветвам който и да било от бившите треньори на ЦСКА, защото те повече или по-малко разбираха от футбол.
Ти Гьоре не разбираш нищо.
Това което играем се играеше през 70-те години на миналия век. Да се мъчиш да пробиваш сгъстена защита с бавни и многоходови атаки през центъра е меко казано налудничаво. А ти май наистина си луд, след като още мислиш, че ще станем шампиони.
Футболистите си нямат и най-малка представа какво се иска от тях на терена.
Единствените ти по-светстни мачове са когато се браним с 10 души и пускаме по 1 гол с малко късмет.
И понеже все пак те оставиха, а на мен ми се иска най-после да започнем да играем нещо, ето ти 2 безплатни съвета:
1. Започвай веднага триразови тренировки. Първата да е в 7:00. И сложи глоба 100 лв/минута закъснение. Така ще пресечеш нощните запои на футболистите си.
2. Намери човек, който разбира от футбол, който да ти води тренировките. Трудно ще е, но опитай. Сашо Борисв е добър вариант. Това е единствения ти шанс да оцелееш и след нова година.
Успех!
Аз много исках да те изгонят вчера. Не знам защо те оставиха. При теб стигнахме дъното. Или футболистите не те слушат или ти изобщо не знаеш как да ги тренираш.
Не съм си помислял да съветвам който и да било от бившите треньори на ЦСКА, защото те повече или по-малко разбираха от футбол.
Това което играем се играеше през 70-те години на миналия век. Да се мъчиш да пробиваш сгъстена защита с бавни и многоходови атаки през центъра е меко казано налудничаво. А ти май наистина си луд, след като още мислиш, че ще станем шампиони.
Единствените ти по-светстни мачове са когато се браним с 10 души и пускаме по 1 гол с малко късмет.
И понеже все пак те оставиха, а на мен ми се иска най-после да започнем да играем нещо, ето ти 2 безплатни съвета:
1. Започвай веднага триразови тренировки. Първата да е в 7:00. И сложи глоба 100 лв/минута закъснение. Така ще пресечеш нощните запои на футболистите си.
2. Намери човек, който разбира от футбол, който да ти води тренировките. Трудно ще е, но опитай. Сашо Борисв е добър вариант. Това е единствения ти шанс да оцелееш и след нова година.
Успех!
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com
Re: Гьоре, няколко съвета за оцеляване
Colovati написа:Гьоре,
Успех!
Защо ти не станеш треньор като си толкова запознат с тактики и игра от 70-те години. Айде стига сте пускали глупави теми. В момента нямаме отбор. Имаме няколко силни единици и нищо повече. Ако ще и Хидинг да ни стане треньор ще е същата работа.
[center]
[/center]

Един съвет Цска да се пръсти "CSKA Comedy "!
Смешни собственици , непомня от кога нямат , едно правилно решение . Да не говорим , че най- вероятно играят ТОТО с нашия отбор ....
Смешен треньор , който ... АБРЕ МАКЕДОНЕЦ ЩЕ НИ УЧИ НА ФУТБОЛ хахахаха даже неговори нито един чужд език
Смешни риткотопковци . Чужденците мислят само за парите , българите мислят за парите на чужденците
Кой ще ме накара да отида в четвъртък да гледам ЦСКА , като имам 2 мача на малки вратички и там играя и гледам МЪЖЕ не п*тки !
Смешни собственици , непомня от кога нямат , едно правилно решение . Да не говорим , че най- вероятно играят ТОТО с нашия отбор ....
Смешен треньор , който ... АБРЕ МАКЕДОНЕЦ ЩЕ НИ УЧИ НА ФУТБОЛ хахахаха даже неговори нито един чужд език

Смешни риткотопковци . Чужденците мислят само за парите , българите мислят за парите на чужденците

Кой ще ме накара да отида в четвъртък да гледам ЦСКА , като имам 2 мача на малки вратички и там играя и гледам МЪЖЕ не п*тки !
stannn написа:Защо ти не станеш треньор като си толкова запознат с тактики и игра от 70-те години. Айде стига сте пускали глупави теми. В момента нямаме отбор. Имаме няколко силни единици и нищо повече. Ако ще и Хидинг да ни стане треньор ще е същата работа.
Тези футболисти наистина са гола вода, но не са по-лоши от останалите смешници, които играят в българското първенство. Не ми казвай, че нямаме футболисти да бием калиакра като домакин.
За да имаме отбор, някой трябва да го изгради. Този анонимен македонец явно не може.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com
DmG написа:Един съвет Цска да се пръсти "CSKA Comedy "!
От такива като теб ЦСКА няма нужда. Ходи си протестирай срещу времето и марсиянците. По добре ще е да останат 5-6000 верни фенове от колкото 300 000 като теб, "големи мъже".
[center]
[/center]

ХАХАХАХ триразови тренировки опитали да прават преди 89-та година но комунистите видели,че така не става и от тогава до ден днешен никой не тренира триразово освен някой заблуден глупак ...
Хората са казали : Почивката ражда шампиони ... 1 или 2 тренировки на ден е достатъчно при един кадърен треньор ! Физическа подготовка не се прави от днес за утре както се опита Павката Дочев и еба майката с извинение на целия ни отбор ! Не знам кой не се контузи ... Това се прави с много постоянство,време и нещата трябва да стават постепенно,а не изведнъж.
Според мен това,че Гьорето сега не беше сменен е добре,защото за 2-3 дена освен да падне психически отбора друго нямаше да стане,а сега съм убеден,че ще вземем точки срещу Рапид !
ХАХАХАХ триразови тренировки опитали да прават преди 89-та година но комунистите видели,че така не става и от тогава до ден днешен никой не тренира триразово освен някой заблуден глупак ...

Хората са казали : Почивката ражда шампиони ... 1 или 2 тренировки на ден е достатъчно при един кадърен треньор ! Физическа подготовка не се прави от днес за утре както се опита Павката Дочев и еба майката с извинение на целия ни отбор ! Не знам кой не се контузи ... Това се прави с много постоянство,време и нещата трябва да стават постепенно,а не изведнъж.
Според мен това,че Гьорето сега не беше сменен е добре,защото за 2-3 дена освен да падне психически отбора друго нямаше да стане,а сега съм убеден,че ще вземем точки срещу Рапид !
catch me ... if you can !