Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 12:27

cska_90 написа:
bobonikolov написа:Това,че мнението ти се различава от това на други членове на форума не означава,че трябва да използваш обидни квалификации и да се опитваш да го втълиш и на останалите.Така както те не го правят и по твой адрес.

Да аз най-малко искам да обиждам!!Не знам дали ми следиш тези теми отначало-ама при първото ми псукане поне 10 човека почнаха да ме псуват,обиждат и хранят-наркоман,нинджа нз си какво???Е аз какво трябва да направя според тебе!!Многократно се опитах да обясня нещата-тихо,кротко и без обиди-1000 мения изписах по тоя въпрос-е нормално е накрая и аз да реагирам!!Тебе ако те нападат ще седиш ли??

Виж изчел съм много теми в този форум и никъде не съм видял да те наричат нинджа наркоман и т.н.Хората също тихо и кротко се опитваха да ти кажат собственото си мнение,но ти не разбираш факта,че другите могат да имат различно от твоето мнение и се опитваш да го втълпиш на всички.Е няма да стане.За това по-добре спри като виждаш,че нищо няма да промениш.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:29

bobonikolov написа:
cska_90 написа:
bobonikolov написа:Това,че мнението ти се различава от това на други членове на форума не означава,че трябва да използваш обидни квалификации и да се опитваш да го втълиш и на останалите.Така както те не го правят и по твой адрес.

Да аз най-малко искам да обиждам!!Не знам дали ми следиш тези теми отначало-ама при първото ми псукане поне 10 човека почнаха да ме псуват,обиждат и хранят-наркоман,нинджа нз си какво???Е аз какво трябва да направя според тебе!!Многократно се опитах да обясня нещата-тихо,кротко и без обиди-1000 мения изписах по тоя въпрос-е нормално е накрая и аз да реагирам!!Тебе ако те нападат ще седиш ли??

Виж изчел съм много теми в този форум и никъде не съм видял да те наричат нинджа наркоман и т.н.Хората също тихо и кротко се опитваха да ти кажат собственото си мнение,но ти не разбираш факта,че другите могат да имат различно от твоето мнение и се опитваш да го втълпиш на всички.Е няма да стане.За това по-добре спри като виждаш,че нищо няма да промениш.

Не си прочел-единствено поради причината ,че тези мнения биваха изтривани на секундата!!!
А иначе -такива имаше много-гарантирам ти-даже снощи поне 3-ма човека са с банове поради тази причина!!! ;) ;)Даже и някои и с бой ме заплашваха- :lol: :lol: :lol: :lol:
Както и да е -тука обаче незнам защо повече внимание отделята на мене -отколкото на основната тема!
Изображение

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 18 окт 2010 12:30

Най-добре според мен Г. Атанасов или по познат като Лейди ГА ГА у нас да стане треньор, явно много разбира от футбол :)
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 18 окт 2010 12:33

Не знам защо всички искате и пишете за Стойчо като той за този момент не е никакъв вариант, защото го нямате като опция, човека наскоро ясно и право си го каза да се спрат с тези спекулации и че няма да е треньор на ЦСКА... така че към други погледнете, макар че не треньора е проблем както и в националния, но малко хора се замислят. Винаги най-лесното се избира в България и не само във футбола, но така не се решава един задълбочен проблем, а нещата само се отлагат...
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 18 окт 2010 12:36

Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА- Аз. Други въпроси ? Мога и селекцията да кажа ! Ааа ама чакай дай първо да уволнят предишния. То според весниците в Англия и Руни ще ходи в Реал Мадрид, ама такова нещо не съм разбрал ...
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 окт 2010 12:38

Титан ако освободят Йовановски, то опциите с български имена са точно две, Ангел Червенков или Никола Спасов.
Изображение

olisadebe
Контакти:

Мнениеот olisadebe » 18 окт 2010 12:41

само ИЦО може да ги оправи всичките боклуци в ЦСКА в момента,като се започне от половината некадърни футболисти и се стигне до малоумните ТИТАНИ,АКО И ТОЙ НЕ УСПЕЕ -НЯМА КОЙ.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 12:41

cska_90 казах каквото имам да казвам по темата с твоята личност и спирам.По темата за треньора също се изказах.

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 18 окт 2010 12:46

Трябва да остане Гьоре. Стига с тези малоумни смени. До какво доведоха те бе капацитети? До нещо добро ли? Отбора не върви и хоп единствения виновник треньора и го махат. Това е просташки и профански маниер на управление. Който твърди че честите треньорските смени водят до нещо добро явно не разбира нищо или следи футбол и по- специално ЦСКА от 2 години! Мислете малко- кой играе Гьоре или играчите? Кой подготвя отбора лятото Гьоре или Дочев? Кой ги назначи- Краси Радков ли? Стига са се крили зад треньора всички.
Стига е мълчал Ники Александров един път да има позиция и да им каже че не може по този идиотски начин да се управлява ЦСКА. Журналистите нямат позиция, само се държат като странични наблюдатели и лешояди. Никога не са защитили ЦСКА и не са вдигнали отбора само го тъпчат и налагат ниско самочувствие.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:47

jony написа:Трябва да остане Гьоре. Стига с тези малоумни смени. До какво доведоха те бе капацитети? До нещо добро ли? Отбора не върви и хоп единствения виновник треньора и го махат. Това е просташки и профански маниер на управление. Който твърди че честите треньорските смени водят до нещо добро явно не разбира нищо или следи футбол и по- специално ЦСКА от 2 години! Мислете малко- кой играе Гьоре или играчите? Кой подготвя отбора лятото Гьоре или Дочев? Кой ги назначи- Краси Радков ли? Стига са се крили зад треньора всички.
Стига е мълчал Ники Александров един път да има позиция и да им каже че не може по този идиотски начин да се управлява ЦСКА. Журналистите нямат позиция, само се държат като странични наблюдатели и лешояди. Никога не са защитили ЦСКА и не са вдигнали отбора само го тъпчат и налагат ниско самочувствие.

Единственото изключение е Георги Атнасов-още лятото човека каза какво ще стане- и позна всичко-а вие го изкарвате луД!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”