Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 11:53

Аз пък не искам да сменят треньора.Писна ми на 3 мача да имаме нов треньор.Писна ми да се слуша гласа на една ревлива част от феновете,която след всяка загуба правят трагедии и искат да се сменят всички от собственици до треньори.Точно тези хора явно не гледат как стават нещата в развитите първенства.Явно не разбират,че отбор се гради с години а не с 2-3 мача.А се мислят за големи футболни капацитети.Факт е,че отбора не върви.Факт,е че Титан правят глупости.Но е факт и това,че трябва феновете да помагат на отбора,а не да го боикотират.Седейки извън стадион те си мислят,че помагат.Помагат грънци.Когато публиката я няма вътре за да ревне мощно на стадиона,така,че краката на противника да се подкосят и да вдъхнови обезверените си футболисти резултати няма да има.Зашото един отбор е не само играчи и ръководство,но и публика.Това обаче явно трудно могат да го разберат някои.Те се чувстват хората,които могат да сменят ръководства,треньори,играчи.След всяка загуба реват за смени,без да се замислят,че това ще ни е 6-ти треньор за година и половина,че след него ще дойде друг,който ще докара нови 30 футболисти,които пак ще бъдат определени като некадърници без да им се даде време за адаптация.А въпросната група фенове пак ще реве за смяна,защото не могат да проумеят,че нещо качествено се гради дълго време.Не го разбраха при Андоне,нито при Дочев,сега и при Гьоре.Побързаха да определят тези хора като некадърници,само защото не са направили 10 поредни победи.Искат в отбора да се върнат хора,които са се провалили преди и които са опитвали безброй пъти да се реализират тук.Писна ми от такива работи.Искам Гьоре да остане и да си довърши шампионата и да го оставят да работи и следващата година.Само такаще разберем дали става за ЦСКА или не.Дали сегашните играчи стават или не.Не ми пука.че няма да сме шампиони или няма да сме в 3-ката.Искам да сме там,когато има отбор,който го заслужава-изграден и стабилен.Такъв като Черноморец.Защото инак провалите в ЛЕ пак ще са на дневен ред.

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 18 окт 2010 11:55

Нямат вина "Титан" за вчера! На играчите е платено всичко. Просто са събрани един отбор боклуци, на които не им пука за ЦСКА! Няма смисъл да повтаряме, че в ЦСКА винаги е било пълно с връзкари. И докато е така отбор няма да има. И спрете да плюете толкова по "Титан". Няма кой да ни вземе друг. Няма оферти за клуба! Дори съм чул, че и на тях не им е трябвал футболен клуб. Били са принудени да вземат ЦСКА, за да получат и сметопочистването на някой столични общини! Колкото и да не е вярно едно твърдение, щом се носи слух значи има доза истина!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 11:56

bingo_CSKA написа:Нямат вина "Титан" за вчера! На играчите е платено всичко. Просто са събрани един отбор боклуци, на които не им пука за ЦСКА! Няма смисъл да повтаряме, че в ЦСКА винаги е било пълно с връзкари. И докато е така отбор няма да има. И спрете да плюете толкова по "Титан". Няма кой да ни вземе друг. Няма оферти за клуба! Дори съм чул, че и на тях не им е трябвал футболен клуб. Били са принудени да вземат ЦСКА, за да получат и сметопочистването на някой столични общини! Колкото и да не е вярно едно твърдение, щом се носи слух значи има доза истина!

Титан съвсем скоро няма да ги има!
Изображение

gogotod1
Контакти:

Мнениеот gogotod1 » 18 окт 2010 11:57

За Атанас Атанасов ли чуваш сефте? Ами треньор на Спратак варна и Локо Мездра в годината която не изпаднаха, а влязоха в А група, треньор с про лиценз, сега старши на национални яотбор на БГ до 17г. възраст. Не го познавате защото не гледате на играта като на любима игра и не анализирате кое какво защо!

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 18 окт 2010 11:58

cska_90 написа:
bingo_CSKA написа:Нямат вина "Титан" за вчера! На играчите е платено всичко. Просто са събрани един отбор боклуци, на които не им пука за ЦСКА! Няма смисъл да повтаряме, че в ЦСКА винаги е било пълно с връзкари. И докато е така отбор няма да има. И спрете да плюете толкова по "Титан". Няма кой да ни вземе друг. Няма оферти за клуба! Дори съм чул, че и на тях не им е трябвал футболен клуб. Били са принудени да вземат ЦСКА, за да получат и сметопочистването на някой столични общини! Колкото и да не е вярно едно твърдение, щом се носи слух значи има доза истина!

Титан съвсем скоро няма да ги има!

И кой ще ни вземе, че не ми е ясно?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 18 окт 2010 11:58

аз мисля, че идеалния вариант е Г Димитров --джеки хем пие хем и бие.Това е печелившата комбинация футболист -- треньр за ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 12:02

gogotod1 написа:За Атанас Атанасов ли чуваш сефте? Ами треньор на Спратак варна и Локо Мездра в годината която не изпаднаха, а влязоха в А група, треньор с про лиценз, сега старши на национални яотбор на БГ до 17г. възраст. Не го познавате защото не гледате на играта като на любима игра и не анализирате кое какво защо!

Атанас Атанасов-Орела?Леле-е-е...

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 окт 2010 12:05

cska_90 написа:Абе айде спрете да пишете глупости бе!!Стойчо,Мойчо-кой ще дойде при ТИТАН!!Те са главният проблем -не тренера- и Моуринъо да дойде се тая!!!!!Толква ли сте тъпи,че не го разбирате това??

престани да обиждаш хората в този форум! не знам кой е тъп, но знам, че не си ти човека дето ще раздава такива определения наоколо!

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 18 окт 2010 12:06

cska_90 написа:Титан съвсем скоро няма да ги има!

И откъде го научи това бе момче? Титан ще събират софийския боклук още доста време (дали ми харесва или не е друга тема), а и като собственици на ЦСКА няма алтернатива. Някъде да си видял бизнесмени да се бият кой да купи отбора, защото аз не съм.

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 18 окт 2010 12:09

Dachi написа:Сле уволнението на Гьоре, най-логичния въпрос е КОЙ да е новият треньор. Според мен трябва да е българи, номе и без опит, но българин.
Вашето мнение?

папата само той ще ви оправи това е майтап но вие гоните рекорт за най много сменени тренери за година. Оправайте се че без левски и цска сме за никаде

Върни се в “ЦСКА”