Нещата в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Samo ti
Контакти:

Re: Нещата в ЦСКА

Мнениеот Samo ti » 06 окт 2010 13:48

chorbeto написа:
Samo ti написа:
Samoyl написа:
мойто момче ти добре ли си? значи този анти футболист Платини миналата година в тежък за отбора момент си тръгна , а сега го връщат и се очаква да направи нещо но той е пълен бездарник, видя се миналата година видя се и сега на мачовете с Порто и Локо сф . Той е пълна дупка не е за нашия отбор , само като му видиш движенията , пасовете, тичането , а за играта му като нападател нямам думи . Той е не по-добър от Руи Мигел, така че всякакво мнение бих приел ама да се защитава тази бразилска "перла" ми идва в повече. Относно заплатата му той играе за без пари

Мойто момче първият ми мач на живо на ЦСКА е през 1971 година, така че внимавай с обръщенията. Това първо . Второ Платини не играе без пари в отбора, а само не му се дължат пари когато го нямаше миналия сезон ,пък дължим пари и на черноморец за него. И трето не мога да се сетя колко ,футболисти съсипаха такива умници като теб Като толкова милееш за отбора членски внос платил ли си ,абонаментна карта купил ли си си, на мачове ходиш ли, пред БФС преди две години беше ли или ти си от онези умници ,които стоят пред компютрите и ръсят мозъци без да ги имат. В това съм сигурен, както съм сигурен , ча на мач ходиш само без пари

+1 Евала![/quote]
Драги ми чичо, аз сам на 20 години и ходя на мачове от 2001 година, но това не ме прави по-малко фен на ЦСКА от теб, от началото на годината съм изпуснал единствено мача с Черноморец , за мен е важно да съм на стадиона независимо протести и тем подобни. искам да ти се извиня за обръщението ми преди , дано да го приемеш. А относно перлата аз мнението няма да си променя и доколкото знам ЦСКА спечели делото и решението на съда беше на платини да не се плаща заплата 6 месеца и от ръководството му бе предложено да напусне но той отказа[/quote]
по-малко фен, че си не съм казал,а относно извинението - ти не си ме обидил, исках да ти кажа да не ме учиш на футбол, защото когато ти не си се бил родил аз съм играл в този отбор, така че такива като теб не могад да ме обидят, Но все пак благодаря за извинението.[/quote]
Така значи и аз съм тренирал футбол , но не сам имал щастието да играя за ЦСКА . Радвам се че приемаш извинението но нищо не каза за Платини , моето мнение е че е пълна дупка. А за членския внос ще кажа , че съм съгласен всяка година да се събират пари с подписка от 500 000 фена например по 20 лв за да се закърпя бюджета, но това в нашата страна няма как да стане, защото не е ясно каде ще отидат парите. Абонаментна карта не съм си купил но това не ми пречи да давам всеки мач по 10 лв с изключение на Литекс и Монтана.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 13:51

chorbeto написа:
gld_84 написа:
dhk222 написа:Горчивата истина е:ЦСКА няма треньор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Македонец и футбол-маймуна и космос.

Щото, видиш ли, предишните треньори - П.Дочев и Й. Андоне, като немакедонци, бяха сър Алекс Фъргюсън на Балканите... 10 треньора да смениме, с безхарактерни и разглезени футболисти, мислещи само как да си легнат с поредната манекенка и как да се натряскат в някоя елитна фолк-кръчма, отбор няма да имаме...

колкото и да не ми се иска трябва да цитирам и н.с. от лефски: "Какво като пие и ходи по кръчми, след като на другия ден вкара два гола" . Какво от това , че Джеки преди години едвам го качваха в рейса, на мача играеше най-добре. Това зависи от качествата на футболиста. Меси не може да купим, така че играем с това ,което можем да си позволим. За мен най-важната причина е ,че нямаме лоби в БФС. Повярвайте ми близо съм до футболния съюз и познавам хората от почти всички комисии - те са само лефскари. Ако не подкрепят лефски Литекс и Локо Сф какъв футбол играят те и на кое място щяха да са ако всичко беше честно и нормално. Не мога да се сетя какъв "футбол" играят горепосочените. Първия европейски анонимник ги разкрива. Ако не трябваше да се опрощава наказание на АИК Швеция ,Знаете ли лефски кога щеше да спечели този мач. Така след като отпаднаха шведите не се наложи да ги вадят от евротурнирите за няколко години. Ще ви кажа и нещо друго: Ако не беше Емил Костадинов и неговите пари да покрие някои дългове преди две години щяхме да играем във В група и тогава ми е интересно колко от вас щяха да ходят на мач.

"Ако не трябваше да се опрощава наказание на АИК Швеция ,Знаете ли лефски кога щеше да спечели този мач. Така след като отпаднаха шведите не се наложи да ги вадят от евротурнирите за няколко години."
Я обясни това,че ми стана интересно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

mirata
Контакти:

Мнениеот mirata » 06 окт 2010 14:11

В момента по-добър централен нападател от Платини...няма!
Колкото и страшно да звучи , истината е такава.
Много изтърва, но ще започне и да вкарва.
Шеридън(засадата) с какво е по-добър от него?
Мача с Локо за 20 мин. Платини в колко моменти беше в центъра на атаките на отбора, а Шеридън какво направи цял мач?

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 06 окт 2010 14:28

Тежка зима се задава за цска. Чужденците ще бегат бързо бързо но пък ще остане да им се плаща много. Дължимите суми нарастват всеки изминал ден. Децата ви играят по селата, нямате стадион. Купувач не виждам изобщо да се оглежда. Освен това се задава и правилото на Платини за отбора ако не е на печалба няма да може да купува играчи и тн.Така че преспективата пред цска никак не е розова.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 06 окт 2010 15:23

Съсдадох тази тема, защото донякъде споделям казаното от Майкъла. Не ми харесва облика на отбора. Лошо впечатление ми правят тези пасове успоредно на централната линия или назад.Халфовете стоят с гръб към противниковата врата. Всички се трепят да бъдат нападатели, пълен хаус. Само в ЦСКА го виждам, даже в "по слабите" български отбори играят по грамотно и по красиво.

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 06 окт 2010 15:47

TheClub написа:
mertezaker написа:ЦСКА има най-добрите футболисти и най-лошата организация и ръководство! Там са проблемите!

+1

Точно така!!!
Изображение

Потребителски аватар
sentinel

Мнениеот sentinel » 06 окт 2010 16:27

drakata написа:Тежка зима се задава за цска. Чужденците ще бегат бързо бързо но пък ще остане да им се плаща много. Дължимите суми нарастват всеки изминал ден. Децата ви играят по селата, нямате стадион. Купувач не виждам изобщо да се оглежда. Освен това се задава и правилото на Платини за отбора ако не е на печалба няма да може да купува играчи и тн.Така че преспективата пред цска никак не е розова.

виждам че си фен на Лефски....хайде кажи тогава какви са прспективите пред вашия отбор? Или по точно пред спукания син балон със собственик фалирал винар / неосъществен туристически бос/
:roll:

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 06 окт 2010 16:57

sentinel написа:
drakata написа:Тежка зима се задава за цска. Чужденците ще бегат бързо бързо но пък ще остане да им се плаща много. Дължимите суми нарастват всеки изминал ден. Децата ви играят по селата, нямате стадион. Купувач не виждам изобщо да се оглежда. Освен това се задава и правилото на Платини за отбора ако не е на печалба няма да може да купува играчи и тн.Така че преспективата пред цска никак не е розова.

виждам че си фен на Лефски....хайде кажи тогава какви са прспективите пред вашия отбор? Или по точно пред спукания син балон със собственик фалирал винар / неосъществен туристически бос/
:roll:

Преспективата ни е да се развиваме играво, . Все пак направихме доста добри игри за сега с хубава игра и обрати, докато при вас е страшно,
Всеки рита на боц към чуждото наказателно и там каквото стане. Финансово нямаме проблеми.
докато цеска гледа да просъществува някак си и продължава да взима заеми, което ще доведе до закриване на сегашното дружество и ще правите ново по селата.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

теча
Контакти:

Мнениеот теча » 06 окт 2010 17:28

Само едно уточнение Платини ще играе без заплата до края на договорът си защото присъждането беше 18 месеца без заплати ,а точно тогава му изтича и договорът ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 окт 2010 19:33

chorbeto написа:
1926 написа:Платини ще го пускат ако ще и по 10 положение на полувреме да изпуска. ;) Всичко е бизнес. Но вашите шефове го приемат прекалено буквално.

Като стане въпрос за Платини се сещам две неща:
1.каква радост беше на армията ката разбрахме ,че идва при нас
2.за Бербатов-как беше проявено необходимото търпение към него от страна на Фъргюсън ,въпреки феновете и как той бере плодовете на това сега.
Чух в едно интервю Йовановски да казва "Аз познавам качествата на Платини и ще проявя търпение спрямо него. Знам, че е добър футболист, но не е играл дълго време и е сринат психически "/беше при юношите пратен от умника Дочев/. Смятам това за правилна позиция. Смятам за правилна позиция от страна на собствениците и ако той играе само за да бъде продаден, защото иначе е в тежест на клуба при това безпаричие.
Сещам се и друго по отношение на футболистите: как създаваме от тях големи футболисти при един -два добре дадени паса и после като започнат да грешат ги сриваме и ги сриваме ние феновете. За мен най-голямята трансферна грешка я правим ние феновете- никога не сме подкрепили даден играч след един два слаби мача, а веднага се започва с освиркването и плюенето.и ги сриваме още повече. И за пореден пат ще дам примера с Ливърпул. Въпреки собственици ,въпреки слабата игра на отбора феновете са на Ейнфилд и не освиркват никого , а подкрепят и ето , че нещата се случиха-клуба има нови собственици.
С две думи искам да кажа , че вина за слабите игри имаме и ние феновете, с този негативизъм, с който подхождаме към всичко /дори и в приятелсия мач на представянето/.

[center][/center]

Това е точно така. Платини е добър футболист, но просто много му се насъбра. Ще се отпуши съвсем скоро и ще запеете друга песен. Проблема е в халфовата линия и защитата.

Върни се в “ЦСКА”