chorbeto написа:Samo ti написа:мойто момче ти добре ли си? значи този анти футболист Платини миналата година в тежък за отбора момент си тръгна , а сега го връщат и се очаква да направи нещо но той е пълен бездарник, видя се миналата година видя се и сега на мачовете с Порто и Локо сф . Той е пълна дупка не е за нашия отбор , само като му видиш движенията , пасовете, тичането , а за играта му като нападател нямам думи . Той е не по-добър от Руи Мигел, така че всякакво мнение бих приел ама да се защитава тази бразилска "перла" ми идва в повече. Относно заплатата му той играе за без париSamoyl написа:
Мойто момче първият ми мач на живо на ЦСКА е през 1971 година, така че внимавай с обръщенията. Това първо . Второ Платини не играе без пари в отбора, а само не му се дължат пари когато го нямаше миналия сезон ,пък дължим пари и на черноморец за него. И трето не мога да се сетя колко ,футболисти съсипаха такива умници като теб Като толкова милееш за отбора членски внос платил ли си ,абонаментна карта купил ли си си, на мачове ходиш ли, пред БФС преди две години беше ли или ти си от онези умници ,които стоят пред компютрите и ръсят мозъци без да ги имат. В това съм сигурен, както съм сигурен , ча на мач ходиш само без пари
+1 Евала![/quote]
Драги ми чичо, аз сам на 20 години и ходя на мачове от 2001 година, но това не ме прави по-малко фен на ЦСКА от теб, от началото на годината съм изпуснал единствено мача с Черноморец , за мен е важно да съм на стадиона независимо протести и тем подобни. искам да ти се извиня за обръщението ми преди , дано да го приемеш. А относно перлата аз мнението няма да си променя и доколкото знам ЦСКА спечели делото и решението на съда беше на платини да не се плаща заплата 6 месеца и от ръководството му бе предложено да напусне но той отказа[/quote]
по-малко фен, че си не съм казал,а относно извинението - ти не си ме обидил, исках да ти кажа да не ме учиш на футбол, защото когато ти не си се бил родил аз съм играл в този отбор, така че такива като теб не могад да ме обидят, Но все пак благодаря за извинението.[/quote]
Така значи и аз съм тренирал футбол , но не сам имал щастието да играя за ЦСКА . Радвам се че приемаш извинението но нищо не каза за Платини , моето мнение е че е пълна дупка. А за членския внос ще кажа , че съм съгласен всяка година да се събират пари с подписка от 500 000 фена например по 20 лв за да се закърпя бюджета, но това в нашата страна няма как да стане, защото не е ясно каде ще отидат парите. Абонаментна карта не съм си купил но това не ми пречи да давам всеки мач по 10 лв с изключение на Литекс и Монтана.