Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Мнениеот honda » 05 окт 2010 20:49

delqnski47 написа:
Само да ти напомня,че към юни 2008 собствениците на ЦСКА имаха задължения към държавата от около 2 млрд.лв по-късно достигнаха до около 2,7 млрд. лв.

Не е баш така!До към юни 2008 собствениците на ЦСКА имаха задължения към държавата от около 20-30 млрд,към август 2009 цената е набъбнала до 56 квадрилиона а сега цената вече е достигнала до към 45-46 куадродецилиона лева!
Сбъркал си със сметките май...!Тия са верните,поне според мойте изчисления...

Явно не можеш да четеш - това са задълженията на всички фирми на Митал/Томов към държавата ,доколкото знам към юни 2008 същите бяха и собственици и на ПФК ЦСКА Ад или греша,а?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2010 21:03

Мен,като фен на ЦСКА,кво ми дреме,че Митал/Томов имали задължения от 2 милиарда към държавата?
Като имат задължения да ги съдят!ЦСКА,в момента,има ли нещо общо с този случай!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 окт 2010 21:32

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:
blue_wind написа:Дори и да е истина интервюто пак не четете правилно.Били са изрядни в плащането на осигуровки и данъци на реалните доходи на футболистите,но това не означава ,че клубът няма задължения ,които не са били обезпечени.Точно поради последната причина беше отнет лицензът на ЦСКА.

Е що им го обясняваш,на панчаревци така им изнася,така го тълкуват.
;) :) :mrgreen:

а по причината, че криете данъци ви позволяват да играете в шл ..... ебати олигофренията .......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2010 21:54

След като се крият данъци, защо няма обвинителни актове и наказателни мерки?
И как точно може да се нарече един клуб изряден, ако не е платил и стотинка?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 05 окт 2010 22:59

vaskonti написа:Ами как ти звучат обявени реални заплати в Левски 850лв, а в Литекс 250? Тези неща бяха обявени в парламента. Не знам Батков какво контролира, но след подобни признания би трябвало някой някъде да се поразмърда.

За твое съжаление обявите, пък били те и в парламента, не служат за установяване на данъчни нарушения. За целта се ползват ревизионни актове
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 окт 2010 23:07

delqnski47 написа:Мен,като фен на ЦСКА,кво ми дреме,че Митал/Томов имали задължения от 2 милиарда към държавата?
Като имат задължения да ги съдят!ЦСКА,в момента,има ли нещо общо с този случай!

В момента ЦСКА формално погледнато няма нищо общо. Но ние говорим за 2008 когато въпросните господата Прамод Митал и Ал. Томов доколкото си спомням бяха собственици на ЦСКА.
Мисълта ми беше , какво точно кара колегата mcm да мисли ,че задълженията на ПФК ЦСКА АД към държавата ще бъдат платени след като са декларирани. Никой не е отричял задълженията на фирми( една от които е ПФК ЦСКА АД през 2008) на Пр. Митал/Ал.Томов към държавата. Но това ,че се признават и не се оспорват ,не значи ,че някога ще бъдат платени- никога няма да бъдат платени, защото няма с какво да бъдат платени. Дори и всичката им собственост на територията на Р. България да бъде конфискувана ще бъдат покрити между 10и 15% от задълженията.
Съвсем друг е въпроса дали е законно да бъде разрешена продажбата ПФК ЦСКА АД от Митал на Титан АС. И де факто ,кой е бил собственик на всички активи на Митал през 2008 - държавата или Пр.Митал? И дали държавата не прояви престъпна безстопанственост спрямо своята собсвеност още в края на 2007 и началото на 2008 ,като позволи увеличаване на задълженията на фирмите на Митал с по 5 милиона на ден. Ако държавата просто беше спряла кредитирането на Митал това значеше със сигурност и ликвидация на ПФК ЦСКА АД (нещо за което редовите привърженици на ЦСКА нямат никаква вина,но просто не случиха на собсвеници). ЦСКА беше като аквариума в детската стая в небостъргача на Митал и шансовете им да оцелеят бяха същите като на аквариума ако целия небостъргач се срине до основи.

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 05 окт 2010 23:52

blue_wind написа:Дори и да е истина интервюто пак не четете правилно.Били са изрядни в плащането на осигуровки и данъци на реалните доходи на футболистите,но това не означава ,че клубът няма задължения ,които не са били обезпечени.Точно поради последната причина беше отнет лицензът на ЦСКА.
НА МАЙКАТИ ПУТКАТА ГОВЕЖДА.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2010 00:28

Винаги ме е кефел червения интелект :mrgreen:

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 06 окт 2010 00:41

chervena burq написа:
НА МАЙКАТИ ПУТКАТА ГОВЕЖДА.

:lol: :lol: :lol: Не се нерви БРАТ остави ги да си лаят, и да си величаят Бай Ганьо и
неговите медийни изяви
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 06 окт 2010 01:17

[offtopic]
tprodanov написа:Винаги ме е кефел червения интелект :mrgreen:

Той понеже синия интелект цепи мрака. Айде стига писа глупости много добре знаеш какви малоумници има и сред сините фенове.[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”