Платените фенове!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Платените фенове!!
Най-жалкото в момента е това , че повечето фенове на ЦСКА в момента ги интересува само Левски.Молите се Левски да загуби с повече , за да можете поне за малко да сте щастливи.Това , че сте малко ще се оправи с победите , но дали и манталитетът ви няма вече да е променен?
Niksyy написа:Най-жалкото в момента е това , че повечето фенове на ЦСКА в момента ги интересува само Левски.Молите се Левски да загуби с повече , за да можете поне за малко да сте щастливи.Това , че сте малко ще се оправи с победите , но дали и манталитетът ви няма вече да е променен?
Бате,вярваш ли ми че в момента -ама изобщо не ме интересувате-даже не ви и гледам!!Нашето положение е толкова зле,че...........

Като се намесят парите, някои хора забравят за идеалите и ценностите, които са защитавали преди това. Жалка история е това. ЦСКА вече дори публика няма, а феновете са тотално разделени и си скачат на бой.
-
- Контакти:
nikullas написа:тази тенденция с платените фенове стана много модерна и очаквам тепърва да се развива в България.подобен модел вече работи в литекс,локо пд и спартак варна на инжстрои(не на феновете).дори очаквам до 2-3 години след като се внасят всякакви чернилки от африка като дембеле и т.н да почнат да внасят и публика от там.дават им по 100 лева на месец,те си идват с вувузелите и т.н.това е бъдещето с такива мутри начело на отборите
Какъв подобен модел работи точно пък при нас бе спряло момче ??
А иначе по темата - доста тъжна картинка.При вас в София с тези стюарди положението е трагично.
-
- Контакти:
Е кой е виновен, че от София почти никой не ще да даде пари за билет и да отиде да подкрепя отбора? Фенове сте ама да не опира въпроса до пари. Ако може да ходите, да се понавикате, да си направите кефа, ама без да платите нищо! Е комунизма отдавна си замина и всичко е с пари от 20 години вече. Ако става въпрос на мен мача с Порто ми излезе златен! А дори и да не смятам, че някакви кретени ми счупиха стъклото на колата за да ми откраднат CD - то и ме върнаха с 500 лева назад, мача ми излезе 70 лева. Така че, вместо да разделяте феновете на такива за Европа и на останалите за първенството вземете да ходите редовно на мачовете. Мързи ви да се смъкнете от терасите си и да отидете на стадиона! А ние даваме най - малко 10 пъти повече пари годишно за да гледаме няколко мача! Не защото само тези няколко ни се гледат, а защото само тези няколко можем да си позволиме!
Да, това с платените фенове е много лоша тенденция която почва да се проявява все по често.
Не знам дали помните на световното как Северна Корея бяха платили на стотина китайци да се правят на севернокорейска агитка:)
Иначе като гледам как вървят нещата при ЦСКА, скоро на домакинските ви мачове ще бъдат само платените стюарди. Тия селяни от титан, трябва да ги изринете по-бързо иначе ще ви затрият отбора!
Не знам дали помните на световното как Северна Корея бяха платили на стотина китайци да се правят на севернокорейска агитка:)
Иначе като гледам как вървят нещата при ЦСКА, скоро на домакинските ви мачове ще бъдат само платените стюарди. Тия селяни от титан, трябва да ги изринете по-бързо иначе ще ви затрият отбора!
bingo_CSKA написа:Е кой е виновен, че от София почти никой не ще да даде пари за билет и да отиде да подкрепя отбора? Фенове сте ама да не опира въпроса до пари. Ако може да ходите, да се понавикате, да си направите кефа, ама без да платите нищо! Е комунизма отдавна си замина и всичко е с пари от 20 години вече. Ако става въпрос на мен мача с Порто ми излезе златен! А дори и да не смятам, че някакви кретени ми счупиха стъклото на колата за да ми откраднат CD - то и ме върнаха с 500 лева назад, мача ми излезе 70 лева. Така че, вместо да разделяте феновете на такива за Европа и на останалите за първенството вземете да ходите редовно на мачовете. Мързи ви да се смъкнете от терасите си и да отидете на стадиона! А ние даваме най - малко 10 пъти повече пари годишно за да гледаме няколко мача! Не защото само тези няколко ни се гледат, а защото само тези няколко можем да си позволиме!
Не знам за кои говориш-но аз мач на ЦСКА не съм изпускал-като изключим домакинствата ТОЗИ сезон-поради ясна причина!

cska_90
Ти за ЦСКАр ли се имаш ?
А работата на стюарда е тази.
Като не ви харесва ЦСКА направете нов ЦСКА и вземете стадион "Българска Армия" ама ако ви я дадът.
Ти мислиш ли, че ако беше лесно да се вземе стадиона до сега нямаше да бъде сторено от Илия Павлов, от Божков, от Ал.Томов... ???
Със сигурност по времето на Мултигруп ако бе даден стадиона така както го дадоха на Лефски нямаше да е такова дереджето.... сега.
Плюехте Лупи и какво излезна сега... ???
По негово време отбора беше от към успехи най-добре !
Помниш ли как вие в Пловдив след мача с Ботев когато станахме шампиони какво скандирахте с Дучето ?
Викахте в кръчмата Нещо от сорта Сметката я плаща Томов...
Това да не би на не са платени фенове ?
А всичкото това което прави Дучето е единствено, че му секнаха приходите от клуба... демек Платените фенове сега обвиняват Стюардите, че били платени фенове....
Ти за ЦСКАр ли се имаш ?

Като не ви харесва ЦСКА направете нов ЦСКА и вземете стадион "Българска Армия" ама ако ви я дадът.
Ти мислиш ли, че ако беше лесно да се вземе стадиона до сега нямаше да бъде сторено от Илия Павлов, от Божков, от Ал.Томов... ???
Със сигурност по времето на Мултигруп ако бе даден стадиона така както го дадоха на Лефски нямаше да е такова дереджето.... сега.
Помниш ли как вие в Пловдив след мача с Ботев когато станахме шампиони какво скандирахте с Дучето ?
А всичкото това което прави Дучето е единствено, че му секнаха приходите от клуба... демек Платените фенове сега обвиняват Стюардите, че били платени фенове....
mmitko написа:cska_90
Ти за ЦСКАр ли се имаш ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе какво коментирате -като не знаете!!Какво общо има Дуче-той няма нищо общо с протеста!!Така,че не виждам защо ни слагаш под общ знаменател!!Кои са платени фенове-тия дето даваме по 10 лв за билет-мръзнеме ли бе ????

Това им била работата-хаха-каква-да бият хорат,които просто си позволяват да попитат-какво става със стадиона-това ли е работата-нали всеки има право на мнение!!Ако това за тебе е нормално-не си у ред!

Ама какво сте се захапали за това кой ходи и кой не? Това МАНТАЛИТЕТ на българския запалянко. Той не обича истински отборите си, той обича да ги подиграва, да си избива върху тях проблемите си - финансови, емоционални, всякакви. Българския фен обича победителите. Тук не обичат тези, които са паднали. Ливърпул са пред изпадане, обаче стадионът винаги е пълен. Тотнъм никога досега не бяха играли в Шампионска лига - стадионът винаги пълен. А ние си избираме кой мач да гледаме, защото го избираме или според съперника, или според моментната форма на нашия отбор. И това важи за АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание