юноши
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
юноши
някои знае ли дали някъде може да се гледат мачовете от еврото за юноши
ахмед доган на левски хулиган
Re: юноши
Ами за сега май никъде.За жалост!!
на мен евроспорт ми е надеждата те по принцип дават такива щуротии
По Дарик-радио 

Българските фенове ще могат да гледат директно по телевизията само един мач на националния ни отбор до 19 години от стартиращото в понеделник европейско първенство. Правата за турнира се държат от Евроспорт, но най-големият спортен канал на Стария континент не се съобразява с желанията на българската редакция, а със стратегическите си аудитории. В тази връзка приоритетни на първенството ще бъдат мачовете на Германия. Хубавото е, че немците са в нашата група и ще можем да гледаме директно сблъсъка с тях. По програма тимът на Михаил Мадански трябва да срещне Бундестима на 17 юли (четвъртък) от 21.30 часа.
msm написа:Българските фенове ще могат да гледат директно по телевизията само един мач на националния ни отбор до 19 години от стартиращото в понеделник европейско първенство. Правата за турнира се държат от Евроспорт, но най-големият спортен канал на Стария континент не се съобразява с желанията на българската редакция, а със стратегическите си аудитории. В тази връзка приоритетни на първенството ще бъдат мачовете на Германия. Хубавото е, че немците са в нашата група и ще можем да гледаме директно сблъсъка с тях. По програма тимът на Михаил Мадански трябва да срещне Бундестима на 17 юли (четвъртък) от 21.30 часа.
супер си мерси за инфото
мисля че и другите мачове на отбора ни ще се дават пряко,но по евроспорт 2(там се дават състезанията които са отпаднали от основната програма на евроспорт)успех на момчетата