ЦСКА трети в групата.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА трети в групата.
Оказва се, че след снощния мач не сме последни в групата. Лошото е, че сме на цели 6 точки от втория. Но май ЦСКА се представя по-добре от миналия сезон в ЛЕ.
Re: ЦСКА трети в групата.
Не съм сигорен, но мисля че се гледат вкараните голове преди головата разлика в Лига Европа.Поне снощи по Ринг гледах, че са ни сложили на последно място в групата, макар че головата ни разлика е по-добра от тази на Рапид.
- vladitol
- Контакти:
Yspeh !
[offtopic]imam problemi s kirilicata IZvinqvam se ![/offtopic]

[offtopic]imam problemi s kirilicata IZvinqvam se ![/offtopic]
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- mertezaker
- Контакти:
Трябва да бием Рапид задължително! Нямаме шанс за излизане от групата, но трябва да вземем точки от оставащите мачове!
в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине

- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
b0b1 написа:Не съм сигорен, но мисля че се гледат вкараните голове преди головата разлика в Лига Европа.Поне снощи по Ринг гледах, че са ни сложили на последно място в групата, макар че головата ни разлика е по-добра от тази на Рапид.
ЦСКА е 3-ти....головата разлика е 0-2 т.е -2 гола
на Рапид е 1-5 или -4 гола.....а вкараните голове се гледат когато примерно головата разлика на едните е 4-6 на другите 3-5 и на двата отбора е -2 гола но едните имат повече вкарани....така че явно за объркали нещо от Ринга
и 2 та отбора вчера бяха трагедия едните имаха повече късмет от другите да паднат по малко. Лошото че ме заблуждават че играли добре и изпуснали шанса а ударите точни 11 на 2 за Порто е за какво говорим ако бяха изравнили каква радост щеше да настъпи 

-
- Контакти:
iotur1 написа:в официалният сайт на Лига Европа сме трети, което няма кой знае какво значение, защото първите два дръпнаха доста, а Ринг ТВ няма кво да ги коментираме - онзи водещия така се беше препотил след края на левскарите, че чак ми стана жал, че ще настине![]()
![]()
Най-смешното беше, когато каза на полувремето ако не се лъжа, че Левски губи но не е мачкан.

-
- Контакти:
b0b1 написа:Не съм сигорен, но мисля че се гледат вкараните голове преди головата разлика в Лига Европа.Поне снощи по Ринг гледах, че са ни сложили на последно място в групата, макар че головата ни разлика е по-добра от тази на Рапид.
абе те онова сукалче Данчо с очилата и духовния му баща с брадата, ако могат и 5-ти ще ни сложат, ама са се усетили че групите са по 4 отбора, пък и 5-ците не им харесвали като цифра, та затова...
иначе да не ти пука на кое място сме, снощи си видях отбора да се бори, което означава че е жив и ще го бъде, айде
- mertezaker
- Контакти:
mariaraia на 01 Окт 2010 12:16
и 2 та отбора вчера бяха трагедия едните имаха повече късмет от другите да паднат по малко. Лошото че ме заблуждават че играли добре и изпуснали шанса а ударите точни 11 на 2 за Порто е за какво говорим ако бяха изравнили каква радост щеше да настъпи
Това е Порто! Какво искаш да ги надиграем ли?