САМО ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mon1nho написа:stanchev-cska написа:Това НЕ Е ЦСКА. Това е АД на ''титан''. Който иска да го подкрепя. Докато МУТРИТЕ управляват футбола ще е така. Говоря за всички отбори.
ГА ти ли си бе бате? Айде стига с това не било ЦСКА а к'во е? АД на титан ми било. Правят глупоси но все пак заради тях съществуваме и този който се изказва най-остро с/у тях в началото ги издигаше в култ. все 1 бяха някакви богопомазани. помните ли? как им се дупише този мустакатия? какви хубави статиики пишеше за тях. сега обърна палачинката. и вие бързо забравихте че преди 2 години бяхме без лиценз и без отбор. сега 2ра поредна година играем в ЛЕ. да правят грешки много при т'ва и аз не ги искам за собственици но това е положението и ще отида да си подкрепя отбора.
пелинат написа:Престанете да му обръщате внимание на cska90 и не му отговаряйте, тези теми за бойкоти ги дъвче вече два месеца.Той още не е станал цесекарин ако е на 18години,не е виждал как са играли Д.Пенев,Д.Якимов,Ц.Василев,Г.Денев,Б.Колев,Л.Пенев,Костадинов,Стойчков и десетки други армейски футболисти и седнал да ми прави бойкоти на отбора ЦСКА.Като мразиш Титан застани пред офиса им със себеподобните си и протестирай,но да използваш момента когато предстой важен двубой на отбора и да се правиш на интересен е предателство спрямо магията ЦСКА,ако въобще знаеш за какво става въпрос.Днес синята част от България се надява Порто да бие с разлика за да си върне за 1:17 от преди години.Вместо по-добрата част от България да се обединим и подкрепим отбора,подчертавам отбора,а не Титан,се занимаваме с разни пубертети които се правят на интересни.Ние ще сме вътре на стадиона 15-20 хил. и след мача сме готови да минем край Ариана да ви видим Вие колко сте .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта