Бойкотът продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Re: Бойкотът продължава!

Мнениеот rostiii » 30 сеп 2010 15:41

Хлапашките простотии на анти-ЦСКАрите край нямат!Хора,които заради собственото си его искат да закопаят отбора,пращайки го в Б или дори във В-група не са никакви фенове,а продажници!С тия си действия вие обслужвате интересите на баткоф,ганчеф и ко!Те точно това искат-ЦСКА извън А-група,а после да се разформирова,като всички кадърни играчи откажат или избягат от ЦСКА!Но вие или сти плиткоумни и не го разбирате,или много добре го разбирате!В първия случай сте тъпи,след като толкова хора ви го обясниха,а вие не "приемате",а във втория сте предатели!Сами си изберете как да се титулувате! :evil: Във всеки случай нямате нищо общо със ЦСКА и великата му публика!С това спирам да коментирам вече тъпият ви начин на протест-"Който има уши-ще чуе,който има акъл-ще разбере,КОЙТО ИМА СЪРЦЕ-Е ФЕН НА ЦСКА"!!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 30 сеп 2010 15:41

mon1nho написа:
stanchev-cska написа:Това НЕ Е ЦСКА. Това е АД на ''титан''. Който иска да го подкрепя. Докато МУТРИТЕ управляват футбола ще е така. Говоря за всички отбори.

ГА ти ли си бе бате? Айде стига с това не било ЦСКА а к'во е? АД на титан ми било. Правят глупоси но все пак заради тях съществуваме и този който се изказва най-остро с/у тях в началото ги издигаше в култ. все 1 бяха някакви богопомазани. помните ли? как им се дупише този мустакатия? какви хубави статиики пишеше за тях. сега обърна палачинката. и вие бързо забравихте че преди 2 години бяхме без лиценз и без отбор. сега 2ра поредна година играем в ЛЕ. да правят грешки много при т'ва и аз не ги искам за собственици но това е положението и ще отида да си подкрепя отбора.

Донякъде си прав. Много надежди се влагаха в титаните, защото сигурно помниш какво направи чичко Томов с нас? а за ЛЕ голямо влияние има регламентът, за да играем втора поредна година в групите :)

@rostiii , може и да си прав, но говориш с изключително остър тон и никой няма да приеме думите ти както трябва.

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 30 сеп 2010 15:46

Пичове стига глупости !
Отборът ни играе с Порто и има нужда от всеки един от нас. Имат нужда : М.Дечев, Р.Трифонов, Т.Янчев, П.Виданов, С.Делев и може би още няколко играчи, но на мен лично ми е достатъчно за да съм там, а не пред стадиона.
Не ми пука за Титан, Еспозито, Макароне и Спагети и т.н., пука ми за другите , дето ги изброих и дето знам, че им пука за мене.
Колкото до протестите, що не обявите дата и час и да се съберем, аз ще дойда, пред офиса на Титан или пред Министерството на спорта да си искаме базата или на майната му гъзина, ама не пред стадиона по време на мача. Просто не му е там мястото и времето. Изправете се пред т.н. "буклуци" с лицата и имената си, стига протести с шалче през лицето и качулка на главата-лесно е, но е много-ама много тъпо. Не виждам нищо страшно в това, освен това ще видим колко човека действително милеят и искат нещо да се промени в този отбор.
Айде на мача, по интересно ще е от видеостената и по-добре да си между 20 000 души, отколкото между 14

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 сеп 2010 15:51

Абе незнам дали точно томов ни го направи (имаше вина -голяма но не основна). как така регламента ни помогна? с кой играхме миналата година за влизане, помниш ли? грешката на титаните е че махнаха любо защото беше на път да овладее тотално съблекалнията, от там дойдоха и най-големите сривове. другото което е най-лошо е че всеки ден изтича информация за неплатени разходи и все повече дългове, а никой не ги опровергава... явно нямат пари хем да плащат задълженията от томово време хем да издържат отбор, който да се бори за титлата. тук им идват и странични фактори като синьото БФС , това че единствени (не)плащат наем за базата и стадиона си (тук отново бойкотиращите фенове както и ние не бойкотиращите не направихме нищо а просто давахме акъл) феновете вече не ги подкрепят .. нов отбор отново се гради и всичко това им идва в повече. не искам да съм им адвокат но малкоооооооо разбиране трябва да проявиме и поне в тези европейски сблъсъци, всеки фен на ЦСКА мисля че ще ме подкрепи винаги са били, ще бъдат и СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗА ЦСКА. поне докато заработи клубът нормално (дай боже и това да стане) да си подкрепиме отбора в най-важните моменти ( пък колкото повече и в другие мачове толкова по-добре)

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 30 сеп 2010 15:56

Това с този бойкот е пълна глупост. Вярно Борисов не притежава неободимите качества да ръководи един голям футболен клуб, но с този бойкот се удря по името на ЦСКА, а не по това на Борисов.

stanchev-cska
Контакти:

Мнениеот stanchev-cska » 30 сеп 2010 15:57

Собствениците (всички) са хора от криминалния подземен свят. През целия си живот те са работили и са се развивали благодарение на ''партията майка''. Рекет,изнудване,кражби,убийства - това е техния живот. Изведнъж хоп - във футбола работят честно и почтенно....има ли хора които да вярват в това - май НЕ. Истината е,че футбола в България е като ''КЕЧ-а'', за наивници и малки деца....НЕ Е ИСТИНСКО СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ. А че не е професионален е ясно.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 30 сеп 2010 15:59

@ mon1nho

Казах две поред години. Имах предвид тази, защото ако не бяхме с ТКЗС, групи през крив макарон щяхме да гледаме.

Дано размислите тези, които не искате да дойдете на стадиона и накрая да сте там. Силно се надявам.
Успех и само ЦСКА

пелинат

Мнениеот пелинат » 30 сеп 2010 16:07

Престанете да му обръщате внимание на cska90 и не му отговаряйте, тези теми за бойкоти ги дъвче вече два месеца.Той още не е станал цесекарин ако е на 18години,не е виждал как са играли Д.Пенев,Д.Якимов,Ц.Василев,Г.Денев,Б.Колев,Л.Пенев,Костадинов,Стойчков и десетки други армейски футболисти и седнал да ми прави бойкоти на отбора ЦСКА.Като мразиш Титан застани пред офиса им със себеподобните си и протестирай,но да използваш момента когато предстой важен двубой на отбора и да се правиш на интересен е предателство спрямо магията ЦСКА,ако въобще знаеш за какво става въпрос.Днес синята част от България се надява Порто да бие с разлика за да си върне за 1:17 от преди години.Вместо по-добрата част от България да се обединим и подкрепим отбора,подчертавам отбора,а не Титан,се занимаваме с разни пубертети които се правят на интересни.Ние ще сме вътре на стадиона 15-20 хил. и след мача сме готови да минем край Ариана да ви видим Вие колко сте .

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 сеп 2010 16:15

пелинат написа:Престанете да му обръщате внимание на cska90 и не му отговаряйте, тези теми за бойкоти ги дъвче вече два месеца.Той още не е станал цесекарин ако е на 18години,не е виждал как са играли Д.Пенев,Д.Якимов,Ц.Василев,Г.Денев,Б.Колев,Л.Пенев,Костадинов,Стойчков и десетки други армейски футболисти и седнал да ми прави бойкоти на отбора ЦСКА.Като мразиш Титан застани пред офиса им със себеподобните си и протестирай,но да използваш момента когато предстой важен двубой на отбора и да се правиш на интересен е предателство спрямо магията ЦСКА,ако въобще знаеш за какво става въпрос.Днес синята част от България се надява Порто да бие с разлика за да си върне за 1:17 от преди години.Вместо по-добрата част от България да се обединим и подкрепим отбора,подчертавам отбора,а не Титан,се занимаваме с разни пубертети които се правят на интересни.Ние ще сме вътре на стадиона 15-20 хил. и след мача сме готови да минем край Ариана да ви видим Вие колко сте .

+10000000000000000000000! В 6 имам среща на орлов мост с мойте авери и отиваме на ариана да ги видим тия мушмороци, аз лично се съмнявам да са там, камоли да имат тв стена!

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 30 сеп 2010 16:42

Според мен всеки има право да изказва свободно мнението си и позицията си.Момчетата смятат ,че това е правелния подход ОК тогава да продължават.На стадиона друг ще заеме местата им.Аз имам собствено мнение по въпроса и се придържам към него.Титан са смешни ,но колкото и да гледам червения си шал никаде по него не намирам надписа Титан.Има само 4 букви и те са ЦСКА.Отивам на мача заради тях,заради приятелите ми който ще бъдат навсякъде в сектора около мен.Те тези които се намират около мен те са ЦСКА защото носят магията.Онези на терена и в управата са преходни,НИЕ СМЕ ВЕЧНИ .

НИЕ СМЕ ЦСКА това е !!!!
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Върни се в “ЦСКА”