cska_90 написа:Alex написа:cska_90 написа:Нека хората, които не биха се примирили с падението и деградацията на нашия клуб, заповядат на езерото ''Ариана''. Ще бъде осигурена видеостена!!!

14
братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)
Именно!!Ама как да им го обясниш-да те тъпчат-да ти се подиграват,да се гаврят с любовта ти-а ти да им се радваш и да им пляскаш!!Ебати робското мислене!!

На кой пляскаме? Ние да не сме фк левски, че да пляскаме на собственика си, след като си е правил пълна гавра с нас толкова време? Аз съм от ЦСКА, отивам на мач на ЦСКА. ЦСКА за мен е нещо много повече от Титан. Никога няма да ръкопляскам на титаните. Аз отивам да подкрепям ЦСКА, не някой друг. Това че в момента ЦСКА е в ръцете на тея означава ли, че трябва да ги изоставя? Или да го перифразирам, защото това за робското мислене ме подсети.
Трябвало ли е да оставят българите, българските земи и идеята България, когато сме били под чужда власт, само защото си правят онея гавра, колят и бесят? Трябвало ли е всички да се изнесат и да ги оставят, докато не решат да напуснат нашите територии? Трябвало ли е да се махнат от българските земи, за да победят? Отговорът е "не". ( Примерът не е с изключителна аналогия, но основното се схваща)