Бойкотът продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкотът продължава!

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:21

Jorkorazporko написа:Немога да приема, че един истински цскар ще бойкотира отбора си в тежък момент! Много е жалко! CSKA 90 плащат ли ти да го правиш? Или омразата ти към титан тотално е помрачила любовта към отбора? Не мога да те разбера...

Да по 300 лв на мач!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А ако събера още хора ще стане и 400 -затова и пиша тука!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2010 15:23

cska_90 написа:
delqnski47 написа:Не,приемам вашто мнение,напълно ви разбирам какво целите,но това,което правите е безмислено,защото не сме всички!Аз,може би ще се навия да бойкотирам,но винаги ще има хора,които ще ходят!Затова цялата тая работа,дето я правите няма смисъл!Всъщтност има смисъл...вреди се на отбора!На Титан също ще навредим,но ако сме ВСИЧКИ(потретвам) пред телевизорите!
И тъй като,поради тези причини знам,че е безсмислено да бойкотирам,аз ходя на мачове!

А затова,че не сме всички,ние ли сме виновни-сам акзваш,че ако сме всички ще има резултат-еми какво чакате-идвайте-па да видим дали няма да се променят нещата!! ;)

Никъв шанс да сме всички!Просто го забрави този вариант!Когато някое общество протестира,то то трябва да е на ЕДНО мнение!Но в нашия случай не е така!!!!!!
И тъй като НЯМА КАК всички да са бойкотиращи,идвайте на стадиона па там псувайте и правете каквото искате,защото в момента единственият ефект,който правите с бойкотите е вреда към отбора,нищо повече....
Аз съм го прием този факт и не се правя на инат!Затова вечерта ще бъда там,където всеки верен фен на ЦСКА трябва да бъде...на стадиона!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 30 сеп 2010 15:26

ако пред стадиона има повече от 150-200 човека , ще ви призная. Това е най-тъпия и смешен начин за протест, като си седнете с бирите пред видео стената ще бъдете чути и видяни нали? Смешно е нали всички обичаме ЦСКА , а отбора сега има нужда от нас. Жалко че и феновете вече вървим надолу. И да кажа не защитавам боклуджийте , но все пак е криза , може би наистина имат план за нов стадион , наистина се правят ремонти на Панчарево, намалиха цените на билетите , започват да се разплащат. А и в момента едва ли има кои да купи и да издържа ЦСКА, за това моето мнение е . че трябва да се обединим и да си подкрепяме отбора. САМО ТИ В СЪРЦАТА НИ

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 30 сеп 2010 15:28

Alex написа: братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)

Хайде всеки да си гледа неговата паничка, ок??
Вашите бойкоти до какво стигнаха ??? Къде са ви плакатите? Или си мислите, че заради тях Батков, видиш ли се впечатлил и направи супер селекцията??? НЕ, просто му провървя, и сега пак всеки ден е във вестниците, пак се тупа в гърдите....но като отвори зимният трансферен прозорец и ви разпродаде негърчетата, пак ще си говорим....

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 30 сеп 2010 15:28

cska_90 написа:
Alex написа:
cska_90 написа:Нека хората, които не биха се примирили с падението и деградацията на нашия клуб, заповядат на езерото ''Ариана''. Ще бъде осигурена видеостена!!! ;) ;)
14

братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)

Именно!!Ама как да им го обясниш-да те тъпчат-да ти се подиграват,да се гаврят с любовта ти-а ти да им се радваш и да им пляскаш!!Ебати робското мислене!! :evil:

На кой пляскаме? Ние да не сме фк левски, че да пляскаме на собственика си, след като си е правил пълна гавра с нас толкова време? Аз съм от ЦСКА, отивам на мач на ЦСКА. ЦСКА за мен е нещо много повече от Титан. Никога няма да ръкопляскам на титаните. Аз отивам да подкрепям ЦСКА, не някой друг. Това че в момента ЦСКА е в ръцете на тея означава ли, че трябва да ги изоставя? Или да го перифразирам, защото това за робското мислене ме подсети.
Трябвало ли е да оставят българите, българските земи и идеята България, когато сме били под чужда власт, само защото си правят онея гавра, колят и бесят? Трябвало ли е всички да се изнесат и да ги оставят, докато не решат да напуснат нашите територии? Трябвало ли е да се махнат от българските земи, за да победят? Отговорът е "не". ( Примерът не е с изключителна аналогия, но основното се схваща)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 сеп 2010 15:29

Alex написа:
cska_90 написа:Нека хората, които не биха се примирили с падението и деградацията на нашия клуб, заповядат на езерото ''Ариана''. Ще бъде осигурена видеостена!!! ;) ;)
14

братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)

я се скрий, а вие нямате нужда?! Миналата година като ние мачкахме на ред а вие бяхте на 8мо място, без селекция, без треньор, съсипани от казански афери измислени от собствения ви президент, който е същата долна отрепка като Селския, Дражев и пр., тогава се бяхте покрили наред с комнунистическата издънка дето ви краде най - безпардонно отбора, тогава да си бяхте изгонили президента и на ново от В група! ....

Но за едно нещо ви правя евалата, бойкотирахте, но цивилизовано! Тия наще още малко ще закрият отбора и ще избият футболистите и треньорите само и само титан да се махне!

stanchev-cska
Контакти:

Мнениеот stanchev-cska » 30 сеп 2010 15:31

Това НЕ Е ЦСКА. Това е АД на ''титан''. Който иска да го подкрепя. Докато МУТРИТЕ управляват футбола ще е така. Говоря за всички отбори.

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 30 сеп 2010 15:33

Jorkorazporko написа:
Alex написа:
14

я се скрий, а вие нямате нужда?! Миналата година като ние мачкахме на ред а вие бяхте на 8мо място, без селекция, без треньор, съсипани от казански афери измислени от собствения ви президент, който е същата долна отрепка като Селския, Дражев и пр., тогава се бяхте покрили наред с комнунистическата издънка дето ви краде най - безпардонно отбора, тогава да си бяхте изгонили президента и на ново от В група! ....

Но за едно нещо ви правя евалата, бойкотирахте, но цивилизовано! Тия наще още малко ще закрият отбора и ще избият футболистите и треньорите само и само титан да се махне!

Щом синьофците подкрепят БОЙКОТИРАЩИТЕ, значи има нещо гнило :). Възможно ли е БОЙКОТИРАЩИТЕ да получават пари от някой за правят проблеми и да разделят феновете. Мисля че "ДА"!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 сеп 2010 15:35

stanchev-cska написа:Това НЕ Е ЦСКА. Това е АД на ''титан''. Който иска да го подкрепя. Докато МУТРИТЕ управляват футбола ще е така. Говоря за всички отбори.

Напротив това е ЦСКА, титан минава транзит през отбора! Но вие не сте цесекари! Неможе да се отречеш от отбора заради омраза или несъгласие с управлението му, а като параван да казваш,че го правиж за добро на отбора!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 сеп 2010 15:36

stanchev-cska написа:Това НЕ Е ЦСКА. Това е АД на ''титан''. Който иска да го подкрепя. Докато МУТРИТЕ управляват футбола ще е така. Говоря за всички отбори.

ГА ти ли си бе бате? Айде стига с това не било ЦСКА а к'во е? АД на титан ми било. Правят глупоси но все пак заради тях съществуваме и този който се изказва най-остро с/у тях в началото ги издигаше в култ. все 1 бяха някакви богопомазани. помните ли? как им се дупише този мустакатия? какви хубави статиики пишеше за тях. сега обърна палачинката. и вие бързо забравихте че преди 2 години бяхме без лиценз и без отбор. сега 2ра поредна година играем в ЛЕ. да правят грешки много при т'ва и аз не ги искам за собственици но това е положението и ще отида да си подкрепя отбора.

Върни се в “ЦСКА”