Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dobri.stoqnov
Контакти:

Шампионска лига

Мнениеот dobri.stoqnov » 24 фев 2009 18:05

ами като няма какво дагледаме дайте да се порадваме на Шампионската лига . там човек гледа качествен футбол . дано бербатов да имакасмет срещу оинтер . а на края искам да се извиня на всички за правописните греШки който съм допуснал в предиШното си писмо . ще се постарая да не допускам повече греШки . нопрограмата дс която работя за незриящи отвреме на време ме обърква и за това допускам греШки а не нарочно . айде само цсйка .

hilllti
Контакти:

Re: Шампионска лига

Мнениеот hilllti » 24 фев 2009 18:58

някой да даде линк за оналайн гледане на мача

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 24 фев 2009 19:05

dobri.stoqnov написа:ами като няма какво дагледаме дайте да се порадваме на Шампионската лига . там човек гледа качествен футбол . дано бербатов да имакасмет срещу оинтер . а на края искам да се извиня на всички за правописните греШки който съм допуснал в предиШното си писмо . ще се постарая да не допускам повече греШки . нопрограмата дс която работя за незриящи отвреме на време ме обърква и за това допускам греШки а не нарочно . айде само цсйка .

Добри, не се притеснявай, нека тези които ти правят забележки се засрамят малко.

Потребителски аватар
armandov
Контакти:

Мнениеот armandov » 25 фев 2009 13:03

Дайте някой линк да гледаме Спортинг - Байерн М
Когато умра не искам за мен плач на колене,а да ме помнят като човек от Сектор Г-е!!!

http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”