Ненужните в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fantom 2
Контакти:

Re: Ненужните в ЦСКА

Мнениеот fantom 2 » 29 сеп 2010 16:15

stannn написа:
fantom 2 написа:
stannn написа:ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.

А ти ли ще застанеш на неговото място бе разбирач ... :lol: :lol: :lol:

Ако съм аз поне няма да мисля само за собствените си задни части. Парите не са всичко.

Първо със сигурност няма да си ти , щото и хал хабер си нямаш от футбол ... Второ , ти от къде знаеш кой за какво си мисли ? Да не си ектресенс и да гледаш на боб ... И трето , парите не са всичко , но с тях живота изглежда по друг начин ... ;)

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

Мнениеот cskara_92 » 29 сеп 2010 16:17

Sofiazapadultrasa написа:
stannn написа:Пропускате един. Бандаловски. Тоя го изритаха от Локо София и Литекс, а ние го взехме. Поредния Орлинчо. ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.

Абе тук си в грешка приятел....Бандата въпреки че е левскар и в червата както и Данчо Минев е много добър футболист сигурен съм че след някой мач ще почнете да го хвалите въпреки че сега е нормално да сте враждебно настроени към него!!!Класи над Минев,Виданов,Грило та и от Коце Стоянов !!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXA Йордан Минев ЛЕВСКАР XAXAXAXAXAXAXAx Бандата по-добър от Минев и Коце Стоянов. :lol: :lol: :lol: .Не ме разсмивай бе левскарче пребито.Само да ти кажа,че по-добри защитници от Стоянов и Й.Минев в България няма :!: :!: :!:

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 29 сеп 2010 16:17

milanov69 написа:Вземете и Лео Меси...нищо че е контузен в момента ! А, да и Дрогба също ства нали ? :)

Аааа не ... Дрогба е много дърт и не става. Що се отнася до Меси , то вече си имаме и по добри от него. :idea:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 сеп 2010 16:19

fantom 2 написа:Първо със сигурност няма да си ти , щото и хал хабер си нямаш от футбол ... Второ , ти от къде знаеш кой за какво си мисли ? Да не си ектресенс и да гледаш на боб ... И трето , парите не са всичко , но с тях живота изглежда по друг начин ... ;)

Щом толкова го харесваш Костадинов си го вземи у вас. Да се маха. Колкото пъти е бил на Армията като началник толкова пъти сме тръгвали надолу.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 29 сеп 2010 16:23

stannn написа:Щом толкова го харесваш Костадинов си го вземи у вас. Да се маха. Колкото пъти е бил на Армията като началник толкова пъти сме тръгвали надолу.

Това дето си го написал са пълни глупости ... Кога ЦСКА е тръгвал надолу , защото Емо е бил спортен шеф ? И за предложението ... Аз у нас си нямам футболен отбор , за да го взимам. Емо Костадинов си е на мястото точно в ЦСКА , а ако на теб не ти отърва , то извади пари , купи клуба и го смени ... ;)
Последна промяна от fantom 2 на 29 сеп 2010 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 29 сеп 2010 16:23

cskara_92 написа:
Sofiazapadultrasa написа:
stannn написа:Пропускате един. Бандаловски. Тоя го изритаха от Локо София и Литекс, а ние го взехме. Поредния Орлинчо. ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.

Абе тук си в грешка приятел....Бандата въпреки че е левскар и в червата както и Данчо Минев е много добър футболист сигурен съм че след някой мач ще почнете да го хвалите въпреки че сега е нормално да сте враждебно настроени към него!!!Класи над Минев,Виданов,Грило та и от Коце Стоянов !!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXA Йордан Минев ЛЕВСКАР XAXAXAXAXAXAXAx Бандата по-добър от Минев и Коце Стоянов. :lol: :lol: :lol: .Не ме разсмивай бе левскарче пребито.Само да ти кажа,че по-добри защитници от Стоянов и Й.Минев в България няма :!: :!: :!:

Абе мижетуркоо утрепана Данчо Минев е юноша на Левски а навремето когато играха със брат му Веско още във Беласица не изпускаха мач на Левски много пъти са идвали в сектор Б...като незнаеш не се изказвай неподготвен Минев и Стоянов най-добри в А група :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хахахахаха смешник

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 29 сеп 2010 16:29

milanov69 написа:Вземете и Лео Меси...нищо че е контузен в момента ! А, да и Дрогба също ства нали ? :)

Имаме Шеридън и Трекаричи, за кво са ни тия бездарници!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 сеп 2010 16:54

cskara_92 написа:Пуснах темата,защото искам да разбера вашето мнение отностно това кои играчи трябва да останат в ЦСКА, кои да си тръгнат и на кои позиции имаме нужда от нови.СПОРЕД МЕН В ЦСКА МЯСТО НЯМАТ:

Вратари:Караджата и Чавдаров(миналата година не станашме шампиони заради тези двамата,поне 50% от головете бяха техни)

Защитници:А.Попов(не се наложи като титуляр,грешката срещу Левски),
П.Виданов(старае се,понякога нещата се получават,но повечето пъти не е така. Добър,но не за ЦСКА.Голяма дупка е понякога)
Еспозито(без коментар,според мен един супер силен мач срещу Порто само може да го спаси,но силно се съмнявам да е титуляр
*Фабрицио Грило(очаква се много от него,игра добре срещу Славия,но такива чупливи играчи не ни трябват,дано да се докаже)

Халфове:Коста Янев(миналата година неизменен титуляр,тази година твърда резерва,свършен е за ЦСКА)
Томи Костадинов ПОД НАЕМ!!!
Н.Манчев(просто нямам думи,незнам в А група каде може да е титуляр,а ние още го държим)

Нападатели:
Митко Илиев(много се надявах това момче да е тази 9ка,която я търсим от много време,но явно мн съм се объркал с него)
Саидходжа(най-слабият ни нападател от много време насам)
Тибони(виж Саидходжа :) :lol: )

НОВИТЕ!!!
1.Задължително да задържим Мболи и да земем някои качествен за резерва или поне да дават повече шанс на Стойчев
2.Задължително 2ма централни защитника-Хайри и В.Илиев не са лоши варианти.
3.Халф от сорта Маркиниос(да играе добре като плеймейкър и като дефанзивен халф)*мн трудно ще е да намерим такъв*
4.Нападател,който да е конкурент на Платини и на Шеридан.Добри варианти за мен са В.ДимиТров,М.Тошев,Карвалио

САМО ТАКА СИ МИСЛЯ,Че ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО,НО ТИТАНЧЕТАТА ТРЯБВА ДА СЕ БРЪКНАТ МАЛКО ПО- ДЪЛБОКО :lol: :lol: :lol:

САМО ЦСКА

Със сигурност на 100 процента трябва да си тръгне Николай Манчев дори и без финансови претенции. За Томи Костадинов най-добре да се даде под наем, съгласен съм. Не е готов за ЦСКА още, малко се притеснява да играе мъжки футбол ми се струва, в смисъл при мъжете, щот доскоро е бил при юношите. Чавдаров да го продадат при първа възможност, дори и за малко пари. Колкото успеем да вземем от него, все ще е нещо. Караджата може да изкара този сезон, даже да го пуснат в още някой мач, да му вдигнем малко мизата и при първа възможност да го шитнем някъде в чужбина. все пак има добри характеристики, младежки национал- тва-онова, пазил срещу Динамо Москва и т.н. Коста Янев кво стана с тва момче. той тотално се изгуби. Много лошо стана с него. А при Любо беше и титуляр в някои мачове. Най-добре е да го продадат и него навънка някъде, ако се вземат поне 200 хиляди евро за него ще е добре. Попов има хронични проблеми с рамото. На него всяко трето падане и си изважда рамото. Саидходжа и Митко Илиев също не са лоши играчи, но за някой отбор като Миньор по-скоро. Всички нови включително и Еспозито и Грило трябва да им се даде шанс поне до края на шампионата да покажат качествата си. Аз съм на мнение, че утра трябва да играят и двамата. Да ги видим колко струват в действителност срещу тим от класата на Порто. Така или иначе който и да пусне Гьоре отзад, едва ли има голямо значение. Супер трудно ще е и шансовете ни са минимални
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 29 сеп 2010 17:10

Когато почнеме да пълниме стадиона , тогава може да имаме претенции кой да купим и кой да продадем ... И дали 200 000 евро са малко и кой футболист да пуснем без финансови претенции или с минимални такива. Щото в момента бюджета на ЦСКА не се прави , както трябва да е на практика от купените билети и артикули от феновете , а от парите на Титан. Който плаща , той поръчва и музиката ... А с 500 човека на стадиона и 2 000 лева приход от тях не можем да платим и наема на жилищата на двама , трима футболиста , камо ли някоя и друга заплата. Дорде се правите на много разбиращи и бойкотиращи нямате право на глас ... Мисля , че съм го написал разбираемо и за неграмотните. Нали danko_sot ... :idea: 8-) :lol:

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 сеп 2010 17:29

Ненужните според мен в ЦСКА :

1.Павел Виданов - няма място в отбора на ЦСКА ... няма класа,много рисков футболист и всяко негово отиграване е заплаха за нашата врата предвид защитната му позиция и близоста до вратата ни.

2.Еспозито - до тук пълна дупка,овисва много често в малкото мачове в които е играл. Няма скорост,надбягват го бавните ,много е тромав иначе личи че има опит,но ни трябва някой по-бърз централен защитник

3.Караджов - НЕ КОМЕНТИРАМ !

4.Николай Манчев - пълно недоразумение

5.Митко Илиев - играе със сърце,но няма класа за ЦСКА

6.Коста Янев - много слабо се представя този сезон неознавам е и ако така продължи мисля,че нямаме нужда от него

Аз имам един интересен поглед върху един футболист и мнение за него ... Считам,че ако Сайдходжа бъде преквалифициран като опорен халф може да бъде полезен на отбора ( висок е и играе добре с глава, има скорост,задържа добре топката притежава и добър пас,бори се и може да отнема топки ... разбира се има и плътен и силен удар),но ако ще бъде държан за да играе като нападател,моето мнение е че няма да бъде толкова ефективен и тогава няма да ни свърши работа в отбора. Има много подобни примери в футбола когато даден футболист е преквалифициран на друг пост и наистина се справя по-добре,дори сега се сещам за Асен Букарев,който като нападател беше пълно разочарование,но като опорен халф се справи много по-добре ...

Костадин Стоянов като партньор на Акуаро според мен ще са супер като централни защитници и ще сме много по-стабилни в защита.

Останалите според мен имат място в отбора,но просто им трябва време за да се сработат и отбора да показва максимума си. Мисля ,че ЦСКА има голямо бъдеще с всички тези млади и талантливи футболисти в състава си
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”