ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Мнениеот sedem_!_dva » 23 фев 2009 00:16

Аре бе кво толкова дискутирате, големо нещо е станало, свалили са една табела и са счупили няколко лампи, че чак е написано "Армията"-потрошена :lol: Това да беше проблема на българския футбол, та да се кахърим. Има толкова помия в него, че тези които са го направили това са най-малкия проблем.
Такива в агитките има по целия свят без изключение, ще има и за в бъдеще и никога това няма да се промени :!:
И стига давахте за примери някакви други държави, които са на светлинни години във всички сфери на живота от нас, с тях не може да се сравняваме. Ебати празните коментари в тази тема :lol:
А онзи па от по-горе northss, гласувайте има смисъл и за кого да гласуваме, за Бойко ли или за Болен, които ще продължат по същия добре отъпкан път на далаверите и прикриване на злоупотребите на предишното правителство. Какво стана с референдума, който се опита да направи Слави-едно голямо нищо, както всеки хубав замисъл в България.
Съжалявам ама това беззаконие и простотия само ще се засилва в страната, вследствие от лошите условия за живот на голяма част от българите и то главно на тези, които ходят по стадионите.
NON MOLLARE MAI

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 23 фев 2009 00:25

slavia_forever написа:
Oки ,извинявай трима сте :D :D :D

И един да сме, сме естествени и не сме създавани по кабинети! :idea: :!:[/quote]

оуууу забравих че за всичко е вновен милко балев(който и да е той)

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 23 фев 2009 01:04

Полицията не си е свършила работата и затова още не са намерени хулиганчетата.Просто ушеф постоянно си затваря очите,когато има подобни ексцесии и отбива номера.Дано все пак заради тези вандали не започнем отново да се мразим и да се псуваме по форумите,защото това не води до нищо добро,а обратното,поражда голяма злоба у нас и вече сме готови да направим подобни неща.Няма значение кой го е направил,трябва нормалните фенове да се уважаме и то ако не да пием бира преди и след дербитата,то поне като се подминаваме да не се псуваме и бием.И cтига сте се заблуждавали,че това става само в България,навсякъде ги има тези вандалски работи.Във Москва на финала на ШЛ имаше няколко кафенета по центъра,които бяха потрошени и надписани с изразите от рода на ''Fuck Man United''.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 23 фев 2009 02:51

Това си е криминално престъпление и няма никакво значение кой или кои фенове или фракциим, или националности, или същества са го извършили! То трябва да се разследва и да се накажат виновните(това няма да стане, всички знаем къде се намираме), но имайки предвид нещата които се случват напоследък в нашата мила Татковина това е напълно нормално нещо и е съвсем в реда на нещата.

П.П.
Имам едни монети от времето на баба ми когато е била на 10-тина години, едри тлъсти сребърни левове, и на тия ми ти тлъстаци от страни на канта(третата страна на монетата) пише - Боже пази България!
До скоро не знаех значението на тия думи, но последните години все повече разбирам какво значат...

koi4i

Мнениеот koi4i » 23 фев 2009 06:24

Дано няма подобни прояви от сега занапред!А статията в сайта армейци1948.ком е доста смешна особено часта за мълчанието 90мин :lol: :lol: :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 фев 2009 07:04

Има и една друга- интересна идея- това да е умишлен акт на провокация за отклоняване на вниманието на простия народ. Защото вчера гледах Ревизоро по телевизора и от това което каза, за откраднати 3 милиарда само при сегашното правителство, което няма никакво желание да търси виновните и, че ще опита всячески да потули нещата, още повече след няколко месеца има избори и аз дълбоко се съмнявам Станишев да ни е следващия премиер.
При всички положение ще се пуснат в действие подобни долнопробни, но доказали ефикасноста си трикове, не казвам, че вчера е станало точно така. Факт е обаче, че за тези хора горе по върховете не остана нищо свято. Факт е, че последните години в агитките останаха голяма част хора, които не отиват на стадиона просто да попеят и да се порадват на отбора си. Факт е, че всички сме настръхнали един срещу друг и трябва съвсем малка искра всичко да пламне , а когато настане хаос и безредие, винаги главните виновници се измъкват безнаказано.
Мен ми е интересно друго, няма ли охрана на стадиона? Все пак това не е ли точно главния вход. Вярно на снимките пораженията не изглеждат кой-знае колко големи, но все пак това сие просташко и отвратително. То и без това нищо здраво не остана в тази държава.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 23 фев 2009 09:03

mike28 написа:Има и една друга- интересна идея- това да е умишлен акт на провокация за отклоняване на вниманието на простия народ. Защото вчера гледах Ревизоро по телевизора и от това което каза, за откраднати 3 милиарда само при сегашното правителство, което няма никакво желание да търси виновните и, че ще опита всячески да потули нещата, още повече след няколко месеца има избори и аз дълбоко се съмнявам Станишев да ни е следващия премиер.
При всички положение ще се пуснат в действие подобни долнопробни, но доказали ефикасноста си трикове, не казвам, че вчера е станало точно така. Факт е обаче, че за тези хора горе по върховете не остана нищо свято. Факт е, че последните години в агитките останаха голяма част хора, които не отиват на стадиона просто да попеят и да се порадват на отбора си. Факт е, че всички сме настръхнали един срещу друг и трябва съвсем малка искра всичко да пламне , а когато настане хаос и безредие, винаги главните виновници се измъкват безнаказано.
Мен ми е интересно друго, няма ли охрана на стадиона? Все пак това не е ли точно главния вход. Вярно на снимките пораженията не изглеждат кой-знае колко големи, но все пак това сие просташко и отвратително. То и без това нищо здраво не остана в тази държава.

Е това вече което се опитваш да прокараш като идея ,че това едвали не е работа на правителството е меко казано смехотворно ,да не употребявам по-цинични думи от сферата на медицината,не че си модератор и че ми пука от теб,а от уважение към форума,това си е чиста проба футболно хулиганство за което на много и преди са писали.Какво значи ,написаното от един от колегите малко по-нагоре ,че нищо не е станало самодето било потрошено някъкви 2 букви и лампи,че от това да се прави трагедия!!!Да трагедия е защото ще се почнат неспирни отмъщения от двете страни,с оправданията че другия е виновен!!Пак лумпените от двете агитки ще се бият трошат за свое удоволствие за сметка на обикновените фенове който ходят от любов към футбола,а те ще стават все по малко !!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

томов

Мнениеот томов » 23 фев 2009 09:37

Абсолютно съм убеден,че това е вътрешен проблем на фенклуба на ЦСКА,те в момента скачат срещу ръководството и с тези поразии целят двоен удар-1-во да се изкарат мъченици пострадали от хулиганите на други отбори,и второ-това всъщност е знак към ръководството на отбора-ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПО НАТАТЪК.

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 23 фев 2009 09:42

Просто съм отвратен от тази проява без изобщо да се замислям от кой е извършена. Това е посегателство към най-титуловяния клуб в БГ! Дори да се посегне на емблемата на Гигант Белене отново ще бъда погнусен. Докога омраза и насилие! В това ли намират смисъл на жалкото си съществуване определени личности, които избиват комплекси върху надписа на един стадион със славна история и традиций? Днес е "Армията" но утре може да бъде и "Ботев", "Георги Аспарухов", "Лаута" и т.н.......
Но след тях ще дойде и страшното, ще има счупени глави, крайници и недай си боже - майчин плач по загубено дете! И защо? Защото от всякъде ни залива омраза - от измислени сайтове с име на балон, от псевдо журналисти замъглени от пропити сини или червени идеали, от пърчкови статий в полза на един или друг отбор. ОТ около година ставам и лягам с помия изсипвана по моя отбор но тове не ме провокира да мразя, а да стискам зъби и да получа удоволетворени на зеления килим защото съм фен и не мога да мразя. Мога до обичам и то силно, и то моя отбор. Но след цялата помия на БГ футбола и най-вече на клакьорите-драскачи от определена свита, това което стана дази нощ беше неизбежно. Сега просто се моля нашите фенове да имат разум и да подминат тази ОЧЕВАДНА ПРОСТОТИЯ ДЕМОНСТРИРАЩА ОМРАЗА, ПОШЛОСТ И БЕЗСИЛИЕ за да няма сериози последици за телесната цялост и здраве на някой псевдо фен - идиот. Не си струва да падаме на тяхното ниво. ЦСКА ще има и след нас и след тях. Ние ще си отмъстим на зеления терен и там ще ги боли повече........

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 23 фев 2009 09:45

Според мен тая вандалщина е просташка и ще има ответен удар, но майк нека не се заблуждаваме аз самия имам приятел дето работи охрана всичките са един дол дренки то аз ще съм по голяма охрана от тях да ги бутнеш с пръст ще паднат отиват на работа за да се наспят не ходят да пазят наистина
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “ЦСКА”