Гьоре изби рибата с бисер

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Re: Гьоре изби рибата с бисер

Мнениеот losko » 24 сеп 2010 09:43

Най-нормалното нещо на света е един тренер да каже подобно нещо ама вие нали сте ****...ци и се хващате за маловажни неща.Тук не става въпрос за скромност и всички го знаят ама се ташакате,става въпрос за вдигане на самочувствието на момчетата което е напълно нормално!
Money Over Bitches

hahah
Контакти:

Мнениеот hahah » 24 сеп 2010 09:54

На мен ли ми се струва или автора на темата не е могъл да схване думите на Гьоре? Идеята е, че това е с което разполага в момента и поне до следващия трансферен прозорец ще трябва да се справя с наличните. Затова засега това за него са най-добрите футболисти на света. Просто по-добри няма откъде :)

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 24 сеп 2010 09:55

Каквото и да приказва треньора, докато няма пари, все така ще бъде! Между другото само чужденците си взимат редовно паричките, та затова са проблемчетата!

bat sashko
Контакти:

Мнениеот bat sashko » 24 сеп 2010 10:01

мн заблуден, тоя по-зле и от титаните :mrgreen:

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 24 сеп 2010 10:05

Е като ги вземат само те редовно защо пишат че Тиеро бил станал просяк,на него не са ли му платили или викаш той е българче Тиеров!Стига сте писали глупости то се вижда че чужденците в БГ първенството са калси над Бг играчите нормално е да гледат да платят първо на тях макар че съм сигурен че не е така!
Money Over Bitches

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 24 сеп 2010 10:07

stannn написа:
deepblue1963 написа:Откъс от интервюто на треньора на Милеш(Микрево):"За мен футболистите на Милеш са най-добрите в света!" :oops: :oops: :oops: Ало-о-о,айде по-скромно,де!

Малко излизам от темата, но Ясен Петров дали не би казал, че работи с най -доброто. Как мислиш?

И гонзо и Ясен не единпът са казвали, че имат най- добрите, но в България, има саществена разлика.
Последна промяна от sinia на 24 сеп 2010 10:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 24 сеп 2010 10:09

losko написа:Е като ги вземат само те редовно защо пишат че Тиеро бил станал просяк,на него не са ли му платили или викаш той е българче Тиеров!Стига сте писали глупости то се вижда че чужденците в БГ първенството са калси над Бг играчите нормално е да гледат да платят първо на тях макар че съм сигурен че не е така!

Ела днес към 16часа на "Червено знаме" и ще разбереш НЕКОИ истини относно финансите!

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 24 сеп 2010 10:13

ruash написа:
losko написа:Е като ги вземат само те редовно защо пишат че Тиеро бил станал просяк,на него не са ли му платили или викаш той е българче Тиеров!Стига сте писали глупости то се вижда че чужденците в БГ първенството са калси над Бг играчите нормално е да гледат да платят първо на тях макар че съм сигурен че не е така!

Ела днес към 16часа на "Червено знаме" и ще разбереш НЕКОИ истини относно финансите!
Кво да разбирам бре първо не ги вземам аз парите че да им ги броя на момчетата после в всички отбори има забавяне и накрая защо го изкарвате това на преден план като не е верно!Аз на червено знаме няма да дойда,като решат от ръководството ще им платят няма да останат неплатени!Ти обаче не каза как са платили на чужденците а на Тиеро не са......И кво ще става на Червено знаме днес?
Money Over Bitches

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 сеп 2010 10:13

ruash написа:

Какво ще има тогава!?

А към Автора.. Акай в синия форум! НЕ ТУК! Като се плиткоумни левскарите не се мъчете да разбирате думите на нашия треньор! Гледайте си Яската и Гонзо!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 24 сеп 2010 10:20

stannn написа:Вие какво очаквате да каже. Все пак е треньор на този отбор. Ако той не ги казва тия неща кой? Надявам се да се справи и да заиграем по -добре.

Пожелавам ви, да се оправите по-скоро.

Върни се в “ЦСКА”