Италианският бранител на ЦСКА Джузепе Акуаро потърси Sportal.bg с молба да получи трибуна за отговор на твърденията, че иска да напусне България. Защитникът сам се свърза с нашата медия, която му предсотавя възможност да каже пред феновете на "армейците" неговата истина за разразилия се скандал тръгнал от комуникацията му с бившия кондиционен спец в клуба Кристиан Мури в социалната мрежа Фейсбук. Както е известно, в медиите бе публикуван разговор между Акуаро и Мури от социалната мрежа, в който италианецът казва, че иска по-бързо да си тръгва. Ето какво заяви като коментар по темата 27-годишният защитник:
"Здравейте, предполагам сте разбрали за големия скандал, който тръгна от това какво съм си писал с Кристиан (бел. авт. - Мури) във Фейсбук. Искам да кажа, че написаното от мен няма нищо общо с България и феновете на ЦСКА. То бе по повод наш разговор отпреди време, в който се разбирахме да ходим на почивка заедно през зимата. Когато той ми потвърди, че ще пътуваме, аз му написах: "Искам да тръгвам", което няма нищо общо с престоя ми в ЦСКА. Не съм писал нищо за цигани, или каквото и да било за България. За финал искам да кажа, че съм много щастлив от това, че съм в ЦСКА и от възможността да играя в Лига Европа. Нямам никакви проблеми в София и ЦСКА, това е."
Акуаро: Не съм викал цигани на феновете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Акуаро: Не съм викал цигани на феновете на ЦСКА
Toоя па д аима късмет да ни нарече "цигани"-нЕма да му се вЕрва,после!! 

Поредната простотия, която раздухаха вчера сините манипулатори
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
cska_90 написа:Toоя па д аима късмет да ни нарече "цигани"-нЕма да му се вЕрва,после!!

Извинявай, но ми стана смешно иначе си прав за това което казваш

cska_90 написа:Toоя па д аима късмет да ни нарече "цигани"-нЕма да му се вЕрва,после!!
Ти да не си 2-ри клас ?
Какво се вързваш на всяка партенка, а на believeinyourself това му е 3-та тема за ЦСКА, и всички до една са малоумни....Явно отбора му е на сърцето.
-
- Контакти:
Хубаво е, че няма да си ходи, защото в момента ни е най-добрия защитник. Той и Маркиньос крепят отбора, което показва точно състоянието на ЦСКА-трагично!
Няма ден в който да няма тема хвърляща катран върху марката ЦСКА. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Parmalat написа:Няма ден в който да няма тема хвърляща катран върху марката ЦСКА.
Ми интересни заглавия има, ко.
eMs1 написа:cska_90 написа:Toоя па д аима късмет да ни нарече "цигани"-нЕма да му се вЕрва,после!!
Ти да не си 2-ри клас ?
Какво се вързваш на всяка партенка, а на believeinyourself това му е 3-та тема за ЦСКА, и всички до една са малоумни....Явно отбора му е на сърцето.
Естествено е че не се връзвам бе-не фана ли иронията!!