Костадин Стоянов атакува жестоко Павел Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red__army
Контакти:

Re: Костадин Стоянов атакува жестоко Павел Дочев

Мнениеот red__army » 19 сеп 2010 21:06

Биха ни с един удар във вратата,но така може би е по-сладко за тях и по болезнено за нас,но Коце Стоянов каза истината......има право да говори защото е най-добрия играч в момента на ЦСКА в два поредни мача......а се връща от едномесечна контузия,Дочев е симпатичен,щото е възпитан.....на мен не ми стига,може и да е арогантен, ама да ги беше тренирал добре,физическата форма достатъчно красноречиво говори за работата на Павел Дочев.....в момента берем плодовете от работата му,и ще ни трябва още поне месец докато се настроим...отделно има играчи които отдавна не требва да са в ЦСКА......Маркиньос,Тиеро,Еспозито,Н.Манчев,Илиев,Саитходжа,Караджов,Коста Янев,със заплатите на тия можем да имаме добър плеймейкър какъвто на отбора определено най-много липсва.....мисля че останалите чужденци Грило,Акуаро,Шеридън....да имаше някой да подаде по веднъж добра топка на това момче,Трекаричи,М'Боли.....са ОК,но тепърва трябва в движение да се сработват,и това ще става цял полусезон......но не с Гьоре,в два поредни мача вече прави безумни треньорски грешки......нужен ни е класен треньор......и не обичайния заподозрян Стойчо Младенов....да си стои там става единствено за Близкия Изток и Египет,титлите с него не са сладки защото после в Европа не можем да играем срещу никого.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 21:12

red__army написа:Биха ни с един удар във вратата,но така може би е по-сладко за тях и по болезнено за нас,но Коце Стоянов каза истината......има право да говори защото е най-добрия играч в момента на ЦСКА в два поредни мача......а се връща от едномесечна контузия,Дочев е симпатичен,щото е възпитан.....на мен не ми стига,може и да е арогантен, ама да ги беше тренирал добре,физическата форма достатъчно красноречиво говори за работата на Павел Дочев.....в момента берем плодовете от работата му,и ще ни трябва още поне месец докато се настроим...отделно има играчи които отдавна не требва да са в ЦСКА......Маркиньос,Тиеро,Еспозито,Н.Манчев,Илиев,Саитходжа,Караджов,Коста Янев,със заплатите на тия можем да имаме добър плеймейкър какъвто на отбора определено най-много липсва.....мисля че останалите чужденци Грило,Акуаро,Шеридън....да имаше някой да подаде по веднъж добра топка на това момче,Трекаричи,М'Боли.....са ОК,но тепърва трябва в движение да се сработват,и това ще става цял полусезон......но не с Гьоре,в два поредни мача вече прави безумни треньорски грешки......нужен ни е класен треньор......и не обичайния заподозрян Стойчо Младенов....да си стои там става единствено за Близкия Изток и Египет,титлите с него не са сладки защото после в Европа не можем да играем срещу никого.

Какви бяха безумните треньорски грешки на Гьоре според теб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 19 сеп 2010 21:34

red__army написа:Биха ни с един удар във вратата,но така може би е по-сладко за тях и по болезнено за нас,но Коце Стоянов каза истината......има право да говори защото е най-добрия играч в момента на ЦСКА в два поредни мача......а се връща от едномесечна контузия,Дочев е симпатичен,щото е възпитан.....на мен не ми стига,може и да е арогантен, ама да ги беше тренирал добре,физическата форма достатъчно красноречиво говори за работата на Павел Дочев.....в момента берем плодовете от работата му,и ще ни трябва още поне месец докато се настроим...отделно има играчи които отдавна не требва да са в ЦСКА......Маркиньос,Тиеро,Еспозито,Н.Манчев,Илиев,Саитходжа,Караджов,Коста Янев,със заплатите на тия можем да имаме добър плеймейкър какъвто на отбора определено най-много липсва.....мисля че останалите чужденци Грило,Акуаро,Шеридън....да имаше някой да подаде по веднъж добра топка на това момче,Трекаричи,М'Боли.....са ОК,но тепърва трябва в движение да се сработват,и това ще става цял полусезон......но не с Гьоре,в два поредни мача вече прави безумни треньорски грешки......нужен ни е класен треньор......и не обичайния заподозрян Стойчо Младенов....да си стои там става единствено за Близкия Изток и Египет,титлите с него не са сладки защото после в Европа не можем да играем срещу никого.

М'Боли не го брой. Той е само до Нова година... Този Шеридън ми прилича много на Чиликов - голяма тиква и супер дърво! А новия Меси е баси смеха - днес какъв удар направи - точно като Меси :mrgreen:

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 19 сеп 2010 22:01

При всички положения за сегашното физическо състояние на отбора вина има и Дочев, който проведе предсезонната подготовка. Но да се хвърля по този начин цялата вина върху него ми се вижда прекалено елементарно (и лично за мен невярно) поради редица причини и фактори. Не му прави чест на К. Стоянов това изказване...
Дочев ми харесваше най-вече заради вижданията му за клуба и за футбола като цяло. Друг е въпросът, че набързо му бе разяснено, че в ЦСКА той няма да може да ги приложи. Вече за чисто треньорските му качества мога само да предполагам, така и не успяхме да видим какви са те.
Но дано да е прав Коцето и в Дочев да е била причината - значи най-късно следващия полусезон ще мачкаме... изглежда невероятно в момента

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 сеп 2010 22:18

Първо каквито и качества да има един треньор,никой футболист неможе да говори така, най-малкото е непрофесионално да плюеш като общ работник някого.Това не е държанието което трябва да има един футболист на ЦСКА.И защо беше толкова весел ми е много интересно, лично мен ме е срам, че падаме от отбор който си бил 20 мача подред.,
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 19 сеп 2010 22:18

ЕЕЕЕ Ночката :mrgreen: ги скапа наште момчета. Те са свикнали да се потят по дискотеките, да пият, да пропускат тренировки и да висят във Фейсбук или да играят Плейстеишън. Той човека ги изморяваше на тренировки, не ги пускаше по дискотеки и, представете си, взе им телефоните и им забрани Фейсбука :shock: . После искаме победи. Е неможе така :lol:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 22:23

bekono написа:ЕЕЕЕ Ночката :mrgreen: ги скапа наште момчета. Те са свикнали да се потят по дискотеките, да пият, да пропускат тренировки и да висят във Фейсбук или да играят Плейстеишън. Той човека ги изморяваше на тренировки, не ги пускаше по дискотеки и, представете си, взе им телефоните и им забрани Фейсбука :shock: . После искаме победи. Е неможе така :lol:

Забраната за файсбук и взетите телефони станаха в момента, в който дойде Гьоре. Дочев няма нищо общо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 сеп 2010 22:26

Бързо забравихте,че част от тези футболисти ги "боляха пръстите от щракане","скачаха надолу" и "тичаха настрани".Пак ли Дочев беше виновен тогава?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
slagor
Контакти:

Мнениеот slagor » 19 сеп 2010 22:27

еваларка тва е истината

КУРНИКОСТРОИТЕЛ
Контакти:

Мнениеот КУРНИКОСТРОИТЕЛ » 19 сеп 2010 22:41

Намери се кой да критикува Дочев. До преди 2 години никой не беше чувал за тоя мешник, освен циганите от Сливен, та ще дава оценка за хора които ги знаят в цяла Западна Европа. Смешник. Малко те е бил Спаско.

Абе пич ако за теб едно село в Германия е цяла Западна Европа, явно не си излизал от село. Точно този Павел Дочев никой не го е и чувал. Просто човека си мисли, че като е бил в Германия и ние в България всички трябва да ахкаме и охкаме. Това не е по комунистическо време когато чакахме дъвчици и дънчици от света като помияри. Селяк пълен и некъдърник е Павел Дочев.

Върни се в “ЦСКА”