Дървото -Килиан Шеридън!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tishko
Контакти:

Re: Дървото -Килиан Шеридън!

Мнениеот tishko » 17 сеп 2010 09:39

Има нещо вярно, че от мач на мач играе все по-зле...

то спиране на топката му е проблем, шутове са му проблем, насочване на топката с глава му е проблем. Единствено е висок и обира някоя и друга висока топка. За тия пари дето взима и струва за мен е пълно разочарование до момента

Ако на негово място беше Дембеле с тия безкрайни контри дето им направихме, щяхме да си тръгнем с 2-3 гола разлика. Тоя Костадинов е за бесило, че не взе Дембеле, а Коко го е предлагал първо на него. И мишока Дочев.. "добър играч, но не му се вписвал в концепцията...", книжен плъх **********

kefa
Контакти:

Мнениеот kefa » 17 сеп 2010 09:40

Шеридан не играе и във вътрешното, въпреки че защитниците са по-слаби. Какъв му е проблема незнам, но трябва да седне на резервната скамейка. Бензема е резерва защото нещо на Мауриньо не му харесва играта му. А нашия като зрител гледа отблизо мача. Даже го мързи да се мръдне да не е в засада. За какъв се мисли? Сега ще видя сержанта дали си е на място. На първо време да влиза за 20 мин като смяна. Делев малко не е във форма, ама търчи и тормози защитниците и ангажира хора да го пазят. Шеридан го бяха зае...ли щото сам се пазеше.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2010 09:45

Той въобще не знае къде се намира Шеридън. Разликата между шотландското първенство и българското е огромна. Мисля, че не се е аклиматизирал още. Гледам го и по телевизията се върви един такъв малко намръщен и сигурно още не се е опознал добре с другите момчета. Ако продължава така най-добре Титаните да го махат още зимата, вярвам, че ще се намери кой да го купи. Нека вкра 3-4 гола на слабаците в Б-я и ще го вземат. Това поне се надявам, че може да направи. Платини има повече качества от Шеридън, единствено трябва да влезне във форма и да го накарат да играе. Между другото това беше първата загуба на Гьоре, откакто пое отбора. Е ако не друго, тоя път май случихме на треньор. Гьорето до тук си върши добре работата.
Иначе левскарите да не ми се обиждат, но Левски не игра много добре срещу Гент. Може би и заради многото кадрови проблеми. Но някакси не ми хареса играта им. Но пък важното е, че биха.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 сеп 2010 09:51

Ужасно гадно е когато даден играч проваля усилията на даден отбор. Вчера за ЦСКА това беше Шеридън, а за Левски Г.Петков. Хубавото в случая беше че отбора на Левски успя да обърне мача. Според беше голяма глупост освобождаването на Владо Манчев. Той е опитен играч и със сигурност би изиграл положенията ви доста по добре от Шеридън.
За мача вчера няма да си кривя душата и да каже че съм бил за ЦСКА, НО наистина изиграхте много добър мач. Поздравления!
ПС: И Гьоре Йовановски да вземе да го научи какво е това засада.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 17 сеп 2010 09:53

Хора, стига сте плюли Шеридън. Той не е играч за контри, грешка е, че въобще беше пуснат титуляр. Всеки друг би пуснал бърз и остър нападател, защото Шеридън обра много топки в атака, но нямаше на кой да ги свали, в това време двете крила и атакуващия халф бяха много назад в нашата полвина. Виновен е за гола, щото много по-нисък от него играч го надигра. Проблема ни вчера беше че свършихме физически към 60-та минута и от там нататък Бешикташ играеше като Барса, обсадиха ни, ние не затваряхме добре, при наши контри се отваряха свободни пространства, вече липсваше тактическа дисциплина. Гьоре го разбирам - при две възможни смени имаше към 5 играчи, които трябваше да излязат щото спряха да тичат.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
niki.varna
Контакти:

Мнениеот niki.varna » 17 сеп 2010 09:56

На Шеридънчо трябва да му забраните покрай стадиона да минава !
Няма такова дървено човече. И за подавач на топките не става. Иначе поздравления за играта ви снощи и много жалко ,че не взехте поне точка - заслужавахте си я
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк`ак се помня,
в мой`та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2010 09:56

redman написа:Хора, стига сте плюли Шеридън. Той не е играч за контри, грешка е, че въобще беше пуснат титуляр. Всеки друг би пуснал бърз и остър нападател, защото Шеридън обра много топки в атака, но нямаше на кой да ги свали, в това време двете крила и атакуващия халф бяха много назад в нашата полвина. Виновен е за гола, щото много по-нисък от него играч го надигра. Проблема ни вчера беше че свършихме физически към 60-та минута и от там нататък Бешикташ играеше като Барса, обсадиха ни, ние не затваряхме добре, при наши контри се отваряха свободни пространства, вече липсваше тактическа дисциплина. Гьоре го разбирам - при две възможни смени имаше към 5 играчи, които трябваше да излязат щото спряха да тичат.

Абе слаб е бе. Като гледам Дембеле как пресира, бори се и голове вкарва. Нащият даже и обувките не може да му търка ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 17 сеп 2010 09:59

Слаб мач на Шеридън, но дано да му е последният такъв, иначе смятам че Тибони щеше да е най-правилната смяна в този мач !

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 17 сеп 2010 10:04

danko_sot написа:Той въобще не знае къде се намира Шеридън. Разликата между шотландското първенство и българското е огромна. Мисля, че не се е аклиматизирал още. Гледам го и по телевизията се върви един такъв малко намръщен и сигурно още не се е опознал добре с другите момчета. Ако продължава така най-добре Титаните да го махат още зимата, вярвам, че ще се намери кой да го купи. Нека вкра 3-4 гола на слабаците в Б-я и ще го вземат. Това поне се надявам, че може да направи. Платини има повече качества от Шеридън, единствено трябва да влезне във форма и да го накарат да играе. Между другото това беше първата загуба на Гьоре, откакто пое отбора. Е ако не друго, тоя път май случихме на треньор. Гьорето до тук си върши добре работата.
Иначе левскарите да не ми се обиждат, но Левски не игра много добре срещу Гент. Може би и заради многото кадрови проблеми. Но някакси не ми хареса играта им. Но пък важното е, че биха.

По големи слабаци от Цска мисля няма.Да имаш възможност 5 пъти да вкараш и да не можеш значи просто не ставаш.Със сигурност отбори като Локо Пд поне 1 или 2 от положенията щяха да вкарат.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2010 10:04

Не може да направиш слаб в най-важната среща. А на всичкото отгоре и бездушен.
Иначе имаше и положителни черти от този мач. Например Акуаро направи най-силния си мач, откак е в ЦСКА. К. Стоянов направи уникален мач и може зимата да го купи някой след тази среща. Виданов спрямо стандартите си също се представи много добре. Изобщо защитата беше на много добро ниво снощи. Райс също разбира се

Върни се в “ЦСКА”