ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА НАПАДНАХА ПЕНЕВ И ЧАСТ ОТ ИГРАЧИТЕ, НАХЛУХА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА НАПАДНАХА ПЕНЕВ И ЧАСТ ОТ ИГРАЧИТЕ, НАХЛУХА

Мнениеот florentin_petre » 18 фев 2009 19:08

Много фенове на Левски в тоя форум , брей явно това ги забавлява, а трябва да е обратното, последно време простотията избива от всякъде, чудя се къде е Дудуето да оправдава тази постъпка, малко ли беше че оня простак се опита да ни вкара вув В група и да ни унищожи, а и това че 20 пияни фена решили да се правят на герои в чъжда държава при положение че е било обявено , че срещата между Ираклис И ЦСКА е била на затворени врати...............противно е, но това няма да спре похода на ЦСКА към 32 титла дори и със 200 истински фена на ЦСКА.
И преди и сега шампион е ЦСКА.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 19:09

Popcorn,истината е,че последните 20 год. футбола ни не се развива,защото ние като общество и манталитет не се развиваме ! Знам,че не всички червени фенове сте лумпени,все пак имам приятели от ЦСКА,но аз лично не съм съгласен да биват прецакани феновете по този начин ! Независимо на кой отбор са фенове ! Знам какво е да си фен,редовно ходя на Герена и тръпката е уникална само да си на стадиона,а вече дали ще е удоволствие или мъка,зависи от играта на момчетата и резултата ! Не съм ultras,но не по-малко обичам отбора си (което мисля,че съм доказал и тук) Поведението на клуба е оскърбително...не може хората който милеят за даден клуб да бъдат третирани по този начин ! Най-малкото,къде е клуба ? Защо не направи нещо,защо не застана зад феновете си ?! Мисля,че това при нас,на този етап поне няма да стане ! Нашето ръководство е почти толкова скапано,колкото и вашето,ама поне все още Батков не е решил да ни затрива ! Сега гледам новия изпълком иска да прави промени,крайно време беше,но да видим какви ще са ! Ние сме футболна нация...егати смеха ще е ако си пилеем талантите ! Ма то да беше само Футбола...добре ! Как да е...не съм открил топлата вода с това ми мнение... ;)
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 18 фев 2009 19:13

Blue_Lion написа:Popcorn,истината е,че последните 20 год. футбола ни не се развива,защото ние като общество и манталитет не се развиваме ! Знам,че не всички червени фенове сте лумпени,все пак имам приятели от ЦСКА,но аз лично не съм съгласен да биват прецакани феновете по този начин ! Независимо на кой отбор са фенове ! Знам какво е да си фен,редовно ходя на Герена и тръпката е уникална само да си на стадиона,а вече дали ще е удоволствие или мъка,зависи от играта на момчетата и резултата ! Не съм ultras,но не по-малко обичам отбора си (което мисля,че съм доказал и тук) Поведението на клуба е оскърбително...не може хората който милеят за даден клуб да бъдат третирани по този начин ! Най-малкото,къде е клуба ? Защо не направи нещо,защо не застана зад феновете си ?! Мисля,че това при нас,на този етап поне няма да стане ! Нашето ръководство е почти толкова скапано,колкото и вашето,ама поне все още Батков не е решил да ни затрива ! Сега гледам новия изпълком иска да прави промени,крайно време беше,но да видим какви ще са ! Ние сме футболна нация...егати смеха ще е ако си пилеем талантите ! Ма то да беше само Футбола...добре ! Как да е...не съм открил топлата вода с това ми мнение... ;)
прав си пич, а това го доказа вчера и Гришо, спортната злоба трябва да се проявява на терена, а не между феновете, не във всичко което се случва под масата 20 години големи далавери големи сметки, а от цялата тази работа страда ФЕНЪТ-независимо да ли е червен, син, бял, и така нататък
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

levskar4eto1993
Контакти:

Мнениеот levskar4eto1993 » 18 фев 2009 19:20

az podkrepam 4orbata da sa nedovolni.nali i levski bi napravil sa6toto ako ne pusnat fenove da gledat nakoi ma4 koito e kazano 4e 6te se gleda ot fenove.a za tova koi 6e e 6ampion to e qsno
I PREDI I SEGA 6AMPION E BACOVA MAHALA
Последна промяна от stenly на 18 фев 2009 19:59, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица, моля!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 18 фев 2009 19:31

Дон болон синята медия :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 19:36

florentin_petre написа:
Blue_Lion написа:Popcorn,истината е,че последните 20 год. футбола ни не се развива,защото ние като общество и манталитет не се развиваме ! Знам,че не всички червени фенове сте лумпени,все пак имам приятели от ЦСКА,но аз лично не съм съгласен да биват прецакани феновете по този начин ! Независимо на кой отбор са фенове ! Знам какво е да си фен,редовно ходя на Герена и тръпката е уникална само да си на стадиона,а вече дали ще е удоволствие или мъка,зависи от играта на момчетата и резултата ! Не съм ultras,но не по-малко обичам отбора си (което мисля,че съм доказал и тук) Поведението на клуба е оскърбително...не може хората който милеят за даден клуб да бъдат третирани по този начин ! Най-малкото,къде е клуба ? Защо не направи нещо,защо не застана зад феновете си ?! Мисля,че това при нас,на този етап поне няма да стане ! Нашето ръководство е почти толкова скапано,колкото и вашето,ама поне все още Батков не е решил да ни затрива ! Сега гледам новия изпълком иска да прави промени,крайно време беше,но да видим какви ще са ! Ние сме футболна нация...егати смеха ще е ако си пилеем талантите ! Ма то да беше само Футбола...добре ! Как да е...не съм открил топлата вода с това ми мнение... ;)
прав си пич, а това го доказа вчера и Гришо, спортната злоба трябва да се проявява на терена, а не между феновете, не във всичко което се случва под масата 20 години големи далавери големи сметки, а от цялата тази работа страда ФЕНЪТ-независимо да ли е червен, син, бял, и така нататък

Особено за спортната злоба - нейното място е ВЪВ спорта,не по форуми и т.н. ! Да,може да се псуваме по стадиона,но нека поне се уважаваме - все пак сме българи ! Признавам,не ви харесвам отбора,не е нужно да изтъквам причини и съм почти сигурен,че отсреща е така,но въпреки всичко,ние обикновените фенове може да се уважаваме !

П.П. Яд ме е за Гришо,но определено съм оптимист за него ! А Сесил Каратанчева сама си е виновна за наказанието което я държа 2 год. извън тениса,а сега играе за Казахстан ! Всеки има право на избор,но не съм съгласен с нея (няма да изливам кво ми е на душата по този въпрос,че ще имам БАН за 1 месец :D :D )
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 фев 2009 19:57

Не ми е работа, ама от 2-3 дена се знаеше, че ще има запалянковци от България на контролата! И изведнъж не ги пускат да гледат, след като са били толкова път от майната си, за да си уважат отбора?!!! Това е поредното безхаберие на ръководството на ЦСКА и за мен е показно неуважение към привържениците на тези които, ужким, играят... Не мога да понасям Дучевщината, ама не понасям и селяндурщината на "Великия Стратег"! А той колкото по-изкуфява, толкова става по-нагъл спрямо феновете!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 фев 2009 08:59

На стадото да не му свърши тревата та се пренесе тук???
Много ги вълнува нещо нашия отбор ;) , и нормално след,като не могат да отбележат,сега чувам,че ще искат служебна победа над Вихрен,че не били заявили 2 стадиона навреме :lol: то така се получават победи и служебни влизания в ШЛ...айде гледайте си смешното отборче и оставете ШАМПИОНИТЕ да си вършат работата в поход на 32-та титла,това,че са ставали неразбории с феновете не е фатално даже хич.То на вас ви е достатачно,както когато 50 фена обиждаха Бербатов и вие сложихте всички фенове под тоя знаменател,той и играч на Пирин бил,нищо,че няма един мач за отбора :lol: ама такава е подуенската логика,както и изнася така си смята ;) . Мен пък ме интересува играта и поредния силен мач на Да Силва и Саидходжа!
Другото не е важно,ЦСКА си е ЦСКА каза Пенев,стягайте си редиците в БФС,че с чисто футболни качества и юношите ни са по добри от псевдо футболистчетата от Герена.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “ЦСКА”