PENEV,VARNI PIETROBON

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA96
Контакти:

PENEV,VARNI PIETROBON

Мнениеот CSKA96 » 18 фев 2009 11:24

Mai,naistina ima bg,interesi vse oshte,taka li nevijdat kak igraeshe tova momche v Pirin i vkarvashe golove.Dvamata sas Saidhodja shte sa kato Anri i Eto^o v Barca.Negoli varnat,tova shte e poredNIA IM GAV S igrachi,a iskame pak da sme shampioni.SAIDHODJA-PIETROBON strahoten tandem v ataka.ZAMISLI SE MALKO PENEV VARHU TOVA DUO
Последна промяна от Darina на 18 фев 2009 14:54, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

omax
Контакти:

Re: PENEV,VARNI PIETROBON

Мнениеот omax » 18 фев 2009 11:29

Приятел, Пенев си знае работата. Това че вкарвал в Пирин го прави веднага титулярен нападател на Шампиона? Колегите от Левски имат вече опит с такъв голмайстор на А група с отбора на Ботев. Просто на този етап не пасва на схемата и вижданията на треньора на ЦСКА. За това и Стойчо Младенов не взе Георги Христов след като искара пробен период при нас и лично го гледах в две от контролите на Панчарево. Не че са лоши играчи и двамата, но понякога просто не пасват на стила и схемата на игра. Пиетробон е наш играч, просто не се вписва в момента. Нека поиграе малко и под наем....
Последна промяна от omax на 18 фев 2009 11:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 фев 2009 11:29

Вземи се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ и после давай коментари.Ти Пенев не го мисли.Той си знае какво да прави.Така той кога е играл футбол и е бил тренер ти не си бил замислен още така като гледам.Щом не го иска за момента значи не го иска.Никой да не плуе Пенев и да му дава съвети.добе, че е той, че щяхме сме некаде на 7-8 място !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2009 11:40

Да де и Лео Меси като ги види ще дойде да играе с тях,че ония двамата вече му омръзнали.Кво му даваш акъл на Пенев той си знае работата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Miro_84
Контакти:

Мнениеот Miro_84 » 18 фев 2009 11:56

Аз го гледах тоя в контролите в Албена и Каварна и мога да ви кажа че абсолютно нищо не показа,пълно разочарование,както и Руи Мигел.За разлика от Давид Силва,Саидходжа и Минев,които са супер.Мои приятели с които гледахне мачовете също го харесваха и се радваха че го взимаме,но бяха много разочаровани от това ,което показа.А аз лично никога не съм до хатесвал.Вкарва на Беласица и Пирин,ама срещу големите е мишка(също като Кривия).А и колко бяха такива дето са звезди в малките отбои ама като стъпят на Армията-Удоджи,Фуртадо,Ели Маркес,Моралес и др.Фуртадо даже по-голяма звезда беше от Петробон ама..Така че не го мисли,Пената си знае работата.Само не мога да си обясня за тия двамата нигерийци защо имдава още шансове.Те са пълни смешници.Има нещо май.Иначе другите са супер.Така че споко.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 фев 2009 14:12

Взимахте футболисти, за да играят в ЦСка, но после предостъпихте 1 от тях. Пиетробон го взехте от пирин, че ви е бил нужен, а сега отиде под наем в локо Мз. Не знам, защо взимате играчи и виждате, че не ви трябват и ги махате от тима.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 18 фев 2009 17:15

ЛЕВСКАРКА написа:Взимахте футболисти, за да играят в ЦСка, но после предостъпихте 1 от тях. Пиетробон го взехте от пирин, че ви е бил нужен, а сега отиде под наем в локо Мз. Не знам, защо взимате играчи и виждате, че не ви трябват и ги махате от тима.

можем да си го позволим, вземаме. Ако не ни потрябват - продаваме с печалба! ЦСКА продава по добре от всички.
Това е

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2009 03:58

Е вие от такива "можем да си го позволим-вземаме" малко пропуснахте евротурнирите,ама явно някои хора не си вземат поука.Къде трябва да ви осъдят,че да свършат тия далавери от трансфери и после да мрънкат разни бразлици аржентинци нигерийци и всякакви,че не им е платено и да се срамуваме всички?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “ЦСКА”