ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2010 22:22

Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 14 сеп 2010 22:42

blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пич, за вас може и да няма значение, свикнали сте да се прибирате с по 3,4,5 и после се успокоявате с това, че сте играли правилен футбол. Правилен футбол се играе с качество, което в момента за съжаление липсва в ЦСКА, така че, има голяма значение как ще излеземе в четвъртък, ОК?
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2010 22:44

Korsata написа:
blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пич, за вас може и да няма значение, свикнали сте да се прибирате с по 3,4,5 и после се успокоявате с това, че сте играли правилен футбол. Правилен футбол се играе с качество, което в момента за съжаление липсва в ЦСКА, така че, има голяма значение как ще излеземе в четвъртък, ОК?

Я ми припомни кой се върна с тройка от Турция преди време,че ми се губи?

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 14 сеп 2010 22:53

blue avalanche написа:
Korsata написа:

А да ти припомня ли за Олимпия, Темпере, Бате, Кака и пр. еврогрангове???
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 14 сеп 2010 23:05

blue avalanche написа:
Korsata написа:

Да паднахме, и точно за това има значение как ще сме построени на терена!!! ;)
...хайде да не изреждаме резултатите от ерата на правилния футбол, че е направо срамно...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
neco1960
Контакти:

Мнениеот neco1960 » 14 сеп 2010 23:33

БЕШИКТАШ---"БЕШТАШ" - ПЕТ КАМЪКА !!!в превод!Значи 5 гола ви са сигурни!!!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 15 сеп 2010 00:08

Правилната схема е 9-1 , Рейнджърс я демонстрираха нагледно .
Яко неправилен футбол трябва да играем. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 15 сеп 2010 00:54

Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба. :roll: ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2010 02:37

messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба. :roll: ;)

Реалностите са такива:почетна загуба!Но ЦСКА си е ЦСКА и много пъти е доказвал,че в мачовете,в които е бил пълен аутсайдер,е побеждавал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 сеп 2010 07:48

delqnski47 написа:
messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба. :roll: ;)

Реалностите са такива:почетна загуба!Но ЦСКА си е ЦСКА и много пъти е доказвал,че в мачовете,в които е бил пълен аутсайдер,е побеждавал!

Това от филма "Градски Легенди 4" ли е?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”