Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере!![]()
![]()
Korsata написа:blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере!![]()
![]()
Пич, за вас може и да няма значение, свикнали сте да се прибирате с по 3,4,5 и после се успокоявате с това, че сте играли правилен футбол. Правилен футбол се играе с качество, което в момента за съжаление липсва в ЦСКА, така че, има голяма значение как ще излеземе в четвъртък, ОК?
blue avalanche написа:Korsata написа:blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере!![]()
![]()
Пич, за вас може и да няма значение, свикнали сте да се прибирате с по 3,4,5 и после се успокоявате с това, че сте играли правилен футбол. Правилен футбол се играе с качество, което в момента за съжаление липсва в ЦСКА, така че, има голяма значение как ще излеземе в четвъртък, ОК?
Я ми припомни кой се върна с тройка от Турция преди време,че ми се губи?
blue avalanche написа:Korsata написа:blue avalanche написа:Всъщност,какво значение има с какво "излиза" ЦСКА?По-важно е с какво ще се прибере!![]()
![]()
Я ми припомни кой се върна с тройка от Турция преди време,че ми се губи?
messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба.![]()
delqnski47 написа:messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба.![]()
Реалностите са такива:почетна загуба!Но ЦСКА си е ЦСКА и много пъти е доказвал,че в мачовете,в които е бил пълен аутсайдер,е побеждавал!
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, kolokolo и 13 госта