Борисов отговори на Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

цска1
Контакти:

Re: Борисов отговори на Батков

Мнениеот цска1 » 14 сеп 2010 21:12

Само не се знае кой е крадеца...За черното тото е ясен ...Бай Ви Ганя няма равен...Мачовете с Мездра, родопа от Смолян и други...Много интересно бе класирането на евроидиотът лефски за 1/4 финал за УЕФА...Връзката с мафиота от Израел, офшорката от Кипър, нагласените съдии...Някой гледал ли е филма "Фирмата"....Българският аналог е достоен за филмиране...само лефски... 8-)
работата на Бай ви Ганя заприлича на Берлинския конгрес...Когато се е решавала съдбата на България, ама поканени на конгреса българи ...нямало...
Ще викат бай Ганьо в УЕФА, за да си говорят за ЦСКА!!! :!: :!: :lol: :shock:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 сеп 2010 21:15

viroglav написа:
losko написа:Батков бялата лястовица ще излезе най-лайняното говедо!Много ясно че щом него викат в Уефа че разследват Левски,или викате викнали са го за да го питат за ЦСКА хахаха!Има ли хора дето си мислят така чесно!

Естествено , че са го викали за мачове на "Левски" ... Артур май си е изпълнил заканата , дадена в интервюто за Канал 3 , че ще наклепа адвоката за уредените мачове пред УЕФА. То е обществена тайна , че в България точно агент Тара урежда мачове и с това издържа "Левски" ... :roll:

ми не от артур а еврофутбол си пуснала сигнал до системата за бързо оведомяване след мача с локо мездра в еврофутбол направиха ограничения за БЪЛГАРСКИ МАЧ направиха максималната сума 100 лв на колонка ако в нея има бг мач ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 14 сеп 2010 21:15

НЕ е ясно ! Ако не бяха титаните сега нямаше да сме в А група![/quote]
а и нямаше да сме на 9 място,казвам ти този се гаври с отбора ,за него цска е нищо дошъл е да ни окраде,капиталист такъв[/quote]
лошо ли е да си капиталист :?:[/quote]
лошо ли !? бих казал ,че е срамно и престъпно,та нали тези капиталисти в стремежа им за личностно обогатяване трупат пари на нашия гръб и заграбват всичко по пътя си, а отделно от това разнебитиха целия ни спорт през последните години,аз чух в едно интервю как борисов каза- за мен цска е просто бизнес.и ето го резултата -9 място,срам и позор
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 14 сеп 2010 21:15

Те ако от УЕФА направят едно хубаво разследване в А група 1 отбор няма да остане :( Тия двамцата се клепат един друг, ама накрая ние ще гризнем дръвцето, щото няма да гледаме евротурнири.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 14 сеп 2010 21:16

Ми той Батков от къде щи изкара пари иначе за левски.Те и мездра живуркаха биеха ЦСКА "кеф голям" ама сега каде са?То е нереално ЦСКА да уговаря мачове в БГ с кой ще ги уговаря като за всички мачовете на живота им са с ЦСКА сега стана ясно и че на левски единствените истински мачове са тези срещу ЦСКА.Пък за уговаряне в Европа е още по-смешно с Базел и Динамо!Все ми е на ума че Динамо ще ни дадат мача за кво като са едни от най-богатите отбори в Русия
Последна промяна от losko на 14 сеп 2010 21:20, променено общо 1 път.
Money Over Bitches

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 сеп 2010 21:20

Четвъртият мач на "Левски" май е със Славия ... Дето даже Вили Вуцов си изкара предварително наказание , та да не е на пейката. Мдаа ... Бай Ганьо май сам си подписа присъдата ... Покрай него може да изгори и цялата шайка престъпници и агенти от ДС от Подуене , ама такъв им бил късмета. Каквото повикали , такова се обадило ... 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 сеп 2010 21:21

vaskonti написа:
Кашчей написа:
CSKARCHETO-BS написа:Абе ся като се изсерат на метенето в групите пак ще се скрие спойно :) Борисов е прав,не ЦСКА е разследван от уефа за уредени мачове а отбора на НАРОДА :lol: :lol: :lol:

На теб лично Мишел Платини ли ти съобщи тази новина?

Френският Платини, не бразилският ;)

Не, вероятно същия човек, дето е съобщил на Батков, че се разследва ЦСКА.

Да си чул Гигов или Ганчев да отговарят на такива нападки?

Това е класата на човека, а не постоянното медийно присъствие, с тъпи изказвания.

Мога да приема такива нападки между треньорите, но когато собствениците паднат до това равнище вече става жалко.Батков е доказал, че не знае да приказва пред медии.Сега го доказаха и вашите шефове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 сеп 2010 21:25

kiko75 написа:ми не от артур а еврофутбол си пуснала сигнал до системата за бързо оведомяване след мача с локо мездра в еврофутбол направиха ограничения за БЪЛГАРСКИ МАЧ направиха максималната сума 100 лв на колонка ако в нея има бг мач ;)

Може , но и Артур каза , че имал връзки в УЕФА чрез Юри Джоркаев , ако се не лъжа и щял даже някакви доказателства да приложи , имал и записи на Батков как го кара да купува футболисти на ЦСКА за мачовете с "Левски" ... Ще видим , то скоро ще излезе наяве , както се казва няма дим без огън.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 14 сеп 2010 21:28

Е кво трябваше да направи според теб Борисов да стой и да гледа как нападат отбора му ли?И такива като теб да реват като женки че ЦСКА уговарял мачове че еди кво си то затова до тука стигна ЦСКА защото не отговаряше на нападките толкова време!Ти ако си панделка хората не са така че арее
Money Over Bitches

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 сеп 2010 21:30

batmanlive написа:лошо ли !? бих казал ,че е срамно и престъпно,та нали тези капиталисти в стремежа им за личностно обогатяване трупат пари на нашия гръб и заграбват всичко по пътя си, а отделно от това разнебитиха целия ни спорт през последните години,аз чух в едно интервю как борисов каза- за мен цска е просто бизнес.и ето го резултата -9 място,срам и позор

Естествено , че е бизнес ... Ти какво искаш да е ? Да хвърля пари за идеята ли ? А сме на девето място , щото играеме феърплей. Нещо ми синееш в изказванията си , не знам що ... :lol:

Върни се в “ЦСКА”