работата на Бай ви Ганя заприлича на Берлинския конгрес...Когато се е решавала съдбата на България, ама поканени на конгреса българи ...нямало...
Ще викат бай Ганьо в УЕФА, за да си говорят за ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
viroglav написа:losko написа:Батков бялата лястовица ще излезе най-лайняното говедо!Много ясно че щом него викат в Уефа че разследват Левски,или викате викнали са го за да го питат за ЦСКА хахаха!Има ли хора дето си мислят така чесно!
Естествено , че са го викали за мачове на "Левски" ... Артур май си е изпълнил заканата , дадена в интервюто за Канал 3 , че ще наклепа адвоката за уредените мачове пред УЕФА. То е обществена тайна , че в България точно агент Тара урежда мачове и с това издържа "Левски" ...
vaskonti написа:Кашчей написа:CSKARCHETO-BS написа:Абе ся като се изсерат на метенето в групите пак ще се скрие спойноБорисов е прав,не ЦСКА е разследван от уефа за уредени мачове а отбора на НАРОДА
![]()
![]()
На теб лично Мишел Платини ли ти съобщи тази новина?
Френският Платини, не бразилският
Не, вероятно същия човек, дето е съобщил на Батков, че се разследва ЦСКА.
kiko75 написа:ми не от артур а еврофутбол си пуснала сигнал до системата за бързо оведомяване след мача с локо мездра в еврофутбол направиха ограничения за БЪЛГАРСКИ МАЧ направиха максималната сума 100 лв на колонка ако в нея има бг мач
batmanlive написа:лошо ли !? бих казал ,че е срамно и престъпно,та нали тези капиталисти в стремежа им за личностно обогатяване трупат пари на нашия гръб и заграбват всичко по пътя си, а отделно от това разнебитиха целия ни спорт през последните години,аз чух в едно интервю как борисов каза- за мен цска е просто бизнес.и ето го резултата -9 място,срам и позор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта