ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Xanko
Контакти:

Re: ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Мнениеот Xanko » 14 сеп 2010 19:30

red__army написа:Прости ми песимизма ама......Гьоре си прави харакири....вместо да ги нарежда в нашата половина и да чакаме мача да свърши колкото може по-бързо в такава "страхотна" форма....ще излизаме за 4-ка.....луд,луд.

Ако е вярно явно и наш Гьоре обича правилен футбол :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2010 19:32

Според мен първите 30 минути наште ще се закопат отзад,а после може би ще почнат да играят малко по офанзивно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 сеп 2010 19:39

Гьоре не е равен на МЪри! Мъри е непоправим, а и никога няма да има нищо общо с ЦСКА, защото манталитета му не е червен! А син... Гьоре ще нарежда състава, а не Балоните... Стегнете се ЦСКА е показвал, че е страхотен отбор в Европа ЗАЩО ДА НЕГО НАПРАВИ И СЕГА?! С един позитивен за нас резултат можем да станем страхотен отбор, а с негативен можем само да го счетем за урок!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 14 сеп 2010 19:40

В такива моменти се доказва кой е велик, ние сме лицето на България в Европа.Да покажем на азиатците, че не само с пари се постигат успехи, трябва и сърце, което не се купува.Краен резултат 0:1 в Истанбул а в София резаните няма да оцелеят.
МАЧКАЙ АРМЕЙЦИ!!!

levskizavinagii
Контакти:

Мнениеот levskizavinagii » 14 сеп 2010 19:46

Кефите ме. Вие не бихте TKZS ли какви бяха, тръгнали да вадят добър резултат срещу Бешикташак. Ми като показвате добри игри и сте лицето на България, що я срамите с равни срещу Уелсци и Ирландци?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 14 сеп 2010 19:54

b0b1 на 14 Сеп 2010 19:40
В такива моменти се доказва кой е велик, ние сме лицето на България в Европа.Да покажем на азиатците, че не само с пари се постигат успехи, трябва и сърце, което не се купува.Краен резултат 0:1 в Истанбул а в София резаните няма да оцелеят.
МАЧКАЙ АРМЕЙЦИ!!!

Това е ключът към успеха! Трябва да излезем със самочувствие и играчите да се раздадат до последно!!!

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 14 сеп 2010 19:54

levskizavinagii на 14 Сеп 2010 17:46

Кефите ме. Вие не бихте TKZS ли какви бяха, тръгнали да вадят добър резултат срещу Бешикташак. Ми като показвате добри игри и сте лицето на България, що я срамите с равни срещу Уелсци и Ирландци?

И това е самочувствие от човек,чийто отбор миналата година падна от ФК Наденица,а тази победи ФК Рапан от Швеция и последния в същата държава!!Стига с това самочувствие,че ще вземе някой да литне скоро...
А иначе за мача с баклавите-ако Гьоре тръгне да се надиграва с Бешикташ нищо,ама нищо добро не го чака!Надявам се,че до мача ще му дойде ума в главата...

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 14 сеп 2010 19:57

levskizavinagii написа:Кефите ме. Вие не бихте TKZS ли какви бяха, тръгнали да вадят добър резултат срещу Бешикташак. Ми като показвате добри игри и сте лицето на България, що я срамите с равни срещу Уелсци и Ирландци?

Е то и миналата година направихме равен с Дери сити а после бихме в Москва, а като стана дума за мача в Москва и предвид някои изказвания на Ганьо абе господа левскари какво ли прави според вас Борисов в Мадрид там е менажера на Гути дали не става нещо а........ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2010 20:04

levskizavinagii написа:Кефите ме. Вие не бихте TKZS ли какви бяха, тръгнали да вадят добър резултат срещу Бешикташак. Ми като показвате добри игри и сте лицето на България, що я срамите с равни срещу Уелсци и Ирландци?

На вас кога ви порасна работата толкова бе ее?Вчера бяхте някви мишки,но сега като показвате добри игри и рано рано го вадите големия,а?
Хубаво,вие си знаете...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 14 сеп 2010 20:11

mertezaker написа:
b0b1 на 14 Сеп 2010 19:40
МАЧКАЙ АРМЕЙЦИ!!!

Това е ключът към успеха! Трябва да излезем със самочувствие и играчите да се раздадат до последно!!!

Вижте какво казва и наш Гьоре

"Какво като са Бешикташ? Да не са Марс. . . с усмивка си зададе риторичен въпрос Гьоре Йовановски под благосклонния поглед на репортера на БТА. А след това Йовановски продължи:

"Отиваме в Истанбул, играем и бием! Именно в такива мачове си личи класата на един отбор. А аз съм убеден, че класата на отбора на ЦСКА ще нараства не с дни, а с часове и с минути. . ."

А дано :)

Върни се в “ЦСКА”