Aвтора на темата, въобще не е прав за Пенев, ама к'во да правиш, все пак е нещастен фен на ЦСКА, трябва да си оправдае болката с други глупости!
Евала на Любо, че пое Литекс! така поне ще пробва да направи това, което в ЦСКА не му позволиха! а направили го, то ще е не само добро за Литекс, но и за България!!!
Любо Пенев ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев ?
Момчета, всеки си им право на мнение. Няма еднакви хора и всеки си преценява нещата както му харесва. Явно автора на темата се е засегнал повече от изказвнето на Любо( че в България ще води само ЦСКА). А изказването му за най-мразени отбори е малко пресилено, в смисъл че според ме е искал да каже :- един от най-сериозните ни съперници. Отделно от това, незнам защо веднага приемате едно мнение, като лозунг от цялата цесекарска общност? Един каже нещо и веднага се почва :- Вие ! Нека всеки да си отговаря сам за думите. Стига с тази обща отговорност.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
През сезон 2001/02 Лечков и Пенев(заменен накрая на сезона от дебелака Хамилтън Рикард) играха за ЦСКА.Не направиха кой знае какво (Манчев дърпаше отбора).Любо помогна за победата над Шахтьор в София.Вкара и за 2-0 срещу нас.Ма тоя мач на Армията беше луд тогава при 2-0 за ЦСКА палихме факли,бомби луда работа,а сектор г не се чуваше направо.След мача Вранеш разпряваше,че не може при 2-0 за ЦСКА левскарите да надвикват
-те тотално!!! Второто полувреме им изравнихме с голове на Гонзо и Чиликов.А Мъри нацели греда в последната минута от фаул.Ама за друго става дума тогава Пенев се кълнеше в ЦСКА ама му резнаха парите и той замина за Локо Пд,а първият му мач беше срещу ЦСКА!!! И то за да вземе някой лев от Г.Илиев!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Автора на темата и посрещналите вчера на стадиона Пенев нещо не са в унисон
А и е малко страно ние дето не сме фенове на ЦСКА да защитаваме Любо а възхваляващите го допреди няколко месеца да го плюят щото видиш ли станал треньор на друг отбор!!!

А и е малко страно ние дето не сме фенове на ЦСКА да защитаваме Любо а възхваляващите го допреди няколко месеца да го плюят щото видиш ли станал треньор на друг отбор!!!

Момчета, не знам на колко години сте и не знам дали помните. Когато се върнаха 96 от Европейското. Тоя човек който го хвалят много от червените фенове изрева " да духаме супата", а тогава трудно гладния БГ народ имаше супа на масата...
Та какъв морал искате от подобно нагло влечуго.?
Kolec написа:Малко грозно от моя страна да коментирам човек, който до преди седмица съм силно казано боготворял, но наистина много го харесвах като човек, треньор и личност...
Но нека проследим "мъжествеността" на "великия" Любо Пенев - "Великия ЦСКАр" - След като се махна или го уволниха (поредната неяснота около ЦСКА) се заговори че Черно Море го искат за треньор... тогава наш Любчо се изцепи че той НИКОГА не бил водил друг отбор в България освен ЦСКА!
И ето ?! Той - "Великия" стана треньор не на кой да е а на Литекс (топ 3 на най-омразните отбори на всеки червен) и взе да разправя разните му там простотии и неговите си "мъжественостти" ...
ПС: Всеки, който ме познава може да потвърди че уважавах Любо АДСКИ много (дет' се казва ми беше като идол, още като футболист), но такива "ЦСКАри" като него и Стойчо Младенов дет' са големи само на приказки не ми ги хвали! (Стойчо и той беше голям докато не му продадоха играчите и не избяга като мишка... [добре че беше Пената!]) ....
ПС2 (към Любо): Колкото и голям футболист си бил като мъж си K#@! (Независимо къв "мъжкар" се опитваш да бъдеш)
edit: K#@! - Песен на KoЯn "cunt" преведено на български - женски полов орган!
Футбола преди всичко е неговата професия.. Какво трябва да стои без работа и да чака ЦСКА да го поканят за треньор ли ?? Като е получил оферта е нормално да отиде.. Гладен ли да стои?
П.С. Ти си някъв болен мозък.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Reckless написа:"Топ 3 на най-мразените клубове..." Смешно и жалко ! Съжалявам !
На мен ми е интересно кой е 3тия отбор който има честа да влиза в тази почетна класация. След Левски, Литекс...? Макар, че се сещам де.

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
цесекар съм, чета коментарите и още не мога да се сетя кой е третия отбор, а пък и Литекс не ги мразя. Автора на темата явно е спал на течение! А за Любо, само мога да му пожелая успех! Все пак трябва да се яде в този живот;)
- BLUE CHAMPIONS
blue magic написа:Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г.Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?
По неговата логика 3тия най-мразен би трябвало да е Ботев

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- mertezaker
- Контакти:
Enravota на 12 Сеп 2010 09:54
Момчета, не знам на колко години сте и не знам дали помните. Когато се върнаха 96 от Европейското. Тоя човек който го хвалят много от червените фенове изрева " да духаме супата", а тогава трудно гладния БГ народ имаше супа на масата...
Много си чувствителен