Моля,при цялото ми уважение което изпитвам към Костадинов за минали заслуги той така се излага и толкова го е страх,че ЦСКА може да не спечелят срещу Литекс и евротурнирите да се превърнат в утопия,и не спира да говори глупости и да се посира пълен смешник.Като са толкова голям клуб ще се справят и без евтини драми,но започнаха да се усещат,че името и минали успехи не играят на терена,защото няма значение кой си победил преди а значение има днескашния ден дори на Милан,Реал,Барса,Ливърпул и мн. други им се налага да се сражават за своето име всеки ден и не се хвалят кой са победили защото на Левски и на Черноморец не им пукаше много много няма да пука и на Литекс
http://football.sportal.bg/news.php?news=258469
Назрява огромен скандал
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nasko fena
- Контакти:
Re: Назрява огромен скандал
Много добър като футболист,но пълен смотаняк като ръководител.По добре да не казва нищо че само се излага,излага и отбора 

Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!
Червено мълчание, червена тишина. Цесекарите си мълчат, защото сега им изнася. Ако това изказване беше направено от Гонзо или Батков, просто не е истина какви реки от злоба и помия щяха да се излеят. А иначе Костадинов просто се опитва да си прави ПР пред феновете, нищо повече. Хайде и успех на Литекс, време им е да тръгнат нагоре.Няма какво да му обръщат внимание на този тъпоумник.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
както лафчис направи срещу славия
не не това само говедата го могат

На това се вика психологическа атака - оказва се натиск върху съдията. Лично за мен е грешка от страна на БФС да поставят Пастата за съдия на мача. Просто много лесно може да изпусне мача. Много пъти съм казвал,че такъв мач трябва да се свири от съдия от чужбина. Почти съм сигурен,че както и да завърши мача ще има претенции към съдията.
- blue avalanche
- Контакти:
Подготвят се феновете за евентуална загуба от Литекс,т.е. ако паднем не е защото ръководството сме некадърни,ми той-съдията...
blue avalanche написа:Подготвят се феновете за евентуална загуба от Литекс,т.е. ако паднем не е защото ръководството сме некадърни,ми той-съдията...
Ох, добре че вие изобщо не коментирате съдиите преди, по време и след мача.. особено ако загубите

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- TPAKTOP
- Контакти:
Кашчей написа:blue avalanche написа:Подготвят се феновете за евентуална загуба от Литекс,т.е. ако паднем не е защото ръководството сме некадърни,ми той-съдията...
Ох, добре че вие изобщо не коментирате съдиите преди, по време и след мача.. особено ако загубите
Както винаги провокативен

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Кашчей написа:blue avalanche написа:Подготвят се феновете за евентуална загуба от Литекс,т.е. ако паднем не е защото ръководството сме некадърни,ми той-съдията...
Както винаги провокативен
Бих казал предизвикателен, за да има спор и размяна на мнения.Мразим изпълнения от рода на партийно събрание допреди 10-и ноември 1989, когато всички са съгласни с др. ТЖ и ценните му напътствия

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- blue avalanche
- Контакти:
Кашчей написа:blue avalanche написа:Подготвят се феновете за евентуална загуба от Литекс,т.е. ако паднем не е защото ръководството сме некадърни,ми той-съдията...
Ми не знам.Паднахме от Ч-ц-някой обвини ли съдиите?