ЦСКА спечели турнира “Албена Къп”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

ЦСКА спечели турнира “Албена Къп”

Мнениеот lpfc-on-line » 13 фев 2009 19:42

Честит ви 1ви трофей, а като дойдете на Лаута да ви бием с много :) аиде и кусмет :D http://***.eu/?p=1186
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

kalo
Контакти:

Re: ЦСКА спечели турнира “Албена Къп”

Мнениеот kalo » 13 фев 2009 19:50

Много кусмет и от мен,майна! :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 13 фев 2009 20:01

Всъщност им е втори.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 20:25

:lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 13 фев 2009 20:39

Маркиниос: Много сме силни-печелим титлата !!!

a boy named goo написа:
Интересно, направи ми впечатление, че до момента абсолютно всички футболисти на ЦСКА се изказват по подобен начин. Иска ми се да мисля, че е вярно, но въпреки това имам едно на ум. Дано само играчите на ЦСКА не се самозаблуждават и в края н асезона да се получи неприятна изненада.

berbatov prognozira:
Верно че всички така се изказват, но те и левскарите по същия начин. Това е нещо като маркетинг. ще го повтарят до края на сезона. Няма да е лесно,защото в БГфутбола има и доста странични антифутболни фактори, които са срещу ЦСКА. Въпреки всичко сам убеден че ЦСКА е с класа над останалите и ще бъдем отново шампиони,ето защо: Сигурен съм че Стоилов няма да издържи на напрежението. Много ще му дойде в края на сезона: от левски в литекс (видяхме го на герена) ,националите,мениджъри, медии,синьо-оранжеви фенове,критици... ще се изнерви до края и това ще се предаде на футболистите. Постоянно им повтаря, че трябва да имат повече самочуствие и увереност, защото той самия няма. Мисля си,че боби,наско и гришата вече са се разбрали тази година да е за литех, но няма да стане. чичо Пенчо направи отбор от нищото, спечели две купи, обра най-качествените играчи (супер селекция), стегна младите и на простичък език им обясни,така че и нигерийци,португалци, исландеца и дори исландката да разберат, ЦСКА е марка, ЦСКА е ШАМПИОН, ЦСКА си е ЦСКА!!! А левски изобщо не ги броя за конкуренция с това кокълче и батков... не знам на какво разчитат, освен гонзо да вкара на дербито (може и да не вкара) и това да им е утехата за сезона + лек жребий за евротурнирите. шампионът ще бъде червен- година на бика (по китайския). червеното носи успех и късмет тази година. Слагайте червените шалчета и фланелки, развейте знамената и няма да згрешите ;)

Лично съобщение
Последна промяна от berbatov на 13 фев 2009 22:18, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 13 фев 2009 21:12

Надявам се да останете само с тази купа през 2009 година. Мисля, че за другите 2 купи, които ще се борите, няма да са във вашата витрина. сега се радвайте за тази купа, която не е важна, а е само за престиж и самочувствие на играчите от българска армия.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

bazrumbaz
Контакти:

Мнениеот bazrumbaz » 13 фев 2009 21:25

ЦСКА спечели турнира “Албена Къп” - Браво , честито, това ще ви е първият и последен турнир ,който спечелихте за годината, за това му се радвайте, че толкова ще ви е..

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 фев 2009 21:30

Това е първата и последна купа за годината на цска.Залагаите привърженици и противници !

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 фев 2009 21:40

Изображение
Изображение

Честито на всички, които обичат ЦСКА :P

снимки : БТА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 13 фев 2009 22:27

ЛЕВСКАРКА написа:Надявам се да останете само с тази купа през 2009 година. Мисля, че за другите 2 купи, които ще се борите, няма да са във вашата витрина. сега се радвайте за тази купа, която не е важна, а е само за престиж и самочувствие на играчите от българска армия.

Гонзо ли ти каза или сама си го измисли, синя принцесо?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”