a boy named goo написа:Интересно, направи ми впечатление, че до момента абсолютно всички футболисти на ЦСКА се изказват по подобен начин. Иска ми се да мисля, че е вярно, но въпреки това имам едно на ум. Дано само играчите на ЦСКА не се самозаблуждават и в края н асезона да се получи неприятна изненада.
Верно че всички така се изказват, но те и левскарите по същия начин. Това е нещо като маркетинг. ще го повтарят до края на сезона. Няма да е лесно,защото в БГфутбола има и доста странични антифутболни фактори, които са срещу ЦСКА. Въпреки всичко сам убеден че ЦСКА е с класа над останалите и ще бъдем отново шампиони,ето защо: Сигурен съм че Стоилов няма да издържи на напрежението. Много ще му дойде в края на сезона: от левски в литекс (видяхме го на герена) ,националите,мениджъри, медии,синьо-оранжеви фенове,критици... ще се изнерви до края и това ще се предаде на футболистите. Постоянно им повтаря, че трябва да имат повече самочуствие и увереност, защото той самия няма. Мисля си,че боби,наско и гришата вече са се разбрали тази година да е за литех, но няма да стане. чичо Пенчо направи отбор от нищото, спечели две купи, обра най-качествените играчи (супер селекция), стегна младите и на простичък език им обясни,така че и нигерийци,португалци, исландеца и дори исландката да разберат, ЦСКА е марка, ЦСКА е ШАМПИОН, ЦСКА си е ЦСКА!!! А левски изобщо не ги броя за конкуренция с това кокълче и батков... не знам на какво разчитат, освен гонзо да вкара на дербито (може и да не вкара) и това да им е утехата за сезона + лек жребий за евротурнирите. шампионът ще бъде червен- година на бика (по китайския). червеното носи успех и късмет тази година. Слагайте червените шалчета и фланелки, развейте знамената и няма да згрешите