Маркиньос: Много сме силни - печелим титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Маркиньос: Много сме силни - печелим титлата

Мнениеот k_oleto » 13 фев 2009 18:55

Маркиньош: Много сме силни, печелим титлата!
Пет, 2009-02-13 18:20
Полузащитникът на ЦСКА Маркиньош е убеден, че "червените" ще защитят титлата си от миналия сезон в края на месец май.

"ЦСКА е много силен, по-добър от есента. Ще сме шампиони!", сподели бразилецът след спечеления финал срещу Черно море в Албена.

"Срещнахме сериозна съпротива от силен отбор, но в крайна сметка ги надиграхме", допълни южноамериканецът.

32-ра титла - остават още 8 години до 4 звезди :lol:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Маркиньос: Много сме силни - печелим титлата

Мнениеот emarkon » 13 фев 2009 19:01

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 13 фев 2009 19:01

Интересно, направи ми впечатление, че до момента абсолютно всички футболисти на ЦСКА се изказват по подобен начин. Иска ми се да мисля, че е вярно, но въпреки това имам едно на ум. Дано само играчите на ЦСКА не се самозаблуждават и в края н асезона да се получи неприятна изненада.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 фев 2009 19:06

ами.....ЦСКА си е ЦСКА, както казва Пената - просто няма по какъв друг начин да се изказват. Остава само да ги подкрепим и по трибуните. Така ми се иска да няма домакински мач с под 10 000 души на него - тогава вече ще газим всичко :D

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 фев 2009 19:09

Важното е да изпитват наслада от играта, да се забавляват! Накрая ще се случи логичното - титлата!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 13 фев 2009 19:10

Аз не вярвам да стане в скоро време.Нито стадиона ви е супер модерен,нито имате супер отбор,най-много по 5-6 хиляди да събирате и въпреки,че съм от Левски,ви пожелавам да пълните по-често стадиона. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

vaffanculo
Контакти:

Мнениеот vaffanculo » 13 фев 2009 19:11

4и4о митйко е много голям трениор браво на него :)
Изображение

victor
Контакти:

Мнениеот victor » 13 фев 2009 19:31

цска са най-добрите,даже и левскарите го знаят :D

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 13 фев 2009 20:21

a boy named goo написа:Интересно, направи ми впечатление, че до момента абсолютно всички футболисти на ЦСКА се изказват по подобен начин. Иска ми се да мисля, че е вярно, но въпреки това имам едно на ум. Дано само играчите на ЦСКА не се самозаблуждават и в края н асезона да се получи неприятна изненада.

Верно че всички така се изказват, но те и левскарите по същия начин. Това е нещо като маркетинг. ще го повтарят до края на сезона. Няма да е лесно,защото в БГфутбола има и доста странични антифутболни фактори, които са срещу ЦСКА. Въпреки всичко сам убеден че ЦСКА е с класа над останалите и ще бъдем отново шампиони,ето защо: Сигурен съм че Стоилов няма да издържи на напрежението. Много ще му дойде в края на сезона: от левски в литекс (видяхме го на герена) ,националите,мениджъри, медии,синьо-оранжеви фенове,критици... ще се изнерви до края и това ще се предаде на футболистите. Постоянно им повтаря, че трябва да имат повече самочуствие и увереност, защото той самия няма. Мисля си,че боби,наско и гришата вече са се разбрали тази година да е за литех, но няма да стане. чичо Пенчо направи отбор от нищото, спечели две купи, обра най-качествените играчи (супер селекция), стегна младите и на простичък език им обясни,така че и нигерийци,португалци, исландеца и дори исландката да разберат, ЦСКА е марка, ЦСКА е ШАМПИОН, ЦСКА си е ЦСКА!!! А левски изобщо не ги броя за конкуренция с това кокълче и батков... не знам на какво разчитат, освен гонзо да вкара на дербито (може и да не вкара) и това да им е утехата за сезона + лек жребий за евротурнирите. шампионът ще бъде червен- година на бика (по китайския). червеното носи успех и късмет тази година. Слагайте червените шалчета и фланелки, развейте знамената и няма да згрешите ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 20:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”