Кое да се напълни?Нац.стадион ли чух?
Абе драги ми смехурковци, вие в момента сте толкова жалки, че не можете и стадиона на Калиакра да напълните вие ми говорите за нац стадион!СМЕХ!
Всяка жаба да си знае гьола, в случая кочинката!!!
Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто
Тъй като много обичате да се броите няма да дойда за да не ви преча на преброяването, но преди години с удоволствие подържах Българските отбори във важни мачове.
- asenkolev
- Контакти:
Че се напълни, ма треба пак да дойдат AC/DC или Лепа Брена! Иначе на футболен мач васил Левски повече никога няма да се напълни!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
-
- Контакти:
Логично е да не го изпълним! С оглед на моментната ситуация и на феновете, и на отбора, и кризата, и страха от атентат на камикадзето Гонзо, просто не виждам как ще се случи.
Най-много зрители на мач: около 70000 (на 7 април 1982 срещу Байерн, на националния стадион)
Аз ще ида на мача, въпреки че най-много да сме 10-15000 и най-вероятно Порто ще ни разбият, но трябва да се вярва, без вярата сме за наникъде...
Незнам защо левскарите злорадстват, след като и 2та отбора са недостойни за миналото си в този момент. Всички фенове трябва да се радват на успехите, които са донесли ЦСКА и Левски на България.
Най-много зрители на мач: около 70000 (на 7 април 1982 срещу Байерн, на националния стадион)
Аз ще ида на мача, въпреки че най-много да сме 10-15000 и най-вероятно Порто ще ни разбият, но трябва да се вярва, без вярата сме за наникъде...
Незнам защо левскарите злорадстват, след като и 2та отбора са недостойни за миналото си в този момент. Всички фенове трябва да се радват на успехите, които са донесли ЦСКА и Левски на България.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Това което зависи от мен ще го изпълня, на стадиона ще съм.За такива като мен, които живеят на 30 мин. път пеша от стадиона, няма оправдание да не се отидaT на европейски мач.Иначе успех освен на нас, и на Гент, Лил и Спортинг.
За жалост няма да се напълни .. Пълно е с кауни,които ще продължат да си бойкотират,ей,така от мързел ..
Това е чувството,което в нас гори ..

за всички всезнайковци ! направи ми впечатление меренето на к***** и комплексирани нереални данни...тьй като сьм фен на хореографии се интересувам на кой мач,колко зрители е имало а й си има официални страници за посещаемоста на мачовете
...така 1-во за пича който пробутва 37 000,ето извадката за мача : Цска 1-1 Фульм ,посещаемост 31109 (няма да ви давам линк поради простата причини че след всеки мач всеки ще показва и ще се прави колко е умен) за пича който казва че Г сектор е бил празен на мачовете в Шампионската Лига : капацитет на национален стадион Васил Левски 43 632... Левски 1-3 Челси 48 305 (за справка може да видите в сайта на uefa.com и на записа на мача на който 2рото полувреме го изписват,и според мен Г е бил празен пич като бях на стадиона много пуст изглеждаше
) Левски 0-3 Вердер 34 201(справката посьщия начин) Левски 0-2 Барселона 43 607(имало е 25 човека който не са дошли и обстановката беше много тягосна на стадиона и тяхната липса се усети
за хората който се питат,защо на мача с Челси е допуснато да има повече от капацитета на стадиона...мога да кажа че клуба домакин има право да отпуска определен процент билети за правостоящи който нямат места...а на мача с Барселона това не се направи тьй като тези които ходиха на мача помнят че преди това имаше терористични заплахи дни преди мача и затова не се печатаха допьлнителни билети) и с още 2 мача мога да ви досадя драги ми смехурковци
Левски-Удинезе и Левски-Шалке за сьжаление не мога да ви намеря извадка за зрителите тьй като не мога да намеря архива на записите в Уефа а на записа от бг телевизиите това не се изписва но уверявам ви зрителите и на 2та мача бяха над 42 000 тьй като празен ред празно място аз не видях....повече няма какво да се каже,не е нужно заяждане цифрите сами говорят.

dimachko написа:за всички всезнайковци ! направи ми впечатление меренето на к***** и комплексирани нереални данни...тьй като сьм фен на хореографии се интересувам на кой мач,колко зрители е имало а й си има официални страници за посещаемоста на мачовете...така 1-во за пича който пробутва 37 000,ето извадката за мача : Цска 1-1 Фульм ,посещаемост 31109 (няма да ви давам линк поради простата причини че след всеки мач всеки ще показва и ще се прави колко е умен) за пича който казва че Г сектор е бил празен на мачовете в Шампионската Лига : капацитет на национален стадион Васил Левски 43 632... Левски 1-3 Челси 48 305 (за справка може да видите в сайта на uefa.com и на записа на мача на който 2рото полувреме го изписват,и според мен Г е бил празен пич като бях на стадиона много пуст изглеждаше
![]()
![]()
) Левски 0-3 Вердер 34 201(справката посьщия начин) Левски 0-2 Барселона 43 607(имало е 25 човека който не са дошли и обстановката беше много тягосна на стадиона и тяхната липса се усети
![]()
![]()
за хората който се питат,защо на мача с Челси е допуснато да има повече от капацитета на стадиона...мога да кажа че клуба домакин има право да отпуска определен процент билети за правостоящи който нямат места...а на мача с Барселона това не се направи тьй като тези които ходиха на мача помнят че преди това имаше терористични заплахи дни преди мача и затова не се печатаха допьлнителни билети) и с още 2 мача мога да ви досадя драги ми смехурковци
Левски-Удинезе и Левски-Шалке за сьжаление не мога да ви намеря извадка за зрителите тьй като не мога да намеря архива на записите в Уефа а на записа от бг телевизиите това не се изписва но уверявам ви зрителите и на 2та мача бяха над 42 000 тьй като празен ред празно място аз не видях....повече няма какво да се каже,не е нужно заяждане цифрите сами говорят.
Това какво общо има с темата

За броя на зрителите най-голямо отношение имат победите и играта на отбора. При една победа срещу Литекс и силен мач с Бешикташ В.Левски може и да приюти 30000. Надявам се и цената на билетите да остане същата, но по-важна е играта. Ако отбора покаже мъжество и действа, като едно, тогава и феновете ще се върнат с хиляди. Не беше толкова отдавна мача с Фулъм, когато имаше 35000 фенове, защо не и сега?
Успех на Левски в групите на ЛЕ !!!Успех и на Порто,Рапид Виена и на Бешикташ !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода