така си е но по радиото в 17 има спортно шоу гонг ако не се лъжа, там ще дадът малко повече детайли
може и да не залагам но смятам че ЦСКА със сигурност ще победи Черно Море с 3:1 - с голове на Муши, на Гари и на Мороз.
Някой знае ли дали последно Минев ще играе днеска.
ЦСКА и Черно море ще спорят за първото място на “Албена Къп
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Черно Море
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- Синя окупация
Re: ЦСКА и Черно море ще спорят за първото място на “Албена Къп
Айде варненци цяла България е с вас! Бийте червените фесове! Дано Кривия наМуши гол на Апашовския тим!
Ще има бой ми се струва по време на мача!

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Ей тоз попая горкия психично болен да не се обади някъде,бе не те ли прибраха още в поликлиниката в село Айтос сельо????А оня цикъл ли е циклоп ли е не го знам,и той е същият каот лапай моряка
Общо взето май сте си интимни приятелки 

Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
- Alex Tomov
sotich написа:Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
Всички са психично болни в червения обор! Дори и феновете им...

sotich написа:Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
Едва, ли си постигнал нещо в живота да плюеш по Пената. Заради него сме имали най-великите моменти в футболната ни история. Но явно нямаш достойнството да си признаеш, само и само защото Пената е ,,чорбар'' това което го направи през 1994 год. го направи за нас.

Alex Tomov написа:sotich написа:Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
Като ти чета глупостите и ти не падаш по-долу,за да не ти падам на нивото просто ще се изсмея на гупостта ти

Armeeca31 написа:sotich написа:Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
Едва, ли си постигнал нещо в живота да плюеш по Пената. Заради него сме имали най-великите моменти в футболната ни история. Но явно нямаш достойнството да си признаеш, само и само защото Пената е ,,чорбар'' това което го направи през 1994 год. го направи за нас.
Той не е направил нищо, добре че футболистите си разбираха от работата!! Той разбира само: .... неможе да искаме дузпа в коляното ......
- Alex Tomov
MORSKI написа:Alex Tomov написа:sotich написа:Много смешно нещо написа един болен фен на ЦСКА,имали най добрия треньор ,за Пенев ли става въпрос ????Най пияния малоумник добре че са Ради Здравкав и Сашо Станков .Този пияница не знае имената на играчите си камо ли да ги подрежда на терена ,да измисля тактики и тнт
Като ти чета глупостите и ти не падаш по-долу,за да не ти падам на нивото просто ще се изсмея на гупостта тиИ един въпрос защо не си на училище бе моето момче????
Или и ти,като цикплопа не посещаваш такива"пошли"места
Много отдавна съм завършил училище, така че не ми давай съвети млaди момко!

Селски.Това,че ти си пропуснал този момент от живота си.Не означава,че и при другите е така.